2,9

Medio

2,9

Comprobamos las opiniones

dårlig kunde service

desværre modtog vi et par sko som var bestilt i str 46 i str 42. der stod 46 på boksen samt label men inde i skoen står der 42 og den er meget lille. forsøgte og skrive med live agent, AI agent fatter intet og bedte om en person og der kom aldrig nogen. ringnede på deres Holandske nummer og den agent som tog telefonen er meget inkompetent og forslog at jeg nok havde købt skoen på en anden side. udover det så er der sindsygt meget bagbrundsstøj på deres telefon og nærmest umuligt og høre hvad de siger. har nu forsøgt og returnere skoene, da de jo er alt for små. det kan man... næsten... det koster kun 5 euro, men man får kun en lebel til en hollandsk fragt firma, det kan jeg ikke bruge til noget fra danmark. øv for en dårlig oplevelse. har ellers mange Hey Dude sko og elsker dem, men øv med så dårlig service.

tilføjet, man skal selv betale for fragt. det koster åbenbart 5 euro bare for at sende retur og oven i det skal man betale for fragt.

vill eønske man kunen give minus 5.

22 de mayo de 2026

Very happy with my 1st order at…Heydude.eu

Very happy with my 1st order at heydude.eu (order shipped from The Netherlands).
4 days from placing order to delivery of my shoes.
Excellent communications and emails from the site regarding the progress of my order.
I ordered a pair of Wendy Comfy Suede in Rose Pink. They are really soft and comfy and the colour was exactly as the website photo. Size was accurate.

12 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?