Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa manikyren! Inget problem med naglar som skivar/flisar sig, inget kladd, inget målande av flera lager. Det är bara att klistra på och gå. På fingrarna håller det mer än 2 veckor, och på tårna mer... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det finns snygga designer, men de var för breda för mina naglar. Jag var tvungen att klippa de så de passade och då blev kanten bara ful. Den minsta storleken passade på mitt pekfinger men det fanns j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suverän produkt som sitter som berget, jag är frälst och får ofta beröm för mina fina naglar! Vanliga nagellack är bortskavda efter ett par dagar för mig men heylinn ser fortfarande bra ut efter... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde produkter från heylinn den 11/6 för att jag skulle ha till semestern. Nu är det den 23/6 och har inte sett röken av någon leverans. Har mejlat och skrivit på Messenger. Fick ett svar efter 3... Ver más

1. Industria cosmética

Escrito por la empresa

Vi säljer framtidens nagellack som är torkat och färdigmålat på en karta. Heylinn är för dig – oavsett vilket kön du har, var du kommer ifrån eller hur du identifierar dig. Heylinn är ett nytt typ av nagellack, ett nagellack för alla.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,0

Todas las opiniones

148 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sitter jättebra,haft mina 15 dagar nu

Sitter jättebra,haft mina 15 dagar nu. Måste ta bort nu pga att jag börjar jobba och får inte ha lack. Men annars hade de säkerligen suttit ett tag till.

4 de enero de 2026

Respuesta de Heylinn

Att du själv väljer att ta bort det borde vara ända anledningen att behöva ta bort det🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkten håller vad den lovar

Produkten håller vad den lovar! Enkelt att applicera, sitter bra, ser snyggt ut och är lätt att ta bort och naglarna ser fina ut efter borttagningen!

1 de enero de 2026

Respuesta de Heylinn

Som musik för våra öron🌟Det är precis det vi eftersträvar

Älskar dom

Älskar dom! Lite klurigt i början att fila av nageln men väldigt pedagogiska steg i hur man gjorde alla stegen.
Jag är jättenöjd med hur fina de blev och hur bra de sitter. Va noga med att inte sätta de för nära nagelbandet och fila en ordentlig kant. Topplacket är fantastiskt.

1 de enero de 2026

Respuesta de Heylinn

Övning ger verkligen färdighet! Så kul att du är så nöjd🤍

Otroligt snabbt och enkelt

Otroligt snabbt och enkelt att sätta på lacket, sitter bra och funkar även på mina korta naglar. Ett pluss för den snabba leveransen. Den sköna nageloljan rekommenderas!

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Vad bra att det sitter trots korta naglar🌟Snygga manikyrer ska inte bara vara för de med längre naglar

Love it!!

Enkelt att beställa. Kom fort. Erbjuder hjälp på många sätt hur man gör. Enkelt att använda och håller länge! Är på min tredje vecka och det ser fortfarande snyggt ut! Jättenöjd! Enda nackdelen är att det är lite för dyrt...

31 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh, vad härligt att du är så nöjd🤍

Fungerar!

Fungerar bra för mig och jag tycker de är smidiga att applicera och ta bort. Nageln under opåverkad

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Precis så – när nagellacket appliceras korrekt ska det vara både smidigt att ta på och ta bort, utan att påverka den egna nageln.

Det är ett tydligt tecken på att passform och förberedelse varit rätt. Kul att det fungerat bra för dig!

Fina! Och bra service!

Stort utbud, snabb leverans, hjälpsam service för att jag skulle hitta rätt. Det var min dotter som önskade sig, och jag fick bra hjälp med hur jag kan moderera storleken, men hade tyckt att det var ännu lite bättre om det fanns ett set för yngre tonåringar eller andra små händer, bara.
Men vi gillar dessa mycket och kommer att beställa igen. Även till mig då!

28 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Kul att höra att både du och din dotter gillar nagellacken 😊

När det gäller storlek så har våra nagellack 11 olika storlekar per hand, just för att kunna passa så många naglar som möjligt – även smalare naglar och mindre händer.

För yngre tonåringar brukar det fungera bäst att välja de minsta storlekarna och vara extra noggrann med att lacket inte hamnar mot nagelbandet, eftersom passformen är avgörande för hållbarheten.

Härligt att ni tänker beställa igen – och extra roligt att du också vill prova själv!

Håller jättebra

Håller jättebra , väldigt enkelt att sätta på. Jag är mycket nöjd

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Toppen – då är appliceringen gjord som den ska.

När naglarna är ordentligt förberedda och lacket sitter tätt i kanterna håller det precis så bra som du beskriver.

Kul att höra att det varit både enkelt och hållbart!

Bästa lacket!

Hållbara, enkla att applicera och jättesnygga färger. Bättre än gelénaglar och andra alternativ!

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Tack för ditt omdöme, så kul att höra.

Väldigt nöjd kund

Jag hade redan ganska höga förväntningar efter att jag sett lite reklam om heylinn men ändå blev jag chockad hur bra det faktiskt fungerar! Vanligt nagellack håller typ 1 dag för mig och detta ser nytt ut fortfarande efter 7 dagar! Sjukt nöjd! Blivande stamkund!

23 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Det är precis så resultatet blir när nagellacket appliceras korrekt och sitter tätt i kanterna.

Skillnaden mot vanligt nagellack är just hållbarheten – när underlaget är rätt förberett ser det nytt ut i många dagar, inte bara någon enstaka dag.

Kul att dina förväntningar inte bara infriades utan överträffades – välkommen som stamkund 😉.

Väldigt lätt att använda

Väldigt lätt att använda, hållbart trots hårt slitage med bla ståltrådspyssel mm. Bytt efter ca 8 dagar trots att de fortfarande varit fina, för jag har velat byta färg😉 Rekommenderar starkt till den som vill skydda sina egna naglar och lättare få långa egna naglar!

12 de diciembre de 2025

Hej Sofia,

Tack för en riktigt bra sammanfattning.
Kul att höra att nagellacket håller även vid hårt slitage och att du kan byta färg när du vill – inte för att det behövs.

Precis så det är tänkt: skydda naglarna och låta dem växa utan att kompromissa med hållbarheten.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sitter mycket bra och håller länge

Sitter mycket bra och håller länge, får mina naglar att växa och hålla bättre. Lite svårt att få av tippen som är för lång vid applicering är det enda negativa.

21 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Att de sitter bra och håller länge beror på att passformen varit rätt – och att nageln under stärks är precis så nagellacket ska fungera.

Tänk på att använda en lite grövre nagelfil när du ska få av det överblivna som du viker över tippen på nageln. Det är allra enklast.

Väldigt nöjd!

Väldigt nöjd med Heylinns produkter. De sitter jättebra och flagnar inte, har haft mina i över en vecka :) Går så mycket snabbare än att måla flera lager med vanligt nagellack. Underbart! Plus för enkel borttagning med Gripen Acetonfri!

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Härligt att höra – exakt den upplevelsen vi jobbar för.

När nagellacket sitter ordentligt i kanterna flagnar det inte och håller utan problem över en vecka. Att det dessutom går snabbare än att måla flera lager vanligt nagellack är en stor fördel i vardagen.

Kul att du även gillar hur enkelt det är att ta bort utan att påverka nageln 👌

Älskar Heylinn!!

Wow! Jag har lagt pengar på så många olika nagelgrejer, och blir ofta besviken. Men wow, Heylinn överträffar allt!! Buslätt att sätta på, sitter perfekt och så enkla att ta av! Dina naglar blir inte förstörda under, utan växer sig starka och friska
Nu använder jag och dottern Heylinn hela tiden, och vi har börjat en presentation!! Tack Heylinn ❤️

17 de diciembre de 2025

Hej Therese,

Tusen tack för dina underbara ord!
Det gör oss så glada att höra att Heylinn har överträffat dina förväntningar – och extra fint att både du och din dotter använder dem tillsammans.

heylinn-teamet ♥︎

8 consejos para escribir buenas reseñas.