Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa manikyren! Inget problem med naglar som skivar/flisar sig, inget kladd, inget målande av flera lager. Det är bara att klistra på och gå. På fingrarna håller det mer än 2 veckor, och på tårna mer... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det finns snygga designer, men de var för breda för mina naglar. Jag var tvungen att klippa de så de passade och då blev kanten bara ful. Den minsta storleken passade på mitt pekfinger men det fanns j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suverän produkt som sitter som berget, jag är frälst och får ofta beröm för mina fina naglar! Vanliga nagellack är bortskavda efter ett par dagar för mig men heylinn ser fortfarande bra ut efter... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde produkter från heylinn den 11/6 för att jag skulle ha till semestern. Nu är det den 23/6 och har inte sett röken av någon leverans. Har mejlat och skrivit på Messenger. Fick ett svar efter 3... Ver más

1. Industria cosmética

Escrito por la empresa

Vi säljer framtidens nagellack som är torkat och färdigmålat på en karta. Heylinn är för dig – oavsett vilket kön du har, var du kommer ifrån eller hur du identifierar dig. Heylinn är ett nytt typ av nagellack, ett nagellack för alla.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,0

Todas las opiniones

148 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Älskar älskar älskar!

Älskar älskar älskar! Tror aldrig att jag kommer att gå tillbaka till traditionellt nagellack igen. Heylinns ger ett sååå fint resultat och håller sig snyggt i ett par veckor. Känns också som att det skyddar nageln under också vilket är ett stort plus. Rekommenderas varmt!

9 de noviembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh vad härligt att höra🤍

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag är ledsen men kan inte relatera…

Jag är ledsen men kan inte relatera till recensionerna. Efter 1 dag hade det släppt runt tippen. Att också lacken såg plastig ut? Nej, för mig målar jag hällre naglarna än att dra på dyrt färdigt lack som håller 1 dag eller max 2.

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Tack för att du delar med dig 💛 Förstår verkligen att det känns frustrerande när resultatet inte blir som utlovat. Hör gärna av dig till vår kundtjänst – de kan hjälpa dig kika på vad som kan ha gått fel och se till att du får en bättre upplevelse framåt.

Så nöjd

Lätta att sätta på och sitter kanon brakar haft dem på nu i 14 dagar. Badad , tvättat händerna och diskat och de sitter lika bra ännu. Jag är supernöjd och kommer fortsätta handla härifrån.

25 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Hållbarhet man annars bara drömmer om🌟Så härligt att du har hittat något som passar dig🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkla att fästa och jag har haft dom en…

Enkla att fästa och jag har haft dom en vecka nu och dom sitter perfekt. Jag har inte provat att ta bort dom ännu!

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Vad kul att du är så nöjd🤍Vi hoppas att det kommer fortsätta så🌟

Otroligt nöjd med mina Heylinns

Otroligt nöjd med mina Heylinns. Lätt att applicera, håller bra ca 10 dagar. Vanligt nagellack torkar ut mina naglar och de börjar skiva sig. Men inte med Heylinn. Glad för mina fina naglar!

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh, vad härligt att du är så nöjd🤍Och perfekt att dina naglar inte slits🌟

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blev inte så fint men höll länge

Jag har testat två gånger. Blev tyvärr inte snyggt, jag kämpade med tekniken. Blev bubbligt. Sen höll det i och för sig väldigt, väldigt länge. Väldigt svårt att få bort sen, har testat med två olika acetone. Har fortfarande ett klibbigt lager som vägrar släppa trots långt kämpande med acetonet.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Tack för att du berättar 💛 Förstår att det känns frustrerande när appliceringen inte blir som du vill och när borttagningen krånglar. Hör gärna av dig till vår kundtjänst – de kan guida dig steg för steg för att få bort resterna och dela tips för ett jämnare resultat nästa gång ✨

Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt! Blir definitivt snyggare än om jag målar naglarna själv med vanligt nagellack.

2 de noviembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Vad glada vi bliv av att höra det🌟Alla förtjänar snygga naglar

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt.
Bra appliceringen lätt applicering.

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Precis så ska alla manikyrer vara🌟inget kladd eller strul

Fixa naglarna lätt!

Så enkelt och skönt, att kunna fixa naglarna själv!
Första kitet satt 14 dagar.
Inte heller svårt att ta bort.
Snygga färger. 😊

31 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så kul att höra! 💛 Så skönt när det bara funkar – snyggt, enkelt och håller länge ✨

Heylinn

Produkten håller vad den lovar, den sitter kvar sina dagar och mina naglar har inte gått sönder utan växer.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh, vad härligt att höra🤍

Supernöjd!

Har precis testat Heylinns för första gången och de sitter superbra! Jag klättrade dagen efter jag satt på de och det klarade det väldigt bra, nöttes bara lite lite längst ut på naglarna, vilket är helt naturligt efter en sån aktivitet. Tre veckor senare sitter de fortfarande jättebra, de har nötts ner lite i kanterna av vardagssysslor under de två första veckorna men då har jag bara kunnat fila ner naglarna. Hade det inte varit för utväxten hade jag absolut låtit de sitta i en vecka till.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh, vad härligt att du är så nöjd🤍och att de klarar klättringen också🌟

Rekommenderar inte

Följde videon på hur man skulle göra och följde till punkt och pricka men släppte efter 3 dagar. Tvättade naglarna noga innan lät torka, tryckte ner på kanterna, lät topplacket torka ordentligt men släppte ändå efter några dagar. Testat med flera olika färger men samma på alla. Tråkigt när de ändå kostar en del

19 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Tack för att du delar med dig 💛 Förstår verkligen att det känns trist när det inte håller som det ska, särskilt när du gjort allt rätt. Hör gärna av dig till vår kundtjänst – de kan hjälpa dig felsöka och se om något i processen kan justeras eller om du fått ett defekt paket. Vi vill såklart att det ska funka som utlovat ✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att använda och hållbart

Jag köpte tre olika nagellack och har använt två av dem. Appliceringen var enkel och det det blev riktigt bra på första försöket. Jag hade nog första omgången i 8-10 dagar, sen började kanterna höja sig lite och jag valde att ta bort dem. Det momentet var också enkelt med hjälp av nagelolja och pinne. När det gäller kulörer var jag inte speciellt förtjust i magnolia ombré. Den såg plastig ut, så jag målade över den med vanligt färgat lack. Nu har jag glossy soap som är supersnygg. Föredrar den halvgenomskinliga looken och hoppas det kommer fler liknande. En ljus beige halvgenomskinlig står på önskelistan.

18 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh, vad kul att de håller. Synd att inte magnolia ombre var din grej men självklart har alla olika åsikter. Vi håller ditt önskemål i åtanke för framtiden så får vi se vad som kommer😉

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Smart koncept. Tveksam effekt.

Tanken med nagelklistermärken är ju smart och visst håller dom en hel vecka. Men jag upplever att naglarna inte alls mår bra efteråt. Vet inte varför. Kanske är det att dom är instängda under plasten och inte får andas eller så är det kanske klistret. Någonting gör iaf att mina naglar blir jättesköra går av och skivar sig. Jag har testat 3 gånger nu och låtit naglarna vila ca 3-5 dagar emellan. Min naglar ser hemska ut nu. Tacksam att jag fick pengarna tillbaka iaf.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh, vad tråkigt att du inte känner att det funkar! Problem med sköra naglar beror oftast på borttagningen. Eftersom limmet är så pass starkt är det viktigt att ta av de försigtigt. Hör gärna av dig till love@heylinn.se så att de kan hjälpa dig🤍

8 consejos para escribir buenas reseñas.