Bästa manikyren! Inget problem med naglar som skivar/flisar sig, inget kladd, inget målande av flera lager. Det är bara att klistra på och gå. På fingrarna håller det mer än 2 veckor, och på tårna mer... Ver más
La empresa ha respondido
Det finns snygga designer, men de var för breda för mina naglar. Jag var tvungen att klippa de så de passade och då blev kanten bara ful. Den minsta storleken passade på mitt pekfinger men det fanns j... Ver más
La empresa ha respondido
Suverän produkt som sitter som berget, jag är frälst och får ofta beröm för mina fina naglar! Vanliga nagellack är bortskavda efter ett par dagar för mig men heylinn ser fortfarande bra ut efter... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde produkter från heylinn den 11/6 för att jag skulle ha till semestern. Nu är det den 23/6 och har inte sett röken av någon leverans. Har mejlat och skrivit på Messenger. Fick ett svar efter 3... Ver más
La empresa ha respondido
Vi säljer framtidens nagellack som är torkat och färdigmålat på en karta. Heylinn är för dig – oavsett vilket kön du har, var du kommer ifrån eller hur du identifierar dig. Heylinn är ett nytt typ av nagellack, ett nagellack för alla.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Svårt att sätta korrekt antal stjärnor, skulle nog säga att jag ger 2,5/5 🌟 Heylinn lyfts fram som ett hållbart alternativ till vanligt nagellack som slits snabbt, men dessa slits mycket snabbare än det lack jag brukar använda från essie. Särskilt precis på toppen av nageln där det nästan skapas en ojämn fransk manikyr av slitningen. Jag håller mig till traditionellt nagellack. Trots att idén är god håller det inte hela vägen för mig på grund av dess korta hållbarhet.

Respuesta de Heylinn
Dom sitter SÅ bra trots mitt arbete som frisör. Naglarna känns starka och har växt sig otroligt långa tack vare Hey Linn! Så nöjd!🤩

Respuesta de Heylinn
Jag ska villigt erkänna att jag var lite skeptisk till en början för det låter lite som en gimmick. Men jag är helsåld! Inget kladd, ingen lång väntan där lacket ska torka (och sedan få märken i lacket ändå för det tar alltid längre tid än vad jag tror...) och hållbarheten är fantastisk!

Respuesta de Heylinn
Enkla att sätta på och håller länge. Snygga färger, älskar de som är i ombre. Skonsamma för naglarna med, de håller sig starka där under.

Respuesta de Heylinn
Det sitter väldigt bra, men är ganska tidskrävande att få på och få det snyggt. Är dock värt tiden - sitter i över två veckor utan att flisa eller repa.

Respuesta de Heylinn
Så nöjd och tycker det är värt varenda krona. Det håller som utlovat och det blir som en liten meditation att applicera. Brukade bita på naglarna innan men har nu helt slutat!

Respuesta de Heylinn
Det är så bra som alla recensioner säger! Det sitter verkligen. Jag byter ut det när det växt ut, inte för att det skavt av, efter ca 2 veckor.

Respuesta de Heylinn
Sitter bra, höll bra även utan topplack men blev klart snyggare med topplack på. Perfekt för en som inte gillar meck med lösnaglar och dessa förstör inte heller ens egna nagelbädd.

Respuesta de Heylinn
Supersmart! Det luktar inget och det går hyffsat snabbt att sätta på. Lite trixigt var det i början men har nu hittat storleken som passar perfekt. Skulle vara kul med ännu fler färger. Jag rekommenderar verkligen Heylinn.

Respuesta de Heylinn
Gillar heylinns koncept och de har fint utbud på nagellack. Men tyvärr var det här inget för mig. Att sätta på nagellacket är mycket pilligare än det ser ut på videoklippen - jag skulle uppskatta en längre turtorial. Första gången lossnade lacket på ett finger efter en natt, men jag fick hjälp av kundservice och lyckades få till ett nytt lack på fingret. Andra gången jag testade drabbades jag av en allergisk reaktion, klåda och svullnad i händerna. Det gick tack och lov över av sig själv. För dig som har tålamod kan jag defintivt rekommendera heylinn. Det var också enkelt att ta av lacket. Får se om jag ger det en ny chans.

Respuesta de Heylinn
Jag tycker att det fungerar hur bra som helst! Det är enkelt att applicera (när man får kläm på det), håller ca två veckor och är enkelt att ta bort. Får 10 av 10 från mig!

Nä men jag älskar’t!
Det är enkelt, håller och är snyggt!
En bonus är att jag liksom tar hand om mina små tassar mer nu när jag har ”lacket” på ❤️ Har kört detta i ett gäng månader nu.
Jag kör med underlack/ridgefiller under, då blir det riktigt fint och det känns som att det skonar nageln mer vid removal samt snyggare skarvar på sidorna.
Det enda negativa är att topplacket dels tar slut snabbt och blir för trögt snabbt. Men innan dess - toppklass då det torkar så snabbt!

Respuesta de Heylinn
Riktig game changer! När ett förtag säger att det ska hålla 10+ dagar så tänker man att det kan ju aldrig stämma… satt i 2 veckor och 6 dagar.
Helt magisk produkt och jag har fått så mycket komplimanger 🍓🍓🌸🌸

Respuesta de Heylinn
The product is pretty good and has lovely designs. Not to mention that it can last for so long, up to 2 weeks in my case. So nothing to say against the product itself. But I’m a little bit confused as to why there’s no way to track the package. Usually i just have to go check my mailbox, even daily, hoping the package is there. There’s no tracking number available after you order the products.
Jag har bara positivt att säga. Har använt i 4 omgångar och alla gånger har det suttit i minst 10 dagar. Lite knixigt första gången, men man lär sig fort.
De jag har på mig nu är inne på dag 10 och ser fortfarande superfräscha ut så de håller absolut längre.
Tror att det är avgörande att preppa naglarna ordentligt innan och göra enl instruktionerna, då sitter det. Brukar fila lite försiktigt på ev utväxt upptill och måla på ett extra lager topplack efter ca 1 vecka o då blir de som nya.
Så skönt att slippa kleta med vanligt nagellack som sen flagnar efter 2 dagar.
Jag är supernöjd! ❤️

Respuesta de Heylinn
Sämsta kundtjänst någonsin. Går endast att nå via mail, och känns som man pratar med en bot om man lyckas få svar.

Respuesta de Heylinn
Lever upp till vad de lovar. Nagellacket flagnar inte utan sitter i ca 10 dagar innan man behöver byta, pga utväxt och att det börjar se allmänt slitet ut. Naglarna håller mycket bättre än annars. Lätt att applicera och lätt att ta bort. Tar inte längre tid än vanligt nagellack. Stort plus är att man aldrig råkar kladda till/ göra hack i nymålade naglar utan de ser alltid snygga ut när man är klar. Överlacket är jättebra och torkar snabbt. Har man korta naglar kan man klippa dem på mitten så varar de dubbelt så länge.

Respuesta de Heylinn
Jag tycker att själva konceptet är jättebra, men efter flera försök (ungefär sex gånger) är jag tyvärr väldigt besviken på resultatet. Lacket börjar rulla upp vid nagelbanden redan efter någon dag och ger ett slarvigt intryck. Dessutom ”krymper” det, vilket gör att nagelns framkant syns något som ser ofärdigt ut. Jag har testat att fila på olika sätt och även använda underlack, men det gör ingen skillnad. För mig håller det inte alls i 10+ dagar som utlovat. Tyvärr upplever jag att marknadsföringen är missvisande, eftersom produkten inte levererar på de löften som ges att det ska vara ”superenkelt” och man kan fixa det vart som helst och att det ser supersnyggt ut direkt. Men är fina design och tjockt och fint nagellack.

Respuesta de Heylinn
När lacket härdar krymper det ihop på nageln så att det blir en millimetertunn glipa runt hela nagellacket vilket jag inte tycker är så snyggt. Nagellacket sitter bra men rullar sig lite i kanterna efter två intensiva dagar med sol och bad. Kommer inte köpa igen tyvärr.

Respuesta de Heylinn
Jag har nu provat produkten i 16 dagar. Är så imponerad av att det sitter jättebra.
Längtar tills jag ska bytta färg, vill ju inte ta bort det när det fortfarande är snyggt.
Älskar, älskar verkligen lacket❤️❤️