Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa manikyren! Inget problem med naglar som skivar/flisar sig, inget kladd, inget målande av flera lager. Det är bara att klistra på och gå. På fingrarna håller det mer än 2 veckor, och på tårna mer... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det finns snygga designer, men de var för breda för mina naglar. Jag var tvungen att klippa de så de passade och då blev kanten bara ful. Den minsta storleken passade på mitt pekfinger men det fanns j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suverän produkt som sitter som berget, jag är frälst och får ofta beröm för mina fina naglar! Vanliga nagellack är bortskavda efter ett par dagar för mig men heylinn ser fortfarande bra ut efter... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde produkter från heylinn den 11/6 för att jag skulle ha till semestern. Nu är det den 23/6 och har inte sett röken av någon leverans. Har mejlat och skrivit på Messenger. Fick ett svar efter 3... Ver más

1. Industria cosmética

Escrito por la empresa

Vi säljer framtidens nagellack som är torkat och färdigmålat på en karta. Heylinn är för dig – oavsett vilket kön du har, var du kommer ifrån eller hur du identifierar dig. Heylinn är ett nytt typ av nagellack, ett nagellack för alla.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,0

Todas las opiniones

148 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Traditionellt nagellack är bättre

Svårt att sätta korrekt antal stjärnor, skulle nog säga att jag ger 2,5/5 🌟 Heylinn lyfts fram som ett hållbart alternativ till vanligt nagellack som slits snabbt, men dessa slits mycket snabbare än det lack jag brukar använda från essie. Särskilt precis på toppen av nageln där det nästan skapas en ojämn fransk manikyr av slitningen. Jag håller mig till traditionellt nagellack. Trots att idén är god håller det inte hela vägen för mig på grund av dess korta hållbarhet.

1 de agosto de 2025

Respuesta de Heylinn

Tack för att du delar med dig 💛 Vi förstår att det inte levde upp till dina förväntningar, särskilt kring hållbarheten. Dina synpunkter är värdefulla och hjälper oss att bli bättre. Fint ändå att du gillar idén – och vi hoppas att du hittar det som funkar bäst för dig framåt ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dom sitter SÅ bra trots mitt arbete som…

Dom sitter SÅ bra trots mitt arbete som frisör. Naglarna känns starka och har växt sig otroligt långa tack vare Hey Linn! Så nöjd!🤩

7 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så skönt att de håller för jobbet också! Du måste ju vara snygg själv medans du förvandlar andra🤍

Helsåld!

Jag ska villigt erkänna att jag var lite skeptisk till en början för det låter lite som en gimmick. Men jag är helsåld! Inget kladd, ingen lång väntan där lacket ska torka (och sedan få märken i lacket ändå för det tar alltid längre tid än vad jag tror...) och hållbarheten är fantastisk!

4 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Älskar att höra det! 🙌 Vi fattar helt — det låter nästan för bra för att vara sant innan man testat. Så kul att du är helsåld och slipper både kladd och väntetid ✨

Fina naglar

Enkla att sätta på och håller länge. Snygga färger, älskar de som är i ombre. Skonsamma för naglarna med, de håller sig starka där under.

3 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så kul att höra! 🙌 Ombre-färgerna är verkligen något extra ✨ och ännu bättre när naglarna känns starka under.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det sitter väldigt bra

Det sitter väldigt bra, men är ganska tidskrävande att få på och få det snyggt. Är dock värt tiden - sitter i över två veckor utan att flisa eller repa.

2 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så härligt att höra! 🙌 Lite extra tid i början, men så värt när det håller sig snyggt i över två veckor ✨

Värt!

Så nöjd och tycker det är värt varenda krona. Det håller som utlovat och det blir som en liten meditation att applicera. Brukade bita på naglarna innan men har nu helt slutat!

1 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Vad skönt att du har kunnat sluta bita och så kul att höra hur nöjd du är!🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det håller vad de lovar!

Det är så bra som alla recensioner säger! Det sitter verkligen. Jag byter ut det när det växt ut, inte för att det skavt av, efter ca 2 veckor.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Heylinn

Åh, vad kul att höra! Så skönt att kunna byta för att du vill och inte för att du måste🤍

Sitter bra

Sitter bra, höll bra även utan topplack men blev klart snyggare med topplack på. Perfekt för en som inte gillar meck med lösnaglar och dessa förstör inte heller ens egna nagelbädd.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så kul att du gilla dina heylinns! Topplack är verkligen det sista lilla för att du ska få det perfekta resultatet.🤍

Supersmart!

Supersmart! Det luktar inget och det går hyffsat snabbt att sätta på. Lite trixigt var det i början men har nu hittat storleken som passar perfekt. Skulle vara kul med ännu fler färger. Jag rekommenderar verkligen Heylinn.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Visst är det skönt att slippa vädra hela huset! Det kan absolut vara lite klurigt i början men när man vänjer sig blir det så mycket lättare🤍Tack för den fina recensionen

Inte för alla

Gillar heylinns koncept och de har fint utbud på nagellack. Men tyvärr var det här inget för mig. Att sätta på nagellacket är mycket pilligare än det ser ut på videoklippen - jag skulle uppskatta en längre turtorial. Första gången lossnade lacket på ett finger efter en natt, men jag fick hjälp av kundservice och lyckades få till ett nytt lack på fingret. Andra gången jag testade drabbades jag av en allergisk reaktion, klåda och svullnad i händerna. Det gick tack och lov över av sig själv. För dig som har tålamod kan jag defintivt rekommendera heylinn. Det var också enkelt att ta av lacket. Får se om jag ger det en ny chans.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Tack för att du delar 💛 Trist med reaktionen, men skönt att det gick över. Kika gärna på ingredienslistan och hör av dig till kundtjänst om du vill ha guidning. Vi tar med oss din feedback om tutorial – och så fint att du gillar konceptet och färgerna ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fungerar hur bra som helst!

Jag tycker att det fungerar hur bra som helst! Det är enkelt att applicera (när man får kläm på det), håller ca två veckor och är enkelt att ta bort. Får 10 av 10 från mig!

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Älskar att höra det! 🙌 Så skönt när det bara funkar och håller. Tack för dina 10/10 – vi blir så glada!

Nä men jag älskar’t!

Nä men jag älskar’t!

Det är enkelt, håller och är snyggt!
En bonus är att jag liksom tar hand om mina små tassar mer nu när jag har ”lacket” på ❤️ Har kört detta i ett gäng månader nu.
Jag kör med underlack/ridgefiller under, då blir det riktigt fint och det känns som att det skonar nageln mer vid removal samt snyggare skarvar på sidorna.

Det enda negativa är att topplacket dels tar slut snabbt och blir för trögt snabbt. Men innan dess - toppklass då det torkar så snabbt!

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så kul att du har hittat något som passar dig och dina naglar! Vi jobbar på att göra vårat topplack bättre så att du kan bli ännu nöjdare🤍

Riktig game changer

Riktig game changer! När ett förtag säger att det ska hålla 10+ dagar så tänker man att det kan ju aldrig stämma… satt i 2 veckor och 6 dagar.
Helt magisk produkt och jag har fått så mycket komplimanger 🍓🍓🌸🌸

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så kul att höra! Tack för att du delar med dig – nästan 3 veckor är nästa nivå ✨ Och vi älskar att höra att andra också ser hur fint det blir.🤍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

No tracking available.

The product is pretty good and has lovely designs. Not to mention that it can last for so long, up to 2 weeks in my case. So nothing to say against the product itself. But I’m a little bit confused as to why there’s no way to track the package. Usually i just have to go check my mailbox, even daily, hoping the package is there. There’s no tracking number available after you order the products.

11 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har bara positivt att säga

Jag har bara positivt att säga. Har använt i 4 omgångar och alla gånger har det suttit i minst 10 dagar. Lite knixigt första gången, men man lär sig fort.
De jag har på mig nu är inne på dag 10 och ser fortfarande superfräscha ut så de håller absolut längre.
Tror att det är avgörande att preppa naglarna ordentligt innan och göra enl instruktionerna, då sitter det. Brukar fila lite försiktigt på ev utväxt upptill och måla på ett extra lager topplack efter ca 1 vecka o då blir de som nya.
Så skönt att slippa kleta med vanligt nagellack som sen flagnar efter 2 dagar.
Jag är supernöjd! ❤️

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Heylinn

Så härligt att höra! Precis som du säger är noggrann förberedelse och att följa stegen avgörande för att få det snyggt och hållbart. Smart också att lägga på ett extra lager topplack efter en vecka – det förlänger verkligen resultatet. Kul att du är så nöjd!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta kundtjänst någonsin

Sämsta kundtjänst någonsin. Går endast att nå via mail, och känns som man pratar med en bot om man lyckas få svar.

28 de agosto de 2025

Respuesta de Heylinn

Tråkigt att höra att du haft en sån upplevelse 💛 Så ska det självklart inte kännas. Vi tar till oss din feedback och ser över hur vi kan göra kontakten smidigare och mer personlig framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lever upp till vad de lovar

Lever upp till vad de lovar. Nagellacket flagnar inte utan sitter i ca 10 dagar innan man behöver byta, pga utväxt och att det börjar se allmänt slitet ut. Naglarna håller mycket bättre än annars. Lätt att applicera och lätt att ta bort. Tar inte längre tid än vanligt nagellack. Stort plus är att man aldrig råkar kladda till/ göra hack i nymålade naglar utan de ser alltid snygga ut när man är klar. Överlacket är jättebra och torkar snabbt. Har man korta naglar kan man klippa dem på mitten så varar de dubbelt så länge.

28 de agosto de 2025

Respuesta de Heylinn

Så roligt att höra att du är nöjd och får den hållbarhet som utlovas! Att de sitter snyggt i 10 dagar. Kul att du även gillar topplacket och enkelheten i att alltid få ett jämnt resultat. Tack för din fina feedback!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fint koncept men lever inte upp till förväntningarna

Jag tycker att själva konceptet är jättebra, men efter flera försök (ungefär sex gånger) är jag tyvärr väldigt besviken på resultatet. Lacket börjar rulla upp vid nagelbanden redan efter någon dag och ger ett slarvigt intryck. Dessutom ”krymper” det, vilket gör att nagelns framkant syns något som ser ofärdigt ut. Jag har testat att fila på olika sätt och även använda underlack, men det gör ingen skillnad. För mig håller det inte alls i 10+ dagar som utlovat. Tyvärr upplever jag att marknadsföringen är missvisande, eftersom produkten inte levererar på de löften som ges att det ska vara ”superenkelt” och man kan fixa det vart som helst och att det ser supersnyggt ut direkt. Men är fina design och tjockt och fint nagellack.

23 de agosto de 2025

Respuesta de Heylinn

Det du beskriver händer när nagellacket hamnar för nära nagelbanden eller inte riktigt tryckts ner i kanterna. Då kan det börja resa sig och se ut som att det ”krymper”, fast det egentligen är en liten glipa där lacket inte fått fäste.

Viktigt är att naglarna är helt fria från oljor (undvik återfuktande tvålar), att nagelbanden trycks tillbaka ordentligt och att rätt storlek används – nagellacket ska aldrig ligga på nagelbandet utan hellre vara något mindre än nageln. Tryck fast ordentligt i fram- och sidokanter innan topplack.

Du får gärna maila till oss på love@heylinn.se så hjälper vi dig med din manikyr. Kul att du gillar designerna och själva nagellacket!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Inte för mig

När lacket härdar krymper det ihop på nageln så att det blir en millimetertunn glipa runt hela nagellacket vilket jag inte tycker är så snyggt. Nagellacket sitter bra men rullar sig lite i kanterna efter två intensiva dagar med sol och bad. Kommer inte köpa igen tyvärr.

19 de agosto de 2025

Respuesta de Heylinn

Det du beskriver beror oftast på hur framkanten filats vid appliceringen. Om man inte filar i rätt vinkel kan det se ut som att lacket drar sig tillbaka och lämnar en tunn glipa runtom. Genom att alltid fila uppifrån och ner, med vinkeln mer underifrån än ovanifrån, förseglas lacket ordentligt mot nageln.

Att kanterna rullar sig efter sol och bad brukar ha samma förklaring – en liten kant har lämnats där vatten kan tränga in. Med rätt filteknik håller lacket jämnt och fint även efter intensiva dagar i vatten.

Du får gärna kontakta oss på kundtjänsten för med hjälp, vi finns på mailen love@heylinn.se

Imponerad!

Jag har nu provat produkten i 16 dagar. Är så imponerad av att det sitter jättebra.
Längtar tills jag ska bytta färg, vill ju inte ta bort det när det fortfarande är snyggt.
Älskar, älskar verkligen lacket❤️❤️

30 de julio de 2025

Respuesta de Heylinn

Så härligt att höra! Att det sitter så länge visar verkligen hur bra det håller när man applicerat rätt. Hoppas du hittar en ny favoritfärg nästa gång du byter.

heylinn-teamet 🤍

8 consejos para escribir buenas reseñas.