Fantastisk kundeservice! Matchede prisen fra en anden virksomhed, fordi jeg ønskede jakken i en bestemt farve. Måtte desværre annullere frakken, da frakken alligevel kom fra den anden virksomhed i mi... Ver más
La empresa ha respondido
Lyn hurtig levering 😍 Bestilt torsdag eftermiddag og fik det fredag formiddag 😍 Pænt pakket ind. Klar anbefaling 😊
La empresa ha respondido
Super udvalg, gode priser og fantastisk service. Jeg havde problemer med min rabat og fik straks telefonisk kontakt til Heyo og problemet blev løst med det samme! Hvilke herlig service og efter... Ver más
Opdatering 23/7-25 Jeg har nu været i dialog med Henrik fra Heyo og han beklagede meget for fejlen og har vil nu sende mig den største bøtte Denwax Care plus sende mine penge retur og det må jeg al... Ver más
La empresa ha respondido
Høj kvalitet, gode luksusprodukter i vores sortiment og hurtig levering er det vi vil kendes for.
Asylvej 13, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Lyn hurtig levering 😍
Bestilt torsdag eftermiddag og fik det fredag formiddag 😍
Pænt pakket ind.
Klar anbefaling 😊

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Super søde mennesker og mine varer kom meget hurtigt😀

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Fremragende service, dag til dag levering og nem kommunikation

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Lynhurtig levering - jeg var løbet tør for hestefoder, men de fik det sendt med det samme og havde det dagen efter 🙌🏻💪🏻

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Okay pris. Godt produkt. Nemt at bruge og gør læderet lækkert igen. Hurtig levering. Alt okay. Tak.

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Bestilt fredag eftermiddag, leveret lørdag formiddag i pakkeshop. Virkelig kanon oplevelse.

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Super hurtig levering. Kanon hurtig rettelse af fejl der var sket ved forsendelsen....her handler jeg gerne igen

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Altid super hurtig levering og priserne er gode aammmelignet med andre webshops.

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.