Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice! Matchede prisen fra en anden virksomhed, fordi jeg ønskede jakken i en bestemt farve. Måtte desværre annullere frakken, da frakken alligevel kom fra den anden virksomhed i mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lyn hurtig levering 😍 Bestilt torsdag eftermiddag og fik det fredag formiddag 😍 Pænt pakket ind. Klar anbefaling 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super udvalg, gode priser og fantastisk service. Jeg havde problemer med min rabat og fik straks telefonisk kontakt til Heyo og problemet blev løst med det samme! Hvilke herlig service og efter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opdatering 23/7-25 Jeg har nu været i dialog med Henrik fra Heyo og han beklagede meget for fejlen og har vil nu sende mig den største bøtte Denwax Care plus sende mine penge retur og det må jeg al... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda ecuestre
  2. Tienda de arreos

Escrito por la empresa

Høj kvalitet, gode luksusprodukter i vores sortiment og hurtig levering er det vi vil kendes for.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering

4 de abril de 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse, Mette 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering 🚚✨ Det betyder meget for os!

Vi håber at se dig igen snart 💛

Kundeservice helt i top.

30 de marzo de 2026

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 🙌

Vi gør os altid umage for at give den bedst mulige hjælp, så det glæder os ekstra meget, at du har mærket det 😊

Lyn hurtig levering 😍

Lyn hurtig levering 😍
Bestilt torsdag eftermiddag og fik det fredag formiddag 😍
Pænt pakket ind.
Klar anbefaling 😊

27 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😍
Hvor er det bare dejligt at høre, at du oplevede så hurtig levering – vi gør os altid umage for at få pakkerne hurtigt og sikkert frem 🐎✨

Og hvor er det skønt, at du også lagde mærke til indpakningen 💝
Din anbefaling betyder virkelig meget for os 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super søde mennesker og mine varer kom…

Super søde mennesker og mine varer kom meget hurtigt😀

16 de marzo de 2026

Kære Tina 😀

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er så glade for at høre, at du både har haft en god oplevelse med os, og at dine varer nåede hurtigt frem 🥰

Vi håber, du bliver rigtig glad for det hele, og du er altid mere end velkommen igen!

Fremragende service

Fremragende service, dag til dag levering og nem kommunikation

16 de marzo de 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Zenia Camilla 🤩

Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, hurtige levering og nemme kommunikation 🚀📦 Det er lige præcis det, vi bestræber os på hver eneste dag!

Vi håber, du bliver lige så glad for dit køb – og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang 💛

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - jeg var løbet tør for hestefoder, men de fik det sendt med det samme og havde det dagen efter 🙌🏻💪🏻

11 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Kære Sara

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩 Det glæder os virkelig at høre, at du fik dit hestefoder lynhurtigt frem, så der ikke opstod tomme krybber 🐴🌾 Vi ved, hvor vigtigt det er, når man pludselig står og mangler foder, så vi er super glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt 💪🚚

Tak fordi du handlede hos os – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌

Kære Dorte

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at du både er tilfreds med den hurtige levering og vores produkter 🚚✨

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 🙌

Super god service

25 de febrero de 2026

Tak for din flotte anmeldelse, Helle! 🤩
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang. 🐴✨

Tusind tak for din anmeldelse, Marianne! 😃
Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet både hurtig og god service hos os. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 👍🏼🐴

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Okay pris og leveringstid.

Okay pris. Godt produkt. Nemt at bruge og gør læderet lækkert igen. Hurtig levering. Alt okay. Tak.

8 de febrero de 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse, Mogens! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både prisen, produktet og leveringstiden. Dejligt at læse, at produktet var nemt at bruge og kunne give læderet nyt liv igen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🐴✨

Super varer og hurtig levering

Super varer og hurtig levering

2 de febrero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Hans! 😊
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os en vurdering. Det betyder meget for os. 🐴

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service og hurtig levering.

Super fin service og hurtig levering.

28 de enero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Lars! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🐴✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilt fredag eftermiddag, leveret lørdag formiddag i pakkeshop. Virkelig kanon oplevelse.

5 de diciembre de 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Nicklas! ⭐😊
Det glæder os virkelig at høre, at din bestilling allerede nåede frem lørdag formiddag. Vi gør altid vores bedste for hurtig levering, så det er dejligt at høre, at du havde en kanon oplevelse. Tak fordi du delte den med os. 🐴✨

Tusind tak for din anmeldelse, Anita! 😊
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid oplever god service og hurtig levering hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🐴✨

Tusind tak for din anmeldelse, Susanne! 🎁😊
Hvor er det dejligt at høre. Vi håber, det bringer masser af glæde. Tak fordi du delte din oplevelse. 🐴✨

Bedste service

30 de noviembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Lone! 😊
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever den bedste service hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🐴✨

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Kanon hurtig rettelse af fejl der var sket ved forsendelsen....her handler jeg gerne igen

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at både levering og håndtering af fejlen gik hurtigt og gnidningsfrit. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse – du er altid velkommen hos os igen.

Super hurtigt leveret

Super hurtigt leveret

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S

Tusind tak, Gitte, for din søde anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at din ordre nåede hurtigt frem. Tak fordi du handlede hos os.

31 de octubre de 2024

Respuesta de Heyo Rideudstyr A/S

Tusind tak, Helle, for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.