Dejligt nemt. Ta' r få minutter at bestille. Som altid super god service. Bestilte inden kl 12 og næste dag havde mine drengemisser deres ynglingsfoder leveret på dørtrinet. Så påsken var reddet.
Consulta las opiniones de los clientes
Produkterne er altid frisk og man kan marke den gode kvalitet. Den vigtigste er jo at min hund elsker det og er vild med det. Når der kommer lakseolie på sin foder spiser han med dobbelt glæde. Han e... Ver más
Lækker foder, godbidder, hundene elsker det. Super service service. Lækre små prøvepakker var lagt i ordren som kom hurtigt efter bestilling.
Fantastisk kommunikation forud for opstart af Henne Pet Food. Ydermere den hurtigste levering. Meget fine smagsprøver. Tak.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danskproduceret premium pet food med frisk laks og kylling til en fordelagtig pris - Fra fabrikken i Outrup direkte til din dør! Vaks foder i ny emballage!
Información de contacto
Gartnervænget 32, 6855, Outrup, Dinamarca
- salg@henne-pet-food.dk
- henneplus.dk
Produkterne er altid frisk
Han elsker at trænes med kronch godbidder .
Fantastisk kommunikation forud for…
Fantastisk kommunikation forud for opstart af Henne Pet Food.
Ydermere den hurtigste levering.
Meget fine smagsprøver.
Tak.
Dejligt nemt
Hurtig og effektiv levering af et…
Hurtig og effektiv levering af et kvalitetsfoder til en fair pris 👍
Lækker foder super service
Som altid et super sted at handle 👍
Hurtig levering direkte til døren
Hurtigt levering
Hurtigt levering , ved kontakt findes der hurtigt en løsning . Deres produkter er gode for vores hund . Dejlig lækker pels , super fin mave .. Alt er fint
Fik prøver og min hund var glad
Fik prøver og min hund var glad. Derfor bestilt ordre og vil på sigt. Kæmpe overraskelse at få nye smagsprøver med i min ordre. Kvik levering og føler mig tryg.
hurtig og god service
Vores nye hund bliver glad nok 👍for…
Vores nye hund bliver glad nok for maden og det var super hurtigt levering
Hurtig levering og en masse dejlige…
Hurtig levering og en masse dejlige prøvelser på deres foder
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.