Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig godt personale, som er gode til at rådgive og forklarer. God service og rigtig hurtig. Vi er super glade for vores bil

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min fader og jeg drønede en tur til Herning fra Kolding, for at kigge på en Kia Proceed GT. Det var aftalt, men da vi kom derop var bilen solgt... Jeg indrømmer gerne, at stemningen ligesom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev mødt med en smilende Hadeeb, som spurte venlig ind til hvad han kunne hjælpe med, og var hurtig til at flytte bilerne så vi kunne prøve køre bilen, en kanon god service, HHbilsalg er det bedst... Ver más

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5/5!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos HHbilsalg. Fra start til slut var servicen i top – personalet var venlige, professionelle og tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig tryg gennem hele købsprocessen, og der var fuld gennemsigtighed omkring bilen og handlen. Bilen lever helt op til forventningerne, og alt gik hurtigt og problemfrit.

Kan klart anbefale HHbilsalg til andre, der leder efter en pålidelig og god bilhandel!

29 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Problemer vendt til positiv oplevelse.

Jeg indrømmer gerne, at stemningen ligesom blev lidt lunken!

Sælger var dog skarp, og kendte til en model næsten magen til, som stod i Gedved - Den var nyere, havde kørt færre kilometer - Og noget dyrere ... Og så manglede den træk.

Lidt snak frem og tilbage, og en aftale om montering af træk og alt sammen til en fornuftig pris - Besluttede vi os at køre til Gedved... Det blev noget af en omvej!

Men bilen var rigtig fin, og handlen blev indgået - Min nye vogn blev leveret til mig, og med en lille "goodie bag" som undskyldning.

Det hele startede som noget skrammel, men alt i alt en go' oplevelse i sidste ende! Utroligt fleksible og behagelige sælger, som ikke gav mig indtryk af at de forsøgte at sælge katten i sætten.

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev mødt med en smilene Hadeeb

HHbilsalg er det bedste sted vi har købt bil, kommer der igen og vil anbefale andre også at købe bil der,
ringer man til Hadeeb, finder han en løsning med det samme.

10 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte vores første elbil hos H H…

Vi købte vores første elbil hos H H Bilsalg, og har været virkelig godt tilfredse. Vi har fået en grundig og gennemført gennemgang incl. hjælp til opsætning af mobilapp og fjernbetjente nøgler.
Her kan man regne med at et ord er et ord.
Vi vil helt klart anbefale H H Bilsalg til andre.

10 de febrero de 2026

God behandling ved byttebil

Jeg købte en fin VW id.4 til en god pris og gav min gamle Kia Picanto i bytte.
Jeg kørte fra Kbh, så det var lidt et sats.
Der viste sig et problem med min Kia, som jeg ikke havde været opmærksom på.
Men jeg fik en rigtig god behandling af Hadeeb.
Det virker som et rigtigt godt sted at handle brugte biler.
Der er styr på tingene.

17 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var meget tilfredse med handlen med HHbilsalg. Ved syn og service af bilen gjorde Hadeeb opmærksom på at der kun var 6000km tilbage inden gearkasseservice, så dette fik han ordnet inden vi hentede bilen uden omkostninger.
Det var super service og vi var meget glade for at vi valgte HHbilsalg:

31 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skjuler obligatoriske udgifter

HH bilsalg formår ikke at oplyse den samlede salgspris. I stedet maskere de prisen som mersalg og sikkerhedspakker til trods for at syn før nummerplade samt garanti er obligatorisk.

Fra 1. april 2018 blev det et lovkrav for bilforhandlere at oplyse den samlede pris i annoncer, inklusiv obligatoriske omkostninger.

18 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig oplevelse

Købte en bil som skulle være fejlfri hos dem, men ender så med at have motorproblemer og sluger olie, kostede mig over 40.000DKK i tab… kan ikke anbefales

9 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag hentet min nye brugte bil hos…

Har i dag hentet min nye brugte bil hos HH bilsalg og må sige det har været en ren fornøjelse at handle med dem lige fra start, der har været rigtig god hjælp fra dem med de spørgsmål jeg måtte have og en god trykhed i hele processen så stor tak herfra og en klar anbefaling

22 de octubre de 2025

SUPER Service

Jeg skrev til HH Bilsalg lørdag formiddag, da jeg var interesseret i en af deres biler. 10 min senere blev jeg ringet op, selvom de ikke havde åbent. 30 min senere var lån fixet. Søndag kl 12.00 stod min "nye" bil, ny serviceret og klar til afhentning.
De 3 gutter er vanvittig serviceminded, imødekommende og så bare en rigtig god oplevelse.

14 de septiembre de 2025

Super

God, ligefrem og imødekommende service i forbindelse med byttehandel.

1 de agosto de 2025

Super god service

Kom fredag eftermiddag med mistanke om, at et dæk var utæt. De undersøgte det hurtigt, og gav mig sindsro til at køre videre. Der var heldigvis ikke noget galt.

4 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin pris og lever op til garantien

Vi købte en brugt Citroën C4 Grand Picasso til en fin pris (100.000 kroner), og solgte vores gamle Ford Focus som en del af handlen. Der var fin kommunikation og det gik problemfrit med at handle - og vi fik en rimelig pris i bytte for den gamle bil.

Den bil vi købte fik i løbet af den første uge en omfattende fejl med generatoren, men vi fik den repareret uden brok eller problemer. Derefter kom der nogle elektroniske fejl i løbet af den efterfølgende uge, hvilket også blev fixet uden brok. Der var lidt ventetid på omtrent en uge på værkstedet, men det tænker jeg ikke at forhandleren kan bebrejdes for.

Så forhandleren har i den grad levet op til den 100% autotjek forsikring vi købte for 5000 kroner. De her reparationer ville ellers være løbet op i omkring 20.000 kroner - så vi er glade og tilfredse kunder.

17 de enero de 2025

10/10 oplevelse

10/10 oplevelse! Mega flinke og behagelige folk. Jeg var ude og købe min første bil ved dem og alt gik bare som smurt.

26 de febrero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.