Vi havde en virkelig god oplevelse hos Autopunkt Herning, hvor vi fik rigtig god hjælp og service af Frederik i forbindelse med valg af vores nye bil. Han er utrolig behagelig og tog sig god tid... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg fandt en meget dyr nyere bil hos Autopunkt, og rettede henvendelse via mail. Fik samtidig et lavt (men desværre ikke for lavt) bud på min tidligere Audi baseret på fotos og beskrivelse. Et par t... Ver más
Jeg købte en VW ID.3, som allerede ved levering på Sjælland viste fejl på infotainmentskærm, der slukkede og tændte af sig selv. Efter en del værkstedsbesøg og over en periode på tre uger blev fej... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario de autos
- Compañía de financiación y préstamos para coches
- Servicio de arrendamiento de automóviles
Escrito por la empresa
Autopunkt.dk A/S er en førende virksomhed inden for salg af nyere brugte biler, der specialiserer sig i luksuriøse mærker som Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Porsche med flere siden 2008. Virksomheden tilbyder et imponerende udvalg af kvalitetsbiler, der gennemgår omhyggelige inspektioner for at sikre optimal ydeevne og pålidelighed. En af Autopunkt.dk A/S' kernekompetencer er deres leasingløsninger, som giver kunderne mulighed for at nyde køreglæden i en premiumbil uden nødvendigheden af fuldt ejerskab. Leasingmulighederne er skræddersyede for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Derudover tilbyder virksomheden også finansieringsmuligheder, hvor kunder kan vælge mellem forskellige betalingsplaner med eller uden udbetaling. Autopunkt.dk A/S adskiller sig ved at fokusere på kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Deres dedikation til at levere førsteklasses biler og skræddersyede finansielle løsninger har gjort dem til en pålidelig destination for dem, der søger luksusbiler med fleksible betalingsmuligheder.
Información de contacto
Tjelevej 24, 7400, Herning, Dinamarca
- sales@autopunkt.dk
- www.autopunkt.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi havde en virkelig god oplevelse hos…
Han er utrolig behagelig og tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål, både inden, under og efter bilkøbet.
De varmeste anbefalinger herfra!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med at købe vores Mercedes hos Autopunkt! Simon har mødt os i øjenhøjde, og det sætter vi kæmpe stor pris på. Der er ydermere blevet lyttet godt til vores behov omkring tryghed ved at købe bil. Det er meget vigtigt for os! Tak for en god oplevelse Simon. 🙏🏻
Køb af XPENG G9
Medarbejdere fra Autopunkt var behjælpelige med at fremskaffe dokumentation og afleverede bilen på egen adresse da vinterhjul blev forsinket.
Har købt min bil ved Autopunkt Herning
Har købt min bil ved Autopunkt Herning. Kan ikke andet end og anbefale stedet. Der bliver taget hånd om en, god rådgivning, god ekspertise. Jeg er utrolig glad for handlen og min bil. Den vil jeg beholde mange år, men når den engang skal udskiftes er Autopunkt helt klart stedet igen.
Aldrig har jeg mødt så ligeglad en…
Aldrig har jeg mødt så ligeglad en sælger.
Ringer til Autopunkt, da de har en Volvo V40 2014 til salg, som jeg gerne ville have nogle flere oplysninger om, før jeg valgte at høre den lange vej til Herning.
Her møder jeg så, den mest ligeglad og uniformeret sælger i mit liv. Intet aner han om bilen og hvis jeg vil have svar på mine spørgsmål, så må jeg jo komme og se bilen. Det er ikke måde at sælge på!
Spørger om simple ting, som større skader eller betydende rust.. Intet hjælp at hente.. Jeg spørger om den har fået skiftet olie og filer siden sidste service, da da oplyser, at sidste service er knap 25.000km siden. Her siger han, at det skal jeg ikke regne med, da de bliver de sælger ikke kommer omkring værksted og de rent faktisk intet ved om deres biler. Derefter siger han, at det jo en volvo, så de har ikke brug for olieskift ligeså tit.. Dude, det er en 1.6 psa motor .. Ikke nok med det, så står der i volvos forskrifter, at olieskift skal ske, ved 15.000km.
De har ingen styr på de biler de sælger, intet bliver tjekket efter af mekaniker før salg.
Jeg ringede dog til en anden forhandler med bil magen til i silkeborg, som var mere end villig til at hjælpe og svare på mine spørgsmål! Han gik endda ned til bilen, for bedre at kunne svare på mine spørgsmål.. Så gæt engang, hvor vi skal hente bil imorgen? Ja sjovt nok ved forhandleren, som forstår at svare på kundernes spørgsmål.
Jeg håber jeres kunder er klar over jeres ligegyldige adfærd, når det kommer til videreformidling.
God service og hjælpsomhed
Super service, hjælpsomme, Professionelle og imødekommende, hvad mere kan man forvente.
Skøn ny bil oplevelse
Har lige købt ny bil her inde og det var den skønneste oplevelse når man ska ind og finde den første rigtige bil🚙
Ekstraordinær indsats
Autopunkt har rigtigt mange biler i deres udstilling - det kan godt give yderligere krav for køber med hensyn til muligheder og kombinationer. Autopunkt tog imod udfordringen og selvom opgaven i første omgang ikke kunne løses indenfor de økonomiske rammer lykkedes det efterfølgende at finde en bil, der levede op til forventningerne og mere til. Tak for den vedholdende indsats og kreativiteten i processen.
Simon var god til lytte og give sig tid…
Simon var god til lytte og give sig tid til os. Behagelig og seriøs tilgang. God til at følge op uden at presse for hårdt på.
Super flinke og rigtig god service
Super flinke og rigtig god service. Hurtige til at få handel i hus og bilen klar. Alt i alt fuldt ud tilfreds.
Vi har netop afhentet en fed xpeng
Vi har netop afhentet en fed xpeng
Super service så top karakterer her fra
Køb af Audi A6
Alt gik rigtig fint, både køb af den nye bil og salg af den gamle.
Mathias Holm
Troværdige og en god service god…
Troværdige og en god service god behandling 🙂🙂🙂
God kommunikation med sælger over…
God kommunikation med sælger over telefon og mail. Købte og solgte bil ubeset, blot med billeder på forhånd og alt levede op til forventningerne. Klar anbefaling herfra.
Super service! Nem og behagelig betjening hele vejen igennem processen. Kan varmt anbefale Autopunkt i Herning.
Super god oplevelse ved bilkøb
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.