Hidden Reality Opiniones 2253

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt klurigt. Har hittills testat en lätt och en medel. Den lätta överanalyserade vi alldeles för länge men klarade. Den medelsvåra tog vi till slut fel på. Vi behöver nog träna lite mer innan vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver más

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

4,6

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Hög kvalitet!

Körde "mannen på åkern" tillsammans med min dotter, 13 år. På gränsen till för svårt för henne men det gick till slut. Väldigt välbalanserade ledtrådar och logiskt tänk gör detta mordmysteriet riktigt bra!

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad kul att höra 😊 Härligt att ni löste Mannen på åkern tillsammans, och roligt att det funkade även för en 13 åring även om det var lite klurigt.

Tack för den fina recensionen 💛

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Saknar känsla av progression

Tråkigt koncept. Körde Mannen på Åkern. Du får all info på en gång. Jämför detta med Exit-spelen där du verkligen känner att du gör framsteg i spelet. Den känslan saknas helt i Hidden Realitys spel.

25 de diciembre de 2025

Hej Erik,

Tack för din recension. Tråkigt att konceptet inte passade dig.

Våra mordgåtor är tänkta att kännas mer som en verklig utredning, och då får man mycket information på en gång och behöver själv sortera, prioritera och dra slutsatser. Just den känslan av autenticitet är det många som gillar, men vi förstår helt att det inte är för alla.

Exit-spelen är ett helt annat typ av spel, progressionen, steg för steg, kan absolut kännas mer "tydlig". Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Om du känner att du är så pass missnöjd och vill nyttja vår nöjd kund garanti är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på hemligheter@hiddenreality.se.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den kryptiska mördaren

Köpte ”Den kryptiska mördaren”. Otroligt långsökt och rörigt. Har tidigare kört andra mordgåtor från Hidden Reality som har varit mycket bra. Älskar dock koder men blev ordentligt besviken på denna

24 de diciembre de 2025

Hej Karin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Tråkigt att just Den kryptiska mördaren inte föll dig i smaken, särskilt när du gillat våra andra mordgåtor tidigare.

Den är medvetet lite klurigare och mer annorlunda, med mycket fokus på koder och escape room-känsla, och vi vet att den kan upplevas olika. Just därför är vi såklart nyfikna på vad det var som kändes långsökt och rörigt för dig.

Hör gärna av dig till vår kundtjänst på mejl så tar vi gärna emot din feedback och hjälper till om något var oklart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa julen ”ever” sa hela familjen

Bästa julen ”ever” sa hela familjen, sonen i familjen vill nu börja läsa kriminologi! Mycket bra mordgåtor , jättebra ledtrådar filmer och bilder. Allt känns väldigt trovärdigt. Vi kände oss alla som riktiga detektiver!

25 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Men åh, vilken fantastisk recension 🥰 Blir så glad av att läsa att hela familjen var med och att ni verkligen kände er som riktiga detektiver. Och att sonen nu vill läsa kriminologi, det är ju jätteroligt! 😄

Tusen tack för att du delade med dig, precis så här vill vi att våra mordgåtor ska upplevas 💛

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Julkalendern "Tågmordet" var nästan…

Julkalendern "Tågmordet" var nästan helt ospelbart på grund av texten. Antingen hade ni försökt göra en skuggeffekt eller så var det ett feltryck, men ingen orkade läsa korten någon längre stund. Riktigt värdelöst. Pengarna tillbaka (vilket vi inte fått) känns inte ens som att det räcker till när det handlar om en julkalender.

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Tack för din recension. Det här låter verkligen som ett feltryck och vi ber verkligen om ursäkt för det.
Jag har mejlat dig så vi kan reda ut detta. Kika gärna i inkorgen och återkom så att vi kan lösa detta. Tråkigt att det blev så här, det beklagar jag verkligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så välgjorda och spännande mordcase!

Så välgjorda och spännande mordcase!! Det blir garanterat flera mordfall vi kommer utreda! 🧐🤩

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Tusen tack för fin recension Jonna, vi blir så glada 🤩

Bästa mordgåtorna

Så härliga mordgåtor, de flesta kluriga som "attan" :-). Vi träffas i familjen både vuxna och stora barn, härlig gemenskap över generationsgränser. Vi äter och dricker gott. Det gör att vi får en härlig sammanhållning.

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad fint att läsa! Så härligt att höra att ni samlas hela familjen och löser tillsammans 😊 Tack för din recension Eva 💛

Rolig upplevelse tillsammans!

Jätterolig grej att göra tillsammans! Har löst en med vänner och en med familj och det var lika spännande båda gångerna.

3 de enero de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad kul att höra, tack snälla för din recension Elina! Så roligt att det funkade lika bra både med vänner och familj 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, så väl uttänkta gåtor. Det märks att Hidden reality lägger ner mycket tid och tanke när dom tar fram varje mordgåta och det uppskattas! Sitter som på nålar när varje nytt mord släpps🙏🏼 rekommenderar starkt!

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Tusen tack för din fantastiska recension Alma! Så roligt att höra att du uppskattar mordgåtorna. Tack snälla för rekommendationen! ⭐️

Snabb leverans.

Snabb leverans.

6 de diciembre de 2025

Tack för din recension Gunilla! Härligt att höra att leveransen var snabb 😊

Jag älskar hidden reality

Jag älskar hidden reality! Det är en perfekt samlingspunkt att dra fram en av deras spel och samla nära och kära! Otroligt bra arbete och väl uttänkta kriminal fall! Rekommenderar starkt!

6 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Wow, tusen tack för de orden! 💛 Det gör oss så glada att höra hur spelen samlar nära och kära. Stort tack för att du rekommenderar oss, det betyder otroligt mycket 😊

Väldigt underhållande!

Väldigt rolig och underhållande aktivitet för flera samtidigt.
Spännande och välgjort!
Snabb leverans!

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Tusen tack för din härliga recension! ⭐️ Så roligt att höra att du tyckte det var en underhållande aktivitet att göra tillsammans 😄

Snabba leveranser

Snabba leveranser, välpacketerat och väldigt bra service.

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Stort tack för din fina recension Lasse! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med servicen 😊

Rimlig och bra mordgåta!

14 de diciembre de 2025

Härligt, tack snälla för din recension Sofia! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spännande roliga detektivspel som…

Spännande roliga detektivspel som återför familjer och vänner till fysiska trevliga sammankomster, utan att ha näsan i mobilerna.
Snabb och smidig frakt bör tilläggas

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vilken härlig recension, tack snälla Karin! Det gör oss extra glada att spelen bidrar till att samla familj och vänner runt något gemensamt. Och toppen att leveransen gick smidigt också 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra upplägg på fallen

Mycket bra upplägg på fallen, Kräver en del tankeverksamhet. Man får tänka på samma sätt som man gjorde som utredare vid polisen.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade upplägget 😊

Så kul vi hade

Så kul vi hade. Att vara en detektiv för en eftermiddag.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad härligt att läsa Sabine! Så kul att ni hade en rolig eftermiddag och fick känna er som detektiver ett tag! 😊

Snabb o tydlig leverans

Snabb o tydlig leverans

1 de diciembre de 2025

Tack för din recension Pia! Vad bra att allt kändes snabbt och tydligt 😊

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.