Otroligt klurigt. Har hittills testat en lätt och en medel. Den lätta överanalyserade vi alldeles för länge men klarade. Den medelsvåra tog vi till slut fel på. Vi behöver nog träna lite mer innan vi... Ver más
Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver más
La empresa ha respondido
Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver más
La empresa ha respondido
Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver más
Escrito por la empresa
Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Suecia
- 0106411150
- hemligheter@hiddenreality.se
- hiddenreality.se
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas

Roliga och välskrivna mordgåtor
Roliga och välskrivna mordgåtor. Har köpt och löst ett flertal tillsammans med vänner.

Respuesta de Hidden Reality
Det var super kul att spela men en sak jag inte fattar
Det var super kul att spela, svårt att skriva vad man gillade utan att avslöja något dock. Men en sak jag inte fattade var att en sak står i facit att det finns i materialet, men kollade verkligen allt och hittade det inte någonstans, det gjorde ju dock att en sak kunde man inte koppla ihop riktigt. Vet inte om det var något fel på det jag hade köpt eller om jag ändå missade det någonstans, men ja tyvärr löste vi inte det vilket var tråkigt🥺

Respuesta de Hidden Reality
Oslagbara upplevelser att lösa gåtorna
Oslagbara upplevelser att lösa gåtorna från Hidden Reality tillsammans. Superbra, autentiskt material och kreativa interaktiva hjälpmedel av högsta klass (telefonnummer, appar, Youtube etc). Keep them mysteries coming! :)

Respuesta de Hidden Reality
Kan varmt rekommendera har haft så…
Kan varmt rekommendera har haft så himla roliga spelkvällar

Respuesta de Hidden Reality
Riktigt bra spel och en service i…
Riktigt bra spel och en service i världsklass!

Ett måste i jul
Ett måste i jul . Ett spel för hela familjen 🎅 Absolut det bästa

Måste testas
Snabb leverans. Genomtänkta mordgåtor med autentisk bevismaterial. Kul grej.

Kallafallgruppen
Kallafallgruppen
Vi har startat en grupp på 10st "kallafallgruppen" vi träffas, äter mat, dricker gott och löser mord.
Det är block, pennor, förstoringsglas och annat över hela bordet...
Det är så härliga kvällar.

Respuesta de Hidden Reality
Mycket bra och välgjorda mordgåtor
Mycket bra och välgjorda mordgåtor! Har köpt allihop och aldrig blivit besviken. Har blivit en tradition tillsammans med sambon, mamma och hennes gubbe. Trevliga kvällar med god mat och dryck samt detektivarbete 🕵🏼

Respuesta de Hidden Reality
Tycker att lösningen ofta är väldigt…
Tycker att lösningen ofta är väldigt långsökt och inte grundar sig i så mycket man kan bevisa genom medskickat material. Har spelat tre olika mysterier nu på kort tid

Respuesta de Hidden Reality
Snabb leverans och varit riktigt nöjd…
Snabb leverans och varit riktigt nöjd med produkterna!

Kryptiska mördaren
Sjukt rolig med ett nytt sätt att tänka! Kändes sjukt svår i början! Men blev lättare när man kommit en bit in. Rekommenderar starkt!!

Respuesta de Hidden Reality
Jag verkligen älskar dessa mordgåtor
Jag verkligen älskar dessa mordgåtor. Bra gjorda och väl genomtänkta :) rekommenderar starkt!

Respuesta de Hidden Reality
Hittills en av de bästa mordgåtor…
Hittills en av de bästa mordgåtor tillverkare som vi har provat. Vi är 3 familjer som spelar ihop, vintern hemma och sommaren blir det camping. Allt tillsammans med mat och dryck. Hittills enda negativa är att det släpps för få, men det är då man får prova andra tillverkare.

Respuesta de Hidden Reality
Más información sobre otros tipos de reseñas.