Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dette cuppingcenter. Behandleren var meget professionel, venlig og tog sig god tid til at forklare hele behandlingen. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Han var super flink og fortalte om sig selv og han erfaringer, hvis man havde spørgsmål sagde han man bare skulle stille spørgsmål. Havde en forventning om det måske kunne gøre ondt da man skærer 3mm... Ver más
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det! Helt fantastisk behandling fra Abu yusuf, som var meget imødekommende, og virkelig informativ. De sanitære forhold på stedet var helt i top, alt... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk oplevelse hos Abu Yusuf
Fantastisk oplevelse hos Abu Yusuf, som har mange, mange års erfaring inden for sit felt. Verdensklasse behandling. Jeg kan mærke effekten af behandlingen med det samme. Kæmpe anbefaling herfra!
10 ud af 10
Fik udført hijama for første gang hos Abu Yusuf og det var en fremragende oplevelse! Han har over 14 års erfaring og er veluddannet i dette felt, som gjorde jeg følte mig meget tilpas! Selve oplevelsen var også meget rolig og man kan efterfølgende virkelig mærke en dejlig og positiv forskel!
Vil klart komme her igen :)
Har haft inflammation i min højre…
Har haft inflammation i min højre skulder pga en trænings skade. Detox super magneto behandlingen har hjulpet med at lindre irritation, og forbedret mobilitet i skulderen, kan klart anbefale det.
Det var min første gang med hijama
Det var min første gang med hijama, og ejeren gjorde oplevelsen tryg ved at fortælle om sig selv og sin baggrund. Alt udstyr blev kun brugt én gang og derefter smidt ud, så hygiejnen var i top. Han besvarede alle mine spørgsmål og guidede mig hele vejen.
Jeg kommer bestemt tilbage
Min første oplevelse med Cupping
Min første oplevelse i at prøve cupping blev så her hos dem. Super flink, behagelig og dygtig medarbejder.
Man får en god velkomst fra start og servicen er bare godt
Jeg anbefaler stærkt dette sted til alle andre.
Første gang jeg prøvede Hijama
Første gang jeg prøvede Hijama, hvoraf jeg havde hørt godt om Abu Yusuf, og det var helt sikkert det rigtige valg.
Virkelig flink og dygtig, top service og gode priser.
Ikke sidste gang jeg kommer forbi, det helt sikkert
Hverken første eller sidste gang
Hverken første eller sidste gang! Kan mærke forskel efter hver gang.

Jeg fik lavet hijama hos Abu Yusuf
Jeg fik lavet hijama hos Abu Yusuf. Det var en god oplevelse. 5 stjerner herfra

Respuesta de Hijama
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos hijama.dk. Fra det øjeblik jeg trådte ind i klinikken, følte jeg mig velkommen og i gode hænder. Klinikken er professionel, ren og indbydende, og atmosfæren er rolig og behagelig. Personalet var utroligt venlige, imødekommende og meget kompetente.
Under hele behandlingen blev jeg informeret om hvert trin, hvilket gjorde mig tryg og afslappet. Behandleren tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og forklare proceduren grundigt. Det var tydeligt, at de virkelig bryder sig om deres patienter og stræber efter at give den bedst mulige behandling.
Efter behandlingen følte jeg en mærkbar forbedring og kunne virkelig mærke fordelene ved hijama. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse og vil uden tvivl anbefale hijama.dk til alle, der søger en professionel og omsorgsfuld behandling. Tak til hele teamet for den fremragende service!

Respuesta de Hijama
En fremragende udadvendt behandler. Kan varmt anbefales.
Rigtig fin service og god behandling
Rigtig fin service og god behandling. Kan varmt anbefales.
En fantastisk følelse
En fantastisk følelse, som får en til at flyve bagefter (Hijama).
Hyggelige omgivelser og god service.
Professionel Hijama behandling
Takker for en rigtig fin Hijama behandling. I får 5 stjerner for jeres professionelle tilgang. Dette indebærer blandt andet introduktion, vejledning og behandling. Kan klart anbefale klinikken. Det er rent og behageligt. Det bliver ihvertfald ikke sidste gang.
Virkelig dygtig behandler.
Virkelig dygtig behandler, alt er i tip top. Behandleren er meget grundig og professionel til at fortælle løbende under behandlingen. Han kan varmt anbefales.
Hijama.dk
Meget god service mindet, hygiejnisk
Man kan godt snakke og stille alle spørsmål og Abuyusuf svarer alt og er meget flink og glad og fuld af enerfg og hjælpsom .
Hijama
Det bedste hijama hos Abu Yusuf. jeg nogensinde har fået, det kan klart anbefales.
Fantastisk Hijama hos Abuyusuf
Fantastisk Hijama hos Abuyusuf, enorm dygtig og engageret i sit arbejde. Han er god til at berolige sine kunder og man føler sig direkte i gode hænder hos Abuyusuf. Klar anbefaling herfra
Altid en god oplevelse at få foretaget…
Altid en god oplevelse at få foretaget Hijama cupping hos AbuYusuf. Hygiejnen er i top og man forlader ikke stedet uden masser af gode råd til smertelindren og en sundere livsstil.
Jeg kan varmt anbefale hijama.dk og vil fortsætte med komme her i fremtiden.
La experiencia Trustpilot