Var på en forlænget weekend på Himmerland. Vores toilet på værelset virkede ikke, kunne ikke skylle ud og vandet derfra og efterladenskaber fra andres toiletter kom i vores håndvask og ude i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Spa ophold med overnatning. Spaen er udemærket og levede op til forventningerne. Værelset er dejligt og udsigten ligeså. MEN Servicen på hul 19 (restaurant) var under middel. 4 retter tog 4 timer at f... Ver más
Selve hoteloplevelsen var fin med lækker aftensmad, dog noget sparsom morgenmad. Golfbanen Garia levede ikke op til vores forventninger. Det koster 450 kr pr. person for en runde golf og når banen... Ver más
La empresa ha respondido
Netop hjemvendt fra ophold. Fra start til slut et meget imødekommende personale med særlig fremhævning af Anton, som var vores tjener under middagen - yderst professionel og med god fornemmelse for s... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
HimmerLand er en oplevelsesdestination for alle. I HimmerLand er der aktiviteter både ude og inde for alle aldre. Vi har hotel og feriehuse, golf, spa, bowling, svømmehal og meget meget mere.
Información de contacto
Lars Larsens Vej 1, 9640, Farsø, Dinamarca
- 9649 6100
- himmerland@himmerland.eu
- himmerland.eu
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min datter og jeg var til familiespa
Min datter og jeg var til familiespa, hvilket var en fantastisk oplevelse. Lækre faciliteter både inde og ude. Dejlig atmosfære, og selvom det var vinterferie, var der ikke overfyldt.
Noget meget vigtigt at få med, er en stor ros til det søde personale, som tog godt imod os og var søde og hjælpsomme undervejs. Tak for det. Det er ikke sidste gang vi besøger jer.

Respuesta de HimmerLand
Vi var i går (fredag) på besøg i jeres…
Vi var i går (fredag) på besøg i jeres spa afdeling og blev desværre skuffede over udbuddet af spa muligheder. 2 opvarmede pools udendørs hvor der blæste så det var for koldt for ens øre, for lidt plads indendørs. Vi fik heldigvis adgang til jeres svømmehal hvor der var mulighed for spabad indendørs. Men 545 kr. for 3 timer er efter vores mening alt for dyrt når der ikke er flere muligheder/ oplevelser med i prisen

Respuesta de HimmerLand
Tak for en fuldstændig fantastisk…
Tak for en fuldstændig fantastisk weekend!
Vi har været på firmatur oppe hos jer og vi kan kun rose jer for jeres søde og kompetente medarbejdere!
Vi var en tur i Himmeriget, hvor vi fik en overdådig middag, især Mai fortjener et ekstra skulderklap, skøn kvinde, som var med til gøre det hele til en formidabel oplevelse.
Venlig Hilsen
Nyt Syn Støvring

Respuesta de HimmerLand
Vi besøgte himmerland spa i weekenden.
Vi besøgte himmerland spa i weekenden.
Vi giver 2 stjerne for en lækkert værelse nyt og lige ud til banen.
Spaen var desværre alt for lille i forhold til hvor mange mennesker der var. man skulle stå i kø for og prøve ting. det bare ikke godt nok. man har 3 timer, efter 1,5 time gik vi op gad vi ikke vente mere.
så skulle vi spise på det rigtig fine himmeriget som koster en del for os ihvert fald. maden var super god. tjenere var rigtig flinke ( for flinke)
aften blev desværre ødelagt lidt da der sad nogen unge dreng ved et andet bord(velkendt par åbenbart) som mente man kunne snakke til tjener ligesom man ville, meget upassende sprog og rørt ved hende, under middag.
den chef der står for det personale ville jeg gerne snakke med hvis man ikke må sætte grænser, så håber jeg da snart den restaurant går neden om og hjem.
tjener sagde det var de vandt til og det jo også snart var julefrokost sæson. håber da chef for de tjener læser med og for sat nogen grænser for hvornår tjener må sige fra. (også selvom kunden måske har for mange penge)
alt i alt. 2 stjerner for et godt værelse og manden var god.
Rigtig dejlig og nyrenoveret
Rigtig dejlig og nyrenoveret. lækker spa, med en genial sne bruser. anbefales
Dårlig service og generelt meget lidt…
Dårlig service og generelt meget lidt overblik ift. logistikken.
Wow!
Wow. Bare wow! Restaurant Himmeriget er indbegrebet af gastronomi på meget højt plan. Vi fik 6 serveringer med tilhørende vinmenu til 1200 kr. pr. person. Virkelig et fund til de penge. Både tjenere og kokke var ekstrem nærværende, tilpas kække og havde helt styr på deres fag. Deres kundskaber og viden indenfor vin er helt uovertruffen.
Tak for mad.
Vi kommer helt sikkert tilbage!
Fantastisk sted 👍
Vi har været op ophold i 2021 på Himmerland golf og spa resort og det var en fantastisk oplevelse. Det fedeste spa område, og et skønt værelse. Maden er lækker og til en rimelig pris. Vi kommer igen, til sommer når spa er udvidet og renoveret 👍👍 bedste anbefalinger herfra.

Fantastisk service!
Har lige haft endnu et to ugers ophold på Himmerland og hold op en service jeg fik. Specifikt af en ung fyr i receptionen ved navn Frederik! Altid smilende, sjov og høflig ung mand, som yder en service i høj klasse!

Respuesta de HimmerLand
Jeg fik corona to dage før vi skulle…
Jeg fik corona to dage før vi skulle afsted og fik intet refunderet. Man skulle mene, at ved en ekstraordinær omstændighed som den, så fik man mulighed for at få sit ophold på et andet tidspunkt.. Synes det er enormt dårlig kundeservice!
Tager ikke hensyn til corona
Værste oplevelse flabede tjenere på…
Værste oplevelse flabede tjenere på restauranten og generelt bare en dårlig service første eneste og helt sikkert sidste gang
Købte en Big Max Blade IP til super…
Købte en Big Max Blade IP til super pris (Black Friday)
1 dags levering alt bare i top i Golf butikken super service over telefonen.
Virkelig et lækkert spa ophold
Virkelig et lækkert spa ophold! Faciliteterne var iorden, værelserne var fine og rene samt morgenbuffet var lækker 😍 ikke sidste gang vi besøger stedet.
Virkelig dårlig oplevelse
God service fra vi træder ind
God service fra vi træder ind, god spa og lækker mad om aften og rigtig god morgenmad. Et lækkert værelse med alt hvad vi havde brug for, en klar anbefale til at besøge stedet 👌👌
Vi har fået takeaway et par gange ude…
Vi har fået takeaway et par gange ude fra jers restaurant, og har været super til freds. Men sidst vi fik var brugen maget mindre end den plejer og pomfritterne var slatne. Det kan i gøre bedre.
Ekstra regning som ikke bliver oplyst ved bestilling
Vi havde bestilt et luksusophold med en overnatning + 9 retter mad i Himmeriget.
Egentligt var vi rigtig tilfredse med værelset og bestemt også maden som var så lækker.
Desværre overskygger det alt at vi får en ekstras regning på 900,- da vi skal tjekke ud.
Under selve middagen bliver jeg tilbudt saft til min mad i stedet for vin da jeg er gravid.
Dette takker jeg ja til. At denne saft som bliver serveret til hver ret så koster 900,-!!!!! ja det havde vi sørme ikke i den vildeste fantasi kunne forstille os og vi bliver på intet tidspunkt oplyst om denne pris som kommer oveni den samlede regning på det aftalte beløb ved bestilling. Vi var mildest talt i chok! 900,- for saft er jo fuldstændig vanvittigt!
Efterfølgende kontakter jeg både receptionist og restaurantchef. Men får bare besked om at det er prisen så bare ærgerligt.
Vi føler os i aller højeste grad snydt og kommer aldrig igen. Så trist at en god oplevelse skal ende med at blive så negativ.
Spa med renovering, ingen dampbad og intet koldt chokbad
Helt fra starten var det svært at finde ud af hvor vi skulle melde vores ankomst til spaen, fordi det blev renoveret på gangene, og skiltningen var mangelfuld. Da vi kom ind til spaen var der ingen liggestole ledige - det er selvfølgelig bare sådan det kan være nogle gange. Dampbadet virkede ikke på noget tidspunkt, og personalets forklaring var at det bare nogle gange ikke virkede. Det kolde chokbad udenfor var bare et ganske almindelig bassin, som i sommeren er ret varmt. Altså intet koldt chokbad. Der var næsten aldrig noget koldt drikkevand i beholderen, og frugten i beholderne var meget tarvelige med uspiselig banan og fersken i. Personalet var rigtig søde. Samlet set en ærgerlig oplevelse.
Der var ikke styr på når man tjekker…
Der var ikke styr på når man tjekker ind og ud, det virker for mig som et sted der ikke er styr på hvad de laver.
Jeg havde større forventninger til stedet.
Jeg vil ikke komme igen.
Den aftalte pris man har booket opholdet til, var ikke den de sagde ved udtjekning, men efter at jeg viste min bekræfting på mail, tog det stadig lang tid før de fik det rettet til, samt de unge personale i spa, har ikke styr på det
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.