Var på en forlænget weekend på Himmerland. Vores toilet på værelset virkede ikke, kunne ikke skylle ud og vandet derfra og efterladenskaber fra andres toiletter kom i vores håndvask og ude i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Spa ophold med overnatning. Spaen er udemærket og levede op til forventningerne. Værelset er dejligt og udsigten ligeså. MEN Servicen på hul 19 (restaurant) var under middel. 4 retter tog 4 timer at f... Ver más
Selve hoteloplevelsen var fin med lækker aftensmad, dog noget sparsom morgenmad. Golfbanen Garia levede ikke op til vores forventninger. Det koster 450 kr pr. person for en runde golf og når banen... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
HimmerLand er en oplevelsesdestination for alle. I HimmerLand er der aktiviteter både ude og inde for alle aldre. Vi har hotel og feriehuse, golf, spa, bowling, svømmehal og meget meget mere.
Información de contacto
Lars Larsens Vej 1, 9640, Farsø, Dinamarca
- 9649 6100
- himmerland@himmerland.eu
- himmerland.eu
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin spa, dårlig service og fest!
Min søster og jeg havde købt et spaophold med en overnatning til vores mor i mors dags gave. Værelset er fin og spa'en i lækker. Vi får et dejligt måltid i restauranten. Vi går i seng omkring kl 22.30 og kl 23 begynder en fest i værelset lige under os, med flere unge menneske som drikker sig fulde, råber og skriger og hører højt musik. Vi henvender os to gange direkte til dem og beder dem at dæmpe sig - de gør ingenting. Herefter går vi i receptionen og siger det til dem. De sender en hen til dem og de skruer ned for musikken, men stopper ikke festen! Kl. er nu 23.30! Kort efter de har været der, bliver der skuret endnu mere op - de er efterhånden ret fulde og der bliver skrålet med på sangene.
Vi henvender os endnu engang til receptionen og siger at nu må det stoppe. De virker ret irriteret på os, men siger de igen vil gå ned og snakke med dem, hvilket de gør og samme effekt, kortvarig skuret ned men endnu meget larm. Vi henvender os igen og siger at det ikke kan passe og at man jo så må ringe til politiet eller smide dem ud, for vi har jo faktisk betalt mange penge for opholdet. Hertil sker det samme igen. Kl. Er nu 2 om natten og der er stadig fest og musik og unge mennesker der åbner og lukker døre og baldre flasker.
Vi valgte ikke at gøre mere, fordi de receptionen virkede til at være irriteret og de tydeligvis ikke havde tænkt sig at gøre mere ved det. Vi sov først ved 4 tiden, hvor der kom ro. Jeg er normalt ellers en der kan sove fra alt, men det lød som om vi lå på en hems, fordi der var så lydt..
Jeg undre mig over hvordan dette kan være tilladt, hvorfor man ikke får stoppet en fest! Vi havde bestilt et spaophold hvor vi skulle slappe af og hygge os. Halvdelen af opholdet blev ødelagt fordi de ikke gjorde noget! Vi er så kede af det, vi havde glædet os til at give denne gave til vores mor. Vi blev tilbudt en sodavand som kompensation til turen hjem, hvilket jeg overhovedet ikke kan acceptere.
Godt kommet igen.
Var på spaophold fra 23.-25. November. Vi er kommet på hotellet i mange år da vi nyder at bruge spaen. Desværre var det en noget skuffende oplevelse på ankomstdagen, da der mildest talt var pisse koldt i hele spaområdet. Alle bade var kolde eller lunkne og saunaerne var ikke ordentlig varme. Dampbadet virkede ikke til at starte med og der kom aldrig rigtig varme nok på til at man kunne bruge det. Havde kuldegysninger fra vi kom til vi gik! Personalet tog godt imod beskeden da jeg oplyste om kulden, men det ændre ikke på at vi har givet 500kr ekstra for spaen som vi ikke rigtig kunne bruge.
Vi besluttede os for at hvis vi også fik et dårligt værelse, så måtte det blive enden på vores lange tradition med at besøge hotellet. Og det fik vi desværre. Nok det dårligste værelse man kan finde på hotellet, med "udsigt" lige ud i tennisbanen og ud til vejen. Med kun 8 andre på hotellet (oplyst i restauranten) kan man undre sig over den placering.
Men.. Redningen blev vores dejlige middag i restauranten hvor vi fik den bedste mad og betjening overhovedet!
2. dagen startede med lækker morgenmad, spaen var blevet varmet op og der blev forkælet ekstra med smoothie, skrub og ansigtsmaske, og vi gentog succesen på restauranten.
Ved tjek ud bliver der spurgt til om opholdet har været godt, og vi fortæller om den dårlige oplevelse i spaen, hvilket bare bliver ignoreret. Dette kunne have været håndteret bedre og en refundering af spaentren ville have været på sin plads.
Trods den dårlige start syntes vi dog alligevel at I fortjener 4 stjerner da især maden vejer meget op.
Kæmpe skud ud.
Kæmpe skud ud.
Havde fornøjelsen af 5 dage, dog blev vi hjemsendt tidligere grundet nye corona restriktioner.
Havde derudover bestilt en pakke til hotellet som de så hjælpsomt har valgt at sende videre til min hjemmeadresse.
Verdensklasse kundeservice.
Bryllupsfest
Vi valgte at holde vores bryllup hos Himmerland Golf & Spa Resort. Vi valgte det i første omgang, fordi det er nogle skønne omgivelser, pæne lokaler og god og særdeles professionel service lige fra starten. Vi har på intet tidspunkt fortrudt vores beslutning, da vi kun har mødt imødekommenhed, og vi har hele vejen igennem følt, at alt kunne lade sig gøre. Trods bryllupsplanlægning under Corona krise, har de i Gatten været med til at gøre det noget lettere, og været meget fleksible. Selve dagen forløb nærmest til perfektion, der har været meget få og milde kritikpunkter. Det var en fantastisk middag, som er blevet rost af alle vores gæster. Der var tjener ved hvert et bord, som servicerede rigtig fint. Det var for os en helt og aldeles perfekt dag, som Gatten har været en rigtig stor del af at få til at lykkes. Vi siger mange tak, og vi ses til kobberbrylluppet 🙂
Hidtil bedste ophold i Danmark
Hidtil bedste ophold i Danmark. Dejlige og rolige omgivelser med smuk natur. Ferieboligen bar præg af hygge og mulighed for privatliv. Spa faciliteter, bowling og morgenmadsbuffet kunne der ikke sættes en finger på. Derudover har vi aldrig modtaget så fantastisk service fra alle ansatte, hvis mål var at yde det bedste for kunden. Ikke sidste gang vi besøger dette sted.
Har kun kun gode ting at sige
Har kun kun gode ting at sige , afslutter vores ophold i morgen efter 3 overnatninger med mand og børn.
Helt fantastisk service , altid smilende og meget hjælpsom personale , en stor anbefaling herfra.
Elendig behandling
Elendig behandling, betaler for opholdet og får hermed eftersendt en regning på det dobbelte beløb.
Fortryllende sted!
Vi har for tredje gang haft en fantastisk weekend hos jer. Jeres personale er altid fantastisk kunde- samt service mindede, men dog på en afslappet og meget menneskelig måde, så man føler sig godt tilpas og “hjemme”.
Nordic spa er som altid fantastisk og står rigtig flot, efter jeres renovering. Jeres receptionist i Nordic spa er et virkelig fantastisk menneske, som er meget professionel og får en til, at føle sig så godt tilpas.
Vi havde fornøjelsen af, at nyde både aftensmad og morgenmad hos Brasseriet. Her er personalet også fuldstændigt sublimt, maden er fantastisk og maden blev serveret hurtigt! Jeres morgenmad er som altid, et kæmpe hit. Godt udvalg og smager fantastisk!
Vi havde fornøjelsen af, at have et af jeres nyrenoverede værelser og wow for en oplevelse. Værelserne er indrettet til UG, der er intet at sætte en finger på, er pæne og rene samt virkelig indbydende. Vi fortryder dog, at vi ikke tog en ekstra overnatning, vi ville slet ikke hjem igen :-)
Alt i alt, et fortryllende ophold - som på det kraftigste kun kan anbefales til andre som elsker velvære, afslapning og gode oplevelser.
Hvis man skulle nævne lidt forbedringer, ville jeg elske hvis i fik endnu et udendørs spa i Nordic Spa, da der ofte er meget rift om den. Herudover, en laktosefri mælk/yoghurt/skyr variant hos morgenbuffeten i Brasseriet - dog var der rigeligt at vælge i mellem, det så bare så lækkert ud med rigeligt udvalg af topping, at det kunne have været rart, at kunne smage.
Tusinde tak for en fantastisk weekend og kæmpe highfive til alle medarbejdere! I gør det virkelig godt!
Skøn oplevelse
Min kæreste og jeg havde booket et valentines ophold og alt levede op til forventningerne. Flotte værelser, venligt personale, skønne spaforhold og virkelig lækker mad!

Lang ventetid på café
Min søster og jeg var i dagsspa lørdag d. 25/1-2020, og vi har ingen fingre at sætte på spafasciliteterne og personalet derovre. Vi havde efterfølgende bestilt bord på Backstage at Bobby's, hvor vi var de eneste udover et andet par i restauranten. Vi bestiller vores mad: 2 burgere, pommes frites og en snackkurv. Efter 40 minutter hvor vi efterhånden er blevet rimelig sultne får vi snackkurven, hvor kyllingen stadig er frossen indeni. Vi spiser de andre ting, og leverer kyllingen tilbage. Vi bliver tilbudt ny kylling, men er egentlig mest opsat på at få vores burgere, da vi er ret sultne. Han siger at han vil gå i gang med dem nu. Han er derfor ikke engang gået i gang med burgerne endnu, på trods af at der ikke er andre i restauranten end os. Han har tydeligvis ikke travlt, og går med høretelefoner i ørerne. Der er desuden ingen i bowlingscentret på dette tidspunkt.
Vi har virkelig lyst til at gå flere gange, da vi er så sultne, men efter lidt over 1 time får vi endelig vores mad, som heldigvis smager godt. Dog er servicen ikke specielt god.
Vi håber på en bedre oplevelse næste gang, da vi helt sikkert kommer igen i spaområdet. Dog nok på en anden af restauranter næste gang.

Respuesta de HimmerLand
Skønt ophold med service i top!
Netop hjemvendt fra ophold. Fra start til slut et meget imødekommende personale med særlig fremhævning af Anton, som var vores tjener under middagen - yderst professionel og med god fornemmelse for sine kunder. Lækker lækker mad og vin-oplevelse!
Skøn spa-oplevelse med lækre omgivelser og uden for mange mennesker grundet booking af tid. Super skønt værelse efter renovering.! Vi kommer helt sikkert igen!

Behagelig og afslappende weekend
Mange aktiviteter også som par. Lækkert hotelværelse med udsigt til golfbane, skønt spa område og lækker middag i Polo. Alt personale var søde og imødekommende.
Det eneste negative var at morgenmaden blev taget væk præcis kl 10.00, som vi ikke havde læst nogen steder. Ellers var alt godt👍🏻

Respuesta de HimmerLand
Oplevelsen og prisen hænger ikke sammen.
Vi var 3 hold venner som havde købt et tilbud til jul som indeholdt overnatning m. Golf og spa samt morgenmad, vi var afsted først i juli og havde glædet os i et halvt år til forkælelse og hygge. Mændene gik på golfbanen og os piger ville nyde frokost i bowling centeret, vi blev mødt af en rigtig sød og service minded ung kvinde som tog imod vores bestilling, så kommer ham som vi tænker er kokken, en høj, tynd, og mørkhåret mand som hurtig fik ødelagt den ellers gode oplevelse indtil nu, da den søde pige kommer med vores bestillinger til ham siger han lige så højlydt "det var godt nok dårligt solgt af dig, nu skal jeg lave 3 forskellige retter, det tager mindst 45 min" kvinden siger så "ej det gør det jo ikke" han kastede rundt med tingene i køkkenet så det lød som om tallerkner med mere gik i stykker op til flere gange, vi er helt indforstået med at man kan have en dårlig dag men det der var under alt kritik, vi følte at det var et problem vi ville spise der og priserne er ikke ligefrem billige.
Vi spiste om aftenen på polo, det levede heller ikke op til forventningerne, vi bestilte medium stegt bøffer, men de var alle totalt rå indeni og fyldt med sener, vi så ikke en tjener før vi var færdig med at spise og nævnte det derfor først da hun kom og tog vores tallerkner, vi fik rose vin i kompensation hvilket var god service. Værelserne og morgenmads buffeten var super fint.
Amatør firma
Vores ophold hos Himmerland Golf og Spa Resort blev aflyst med et opkald kl. 10 på dagen (eller der ringede de første gang, men fik først fat i dem kl 12), hvor vi havde forventet ankomst kl 15 på dagen. Deres begrundelse var, at spaområdet skulle renoveres.
Det var ret sent at finde ud af det! Ingen form for kompensation eller andet, bare en aflysning, så vi måtte droppe alle vores planer.
Elendig service!
Kæreste tur
Vi var afsted en overnatning med spa og wellness. Og det kan klart anbefales. Et super lækkert spa område “Nordic Spa” med diverse bade. God betjening og service. Det kan godt anbefales at købe deres body scrub og bruge den efter ca 10-15 min i deres dampbad.
Morgenmaden var ligeledes super lækker. Stort udvalg af både kolde og varme retter.
Både hotel- og golfoplevelsen var…
Både hotel- og golfoplevelsen var ganske fin.
Familie ophold i OK Kvalitet og ønske om at blive bedre - godkendt:)
Vi fejrede vores kobberbryllup sammen med vores børn i december 2018.
Vi var meget overvældet over hvor flot stedet er, virkelig kræset for detaljerne, vi fik god mad på bowling cafeen og meget god betjening.
Vi hyggede os i et ganske fint vandland, hvor mindste dybden dog var lidt for høj for vores yngste barn 8 år (der ikke kan svømme).
På vores kobberbryllupsaften gik vi på den fine restaurant, og fik en meget venlig og serviceminded tjener, maden var dog slet ikke som vi forventede, og til ret høj pris. Vi spillede adventure golf(forbedret minigolf), på en rigtig fin bane-det var sjovt:)
Personalet var venlig, stedet var flot, men med oplevelsen i restauranten og på vores ret store aften burde vi jo have givet 2 stjerner, men dette er ikke tilfældet for kritikken blev modtaget og behandlet, god service fra personalet og forståelsen for at vi ikke var helt tilfreds- blev registreret og vi fik en kompensation og vigtigst af alt, personalet lyttede til os-vi kommer igen-tak for denne gang - mvh /Trine og Peter gift i 12,5 år;)

Respuesta de HimmerLand
Selve hoteloplevelsen var fin med…
Golfbanen Garia levede ikke op til vores forventninger. Det koster 450 kr pr. person for en runde golf og når banen så er meget medtaget af tørke burde man få greenfee til halv pris. Skiltningen på banen var meget dårlig, alle skilte vender bagsiden ud mod stien, så man er nødt ti at stå på teestedet for at se hul nummer!!!
Også generelt meget dårlig skiltning til next tee på hele banen.

Respuesta de HimmerLand
Lidt problemer, men vi kommer igen...
Vi overnattede fra lørdag til søndag ultimo Maj, endnu engang, på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor vi fra check-in til check ud oplevede smilende, venlig og meget professionel personale. Det var dog ikke en overnatning uden problemer. Lørdag aften spiste vi i buffeten, som var mere end trist, kedelig og overhovedet ikke på niveau. En sandwich fra tanken havde været mere spændende.
Vi vågnede tidligt søndag morgen, ved at det larmede voldsomt fra badeværelset, det viste sig, at der var noget galt med kloakken, hvilket resulterede i at der kom vand op af kloakken i bruseren, håndvasken og toilettet. Det lugtede fælt, og vi kunne ikke bruge badeværelset, og måtte bruge toilettet ved receptionen.
På vej til morgenbuffeten, stoppede vi i receptionen for at fortælle at det stank af kloak på værelset, og at vi ikke kunne bruge badeværelset. Vi nævnte ligeledes vores oplevelse i buffeten aftenen inden. I receptionen mødte vi Frederik, som imens vi spiste morgenmad vil finde ud af hvordan de kunne kompensere os. Dette uden vi havde bragt det på banen. Vi fik en undskyldning og meget flot kompensation.
Efter morgenmaden benyttede vi spaområdet – hvor der ligeledes var god og smilende service. Bestemt et besøg værd.
Trods lidt kedelige begivenheder, gik vi faktisk derfra med en god oplevelse, de lyttede til det vi sagde, og skal helt sikkert tilbage igen.
Thumbs up, Frederik – for venlig og professionel behandling.
p.s. Morgenbuffeten var fantastisk lækker. Vi manglede ikke noget udover lidt solskin.
Internaltionalt hotel ?
Har netop checket ind til et 2-dages basisophold. Det er skuffende at der ikke på et internationalt hotel er køleskab samt basis toiletartikler (dog sæbeautomat). Havde ikke forventet plastservice i rummet. men porcelæn. Receptionen fortalte ikke, at der kunne tilkøbes ekstra service af nogen art, men tilbød dog at opbevare ting i receptionens køleskab.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.