Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selvom vi kun havde en lille elektrikeropgave, så var de klar til at hjælpe. Det blev løst rigtig professionelt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig flinke. Havde lige et afbud og kom samme dag som vi ringede. Andreas var grundig med information og lavede et perfekt stykke arbejde. Ikke sidste gang vi bruger Hjarsø el-teknik. Jannie og Ole... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Electricista

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

El i garage - Flink og fleksibel.

I forbindelse med renovering af min garage, skulle jeg have nedtaget det daværende el, og installeret nyt i vægge, udendørs stik samt belysning inde og ude. Jeg fik først priser på et par forskellige løsninger af belysning, efter eget ønske. Da aftalen var indgået, kom Christian og hans team ud ret hurtigt og gik i gang.
Undervejs var der et par ekstra tiltag der skulle ordnes, som jeg ikke havde kalkuleret med fra start, men det var ikke noget problem at få ordnet.
Da der var flere faggrupper på (tømrer, murer, maler, mf.), var det desværre nødsaget til at blive ordnet over flere omgange, men også har var Christian og hans team fleksible. Alt i alt et flot resultat.
Tak til Hjarsø El-teknink!

9 de marzo de 2026

Utrolig flinke

23 de febrero de 2026

Udskiftning af eltavle

Jeg har i dag haft besøg af en elektriker fra Hjarsø El-teknik der skulle skifte min gamle eltavle ud med en ny.
Hele arbejdet er blevet udført meget professionelt og der var tid til at hyggesnakke imens.

Kommer helt bestemt til at bruge Hjarsø El-teknik ved fremtidige opgaver.

27 de enero de 2026

Akut hjælp

Ringer mandag morgen kl. 7 - lidt presset, fordi strømmen mangler i halvdelen af huset. Allerede 4 timer senere står de i døren, og har fundet fejlen på en kortsluttet ledning 10 minutter efter. De laver en midlertidig løsning og får sagen udbedret 1 uge efter. Fantastisk service, og rigtig godt håndværk. Kan klart anbefales!

22 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strømmen går en lørdag eftermiddag

Strømmen går en lørdag eftermiddag - ringer til firmaet og to timer efter er kortslutning fundet og koblet fra gruppen og har strøm i resten af huset. Aftaler nyt besøg uden weekendtakst til fejlfinding. To venlige og kompetente medarbejdere kom til aftalt tid og fik udbedret kortslutning og alt virker igen. Rigtig god kundeservice og kvalitetsarbejde.

9 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.