Alt var godt, fra overskuelig hjemmeside til varer og pris. Leveringen tog kun 2 dage, varen var så fint pakket ind, og så var der oven i købet en lille gave. Helt sikkert et sted, jeg gerne handler i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Købte 3 silicone hundetegn. Super lækker kvalitet. Nu er de ret nye, så ved ikke med holdbarhed ang bogstaver osv endnu. Men flotte og tydelige er de. Der var hurtigt levering, hvilket også er et pl... Ver más
La empresa ha respondido
Fint produkt, levede helt op til vores forventninger. Vi købte hundetegn i silikone-holde plus 2 ekstra der kom i fin lille pose. Vi fik også en fin kuglepen med. Alt var så fint. Hurtig levering.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
HjDesign er en virksomhed specialiseret i gravering af metal, skifer, læder og træ. Med vores ekspertise og håndværksmæssige kunnen leverer vi kvalitetsprodukter til vores kunder. Vores mission er at skabe personlige og mindeværdige produkter, der afspejler vores kunders unikke stil og præferencer. Vi forstår vigtigheden af at levere graveringer af højeste kvalitet, og vores dedikerede team bruger avancerede teknikker og præcisionsværktøjer til at sikre enestående håndværk og finish. Vores værdier omfatter dedikation, kvalitet og kundetilfredshed. Vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger og skabe produkter, der er i stand til at fortælle en historie og skabe varige minder. Vælg HjDesign for at tilføje et personligt præg til dine produkter. Vi er her for at opfylde dine graveringbehov og skabe unikke og betydningsfulde stykker, der vil imponere i mange år fremover.
Información de contacto
Laubsvej 113, 7500, Holstebro, Dinamarca
- hj@hjdesign.dk
- hjdesign.dk
Alt var godt
Alt var godt, fra overskuelig hjemmeside til varer og pris. Leveringen tog kun 2 dage, varen var så fint pakket ind, og så var der oven i købet en lille gave. Helt sikkert et sted, jeg gerne handler igen.
Hurtigste ekspedition jeg nogensinde…
Hurtigste ekspedition jeg nogensinde har oplevet 👍👍👍👍
Fantastisk professionelt produkter
Fantastisk professionelt produkter
Kan klart anbefale denne firma
Meget sød ejer
Meget sød ejer, som er meget hjælpsom også når man laver fejl.
Vil til en hver tid anbefale ham til andre som jeg ofte gør

Klar anbefaling
Nemt og bestille. Hurtig levering og god kvalitet. Kan klart anbefale HjDesign til andre.

bordkort til konfirmation
Bestilte bordkort i træ til konfirmation. Og hvor er de bare super flotte 😍 udover det, så havde jeg glemt at trykke at de skulle leveres 🙈 skrev en mail om min lille "dumhed", fik hurtigt svar og vi fik det fikset med det samme 💪
de blev leveret i en fin æske hvor der lige var gjort liiidt ekstra ved at indgravere mit navn.. det kaldes overskud 🤩
Kæmpe store anbefalinger herfra 🤗

Købte 3 silicone hundetegn
Der var hurtigt levering, hvilket også er et plus.

Respuesta de HjDesign
Hurtig levering og flotte hundetegn🤗 de…
Hurtig levering og flotte hundetegn🤗 de levede op til vores forventninger. Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra🤩

Fint produkt

Respuesta de HjDesign
Meget hjælpsomme med det produkt der…
Meget hjælpsomme med det produkt der havde min interesse.
Handler gerne der igen

Respuesta de HjDesign
Smart og fungerende navneskilt til hunde
Har tidligere købt navneskilt til mine hunde. Da jeg skulle have ekstra faldt det naturligvis på HjDesign igen. Et smart skilt, der sidder tæt på/om halsbåndet, så det ikke er i bevægelse og larmer når hunden går.
Kan varmt anbefale det. Hurtig og sporbar levering.

Respuesta de HjDesign
Virkelig hurtig levering og virkelig…
Virkelig hurtig levering og virkelig fine hundetegn vi har fået.

Kan klart anbefales
Rigtigt flotte hundetegn i god kvalitet. Hundetegnene ankom allerede dagen efter afgivet bestilling

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.