HjertegaverOpiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette var anden gang, at jeg handlede på jeres hjemmeside og er endnu engang fuldt ud tilfreds med jeres udvalg og med modtagelsen af bestilte varer. Selv modtageren af 2 af de t-shirts som jeg havd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv oplevelse med websiden, bestilling, levering og i øvrigt reklamation. Var godt tilfreds med de bestilte smykker, men en af dem havde en fejl fra producenten. Fik dog hurtigt løst problemet og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Virkelig flot produkt

Virkelig flot produkt

4 de mayo de 2025

Respuesta de Hjertegaver

Tusind tak for roserne - dejligt at din bestilling har levet op til forventningerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering og produktet…

Meget hurtig levering og produktet levede helt op til forventning

29 de abril de 2025

Respuesta de Hjertegaver

Mange tak for de fine anmeldelse og ikke mindst stjernerne. Dejligt at vide at produktet levede op til forventningerne.

Hurtigt

Hurtigt, effektivt og god kvalitet

29 de abril de 2025

Respuesta de Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse - glad for at din købsoplevelse har svaret til forventningerne.

Meget tilfreds

Hurtig levering, er meget tilfreds

13 de abril de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget flot billede ramme til penge gave…

Meget flot billede ramme til penge gave med tekst. Rigtig flot 🤗 Super tilfreds.

7 de abril de 2025

Super tilfreds

Bestilte søndag aften og modtog produktet allerede onsdag. Mega hurtig ekspedition. Bestilte en ramme med plads til pengegave og med personlig tekst i og den er så fin. Glæder mig til at give den som gave. Handler gerne hos jer en anden gang.

2 de abril de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Hjertegaver

Mange tak din anmeldelse - den er vi meget glade for.
Glad for at produktet lever op til forventningerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Meget fint kort.

24 de marzo de 2025

Respuesta de Hjertegaver

Tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for.
Glad for at produktet lever op til forventningerne.

Meget tilfreds

Hurtig respons og god til feedback på ønsker. Og hurtig levering. Meget tilfreds

28 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Hjertegaver

Tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for.

Som forventet

Hurtig ekspedition og fin ramme med plads til penge og med inskription som ønsket - glæder mig til at give konfirmanden den
Hanne

20 de marzo de 2025

Respuesta de Hjertegaver

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for og ikke mindst stjernerne.

Hurtig og problem levering

6 de marzo de 2025

Respuesta de Hjertegaver

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst stjernerne - jeg går ud fra at der skulle have stået 'problemfri' i stedet for 'problem' :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Samtale via telefon

God betjening og hurtig levering

6 de marzo de 2025

4 de marzo de 2025

Metal skilte

God service og hurtig🙂

3 de marzo de 2025

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse
Bestilte en billed kop og jeg var positivt overrasket over kvaliteten i forholdt til de billeder jeg havde sendt . Fuldt ud tilfreds . Super fin og sød kop

11 de febrero de 2025

Lækre varer, hurtig forsendelse

Pop up kort med drivhus - suverænt til haveelskeren. Flot krus med print.

16 de febrero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og problemfri bestilling og…

Hurtig og problemfri bestilling og levering.
Meget fin varer, fuldstændig efter forventning,god pris.

10 de febrero de 2025

Respuesta de Hjertegaver

Dejligt at få sådan en positiv melding med på vejen - tusind for anmeldelsen og ikke mindst stjernerne.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.