La empresa ha respondido
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Hjertestartnu.dk, om opsætning af en hjertestarter ved Tagensbo Skole, København NV. Tak for muligheden for at være Topsponsor i forhold til denne... Ver más
Mega dårlig kunde service!! Der bliver ikke svaret på opringninger eller mails. Man føler det bare er en pengemaskine. Jeg har betalt og opdager at det skilt hvor mit firmanavn skal fremgå kun er mi... Ver más
La empresa ha respondido
Hjertestartnu går forrest i kampen mod hjertestop. Ingen mennesker skal dø af hjertestop, hvis de kan reddes. Hjertestartere skal være tilgængelige over hele landet, ligefra store byer til små lokalsamfund. Gør en forskel, køb en hjertestarter eller bliv sponsor i dag.
Provstegade 4, 2S, 8900, Randers, Dinamarca
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Blev kontaktet af hvad vi antog var en Non-profit-organisation vedr. sponsorat til opsætning af hjertestarter i lokalmiljøet.
Der blev indsamlet 45.000 blandt små, lokale virksomheder. Der blev leveret en hjertestarter, vi selv kunne have købt til 8-10.000 kr.
Vi fik lovning på montør i løbet af 8 dage.
Ja det er så 5 måneder siden, og ingen respons fra Hjertestartnu, hverken på mail eller telefon.
Minder om et scam!!!
Der gik 4 måneder inden hjertestarter.nu igen ulovligt kontaktede mig.
Til trods for at jeg har bedt om ikke at blive ringet op, og det er lovpligtigt for dem at overholde (Ud over at de i første omgang ikke overholder reglerne - Så ikke nogen stor overraskelse).
Lad være med at støtte virksomheder, der dels forsøger at sælge deres produkt som godtgørende, når det bare er salg - Og ikke mindst, når de ikke ved hvor de skal sætte de hjertestartere op som de beder om hjælp til, og bare siger tilfældige klubnavne som lyder smart, præcis samme klubnavn som sidst, som stadig ikke findes.
Hvis i bare gad overholde reglerne..
Hvis det så bare bliver denne her gang at i faktisk gør noget ved det, alle andre gange har i jo tydeligvis været fuldstændig ligeglade. Og de mange negative anmeldelser herinde taler jo sit tydelige sprog, både i hvordan i ignorerer reglerne, og forsøger at sælge jeres produkt på en ekstremt uærlig måde.
Det bliver spændende... Det kunne da være helt flot, hvis i kunne omlægge forretningen til at have og overholde gode værdier. For indtil nu, har i skidt på reglerne, og løjet i telefonen i håb om at få mere salg - Jeg glæder mig til ikke at høre fra jer igen :)

Respuesta de Hjertestartnu
Jeg har betalt og opdager at det skilt hvor mit firmanavn skal fremgå kun er mit logo billede og ikke noget navn.
Jeg bliver ved med at gå efter Bettina - så må vi se om det kan findes en løsning.
En utrolig vedvarende energi for at projektet lykkedes.
Skide godt gået.
Kh Henning
Jeg er imponeret over projektleder Bettina Hansens ihærdige indsats :-) Både ift. at samle sponsorater ind, men også den løbende opfølgning.
Vi er glade for at kunne støtte opsætning af hjertestarter ved Rema1000 på Seestvej i Kolding.
Tak for muligheden for at være Topsponsor i forhold til denne vigtige sag.
Mvh
Tellefsen Ejendomsadministration A/S
De lover løbende information, men den kommer ikke.
Har prøvet at kontakte dem via mail, sms samt ringe til dem de sidste dage, men ingen besvarelse.
Så jeg mener at man skal holde fingrene fra det firma
De gør et meget vigtigt stykke arbejde og har været super hjælpsomme med at opsætte vores logo på sponsorskiltet.
5 stjerner herfra.
Der har været styr på hvordan det skulle være hele vejen
Så tak for det

Respuesta de Hjertestartnu
God til opfølgning og finde gode steder hvor mange mennesker kommer forbi i lokal samfundet

Respuesta de Hjertestartnu
Hjertestarternu.dk yder en kritisk hjælp til de samfund der mangler en hjertestarter.
Emerson er stolt topsponsor på den sidste der er sat op ved siden af vores facilitet i Ry

Respuesta de Hjertestartnu
Vi har selvfølgelig støttet dette økonomisk de er kvikke
mvh Østjysk gulv og Maler firma Skanderborg

Respuesta de Hjertestartnu
Super service og vi er meget glade for at få sat en hjertestarter op uden på skolen så alle har adgang til den 24 timer i døgnet og uden at det har kostet os noget
Alt er forløbet efter planen uden problemer
Vi har i vores børnehus fået opsat en hjertestarter på ydervægen mod p-pladsen. Det har været nemt, og hjertestarter nu stod for alt det praktiske med at hente sponsorer, opsætning mm. Vi har fornyeligt selv skulle skifte batterier, dette var også nemt, batterierne kom med posten. der medfulgte en udførlig vejledning, samt mulighed for at kontakte hjertestarter nu ved tvivlsspørgsmål.

Respuesta de Hjertestartnu
Har fået sat hjertestarter op, god information hele vejen igennem og dejligt at kunne være med til at gøre en forskel
fik en Gratis hjertestarter sat op, uden at skulle gøre ret meget:-)
Vi har givet et tilskud til en hjertestarter i Jyllinge via Hjertestarternu.dk, som har været yderst informative og engagerede i hele forløbet. Vi takker for at kunne være med i projektet.
vi ser det som en utrolig samfundsmæssig pligt, og har været glade for samarbejdet.

Respuesta de Hjertestartnu
En god og professionel oplevelse for en god sag.

Respuesta de Hjertestartnu
Man hører intet efter at have betalt fakturaen for et godt formål. Sælger har skrevet for 3 måneder siden at indenfor et par uger ville hjertestarten blive sat op af elektrikeren, men nu er vi i februar slut og intet er opsat endnu. Frygtelig oplevelse og jeg kræver mine penge retur da jeg føler at dette er snyd og bedrag.

Respuesta de Hjertestartnu
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.