Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske produkter, og hurtigt levering. Kan varmt anbefales House of Wonder til alle både børn og voksene. Jeg har været fast kunde igennem et par år nu. Jeg kan særligt anbefale deres bivok... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg mødte en rigtig sød mand sammen med min far i Hillerød, hvor han havde en stand med bivoks-salve og Hot Ice gel. Jeg fortalte ham, at min far havde ondt i ryggen, og han var så venlig at give m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mødte det første gang på Tarm marked, for snart længe siden, Der var nogle søde mennesker, der fortalte om en meget alsidig creme, helt uden kunstige tilsætningsstoffer.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun prøvet bivoks salven som helede mine sår efter fjernelse af hud kræft og jeg havde prøvet utallige cremer men sårene blev ved at komme :/ først da jeg brugte bivoks salve helede de flot op ,

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

House Of Wonder er din destination for naturlige skønhedsprodukter og helseartikler. Vores sortiment omfatter 100% naturlige løsninger til hudpleje og velvære, der er skabt med omhu og dedikation. Med vores produkter ønsker vi at tilbyde en holistisk tilgang til skønhed, der er baseret på naturlige ingredienser og bæredygtighed. Vi glæder os til at levere produkter af høj kvalitet og enestående service til vores kunder. Velkommen til House Of Wonder!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let at handle på siden og hurtig…

Let at handle på siden og hurtig levering.

27 de octubre de 2025

Hej Vinni,

Tak fordi du vælger os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med vores hjemmeside og vores levering.🌿✨

De bedste anbefalinger

Jeg er 60 år. Jeg har haft tørhud siden jeg var barn. Jeg har prøvet så mange forskellige produkter. Jeg har brugt deres ansigt cream i 2 uger. Jeg har aldrig oplevet noget lignende så perfekt.

28 de octubre de 2025

Hej Shahram,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor bliver vi glade helt ind i hjertet! 💛
Det betyder alverden for os at høre, at vores produkter kan hjælpe dig -Det er lige præcis derfor, vi elsker vores lille virksomhed!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt kropspleje fra Hocl.dk og den…

Har købt kropspleje fra Hocl.dk og den er virkelig god til ømme muskler efter en lang træning.
Købte den første gang på Nicehair og kan ikke undvære den mere.

15 de octubre de 2025

Hej Borchorst Gitte,
Mange tak fordi du tager dig tid til, at dele din erfaring med 'kropsplejen' 🤗 Det gør os så glade, at vores produkt kan være til hjælp hos dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået bivoks crem fra Hocl og…

Jeg har fået bivoks crem fra Hocl og kan varmt anbefale den.
God service og hurtig levering … og så var der også en lille vareprøve med. 👍👏

26 de septiembre de 2025

Hej Lillian,

Tusinde tak for din 5 stjernet anmeldelse og for at fortælle om dine erfaringer med både vores produkt, service og vores håndtering af din ordre. 🌞 Vi gør altid vores allerbedste for, at have de gladeste kunder. 🐝

Bivokssalven er fantastisk

Bivokssalven er fantastisk, både til sår og myggestik 😀

28 de septiembre de 2025

Hej Lise-Lotte,
Mange tak fordi du deler din erfaring med vores produkt 🤗 Det sætter vi meget stor pris på.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering
Gode produkter

30 de septiembre de 2025

Hej ML,
Mange tak fordi du tog dig tid til, at fortælle om din erfaring med os her på Trustpilot. 🌞

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var så nemt at sprøjte på og det…

Det var så nemt at sprøjte på og det virkede næsten med det samme. Jeg får ellers magnesium i piller og det er ikke altid det virkede. For kramper, når jeg kan mærke der er optræk til det sprøjte jeg det bare på. Så kommer der ingen kramper.

25 de septiembre de 2025

Hej Susan,

Wauw for en fantastisk anmeldelse. Den gør os glade helt inden i -at du har brugt tid på at uddybe dine erfaringer med vores magnesium Spray! 🤗 Tusinde tak.

Vi er så glade for, at produktet kan hjælpe dig!

Produkterne er geniale.

Produkterne er geniale.
Mødte jer i madsby og prøvede det. Det virker hurtigt og er effektivt.

24 de septiembre de 2025

Hej Margrethe, Tusinde tak for din anmeldelse, det glæder os at høre! 🤩

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ekspedition og levering var længe…

Ekspedition og levering var længe undervejs, men ellers ok

25 de agosto de 2025

Hej Leif,

Mange tak for din anmeldelse – og for din bestilling hos os. 🌿

Jeg har tjekket din ordre i vores system: Den blev lagt d. 25/8 kl. 14:41, efter dagens afhentning fra fragtmanden (som henter pakker ca. kl. 14). Derfor kunne vi først bekræfte og sende den afsted næste morgen d. 26/8 kl. 7:55.
Ifølge track & trace blev pakken leveret til din pakkeshop d. 27/8 kl. 10:59, og du hentede den samme dag kl. 16.

Vi plejer at have en leveringstid på 1–3 hverdage (og i sjældne tilfælde op til 5), så din pakke har faktisk været fremme inden for vores normale leveringstid – men jeg kan godt forstå, hvis det har føltes længere. 🌞

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det giver os mulighed for at være endnu tydeligere i kommunikationen omkring leveringstider.

De bedste hilsner
Team House of Wonder, Bettina 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig info på webshop

Når man googler et produkt, som. Linker direkte til jeres hjemmeside, som så ligger et forkert produkt i indkøbskurven... det er for dårligt

27 de agosto de 2025

Kære Karsten,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse på vores webshop.

Google kan desværre nogle gange drille og linke forkert videre til vores hjemmeside – og det kan skabe forvirring. Vi ville ønske, du havde taget fat i os direkte på mail eller telefon, så vi kunne have hjulpet dig med det samme.

Må jeg spørge, om du har fået de rigtige produkter? Hvis ikke, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med returnering eller ombytning, så du står med det rigtige i hånden.

Vi sætter stor pris på din feedback – det hjælper os til at blive bedre.

De bedste hilsner
Team House of Wonder, Bettina

Virker altid

Har kun rigtig gode erfaringer med jeres produkter
De virker altid på de områder som de er beregnet til
Venlig hilsen Susanne

30 de julio de 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at produkterne har gjort en forskel for dig 👏

vi er glade for at vores produkter har overrasket positivt, Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse. 🤩

Tak for din dejlige anmeldelse – Vi sender de varmeste hilsner herfra

– Team House of Wonder 🌞

God og hurtig levering

31 de julio de 2025

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse. 🤩

Vi gør vores bedste for at få alle ordre afsted så hurtigt som muligt. vi har også valgt at samarbejde med et fragtfirma, som i langt de fleste tilfælde kan levere dag-dag . ✨

Team House og Wonder

høflig betjening

høflig betjening

25 de julio de 2025

Hej Ejner,
Tusinde tak for din anmeldelse - Den gør os glad! 🌞

De bedste hilser,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig åbner og fin kommunikation

Dejlig åbner og fin kommunikation. God service og hurtig tilbagemelding spørgsmål

25 de julio de 2025

Hej Vibeke,
Tusinde tak for din skønne anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vi går meget op i at hjælpe vores kunder hurtigt, og bedst mugeligt. ✨

Vi taler ikke god service vi giver den! 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God creme fås i butikken.

God creme fås i butikken.

27 de junio de 2025

Hej Peder,
Mange tak fordi du deler din erfaring med vores produkt og med vores kundeservice.🤗 Det sætter vi meget stor pris på.

Fik en prøve på Gjerrild Kram og Rock

Fik en prøve på Gjerrild Kram og Rock. Fik smurt min ene skulder med blue Wonder. Måtte vende tilbage og købe et sæt med roll on og en tube gel. Jeg havde ikke kunne løfte min arm i flere dage, 10 minutter efter jeg var blevet smurt med blue Wonder kunne jeg få armen op over hovedet 💪🤟. Nu har jeg smurt mine ben med bivoks salven (den lille prøve) i 3 dage og må indrømme at den er bare GOD. Jeg hader fedtede cremer, men den her er super drøj og fedter ikke. Så jeg må have en bivokscreme til samlingen. Tak til House of Wonder for nogle fede og gode produkter

28 de junio de 2025

Hej Trine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at produkterne har gjort en forskel for dig 💙

Vi er virkelig glade for, at du fik så hurtig lindring, og at bivokssalven også har overrasket positivt 🙌 Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse, og vi glæder os over, at du nu har lyst til at udvide samlingen med endnu flere favoritter fra House of Wonder 🌿

Tak for tilliden – og fordi du tog dig tid til at skrive. Vi sender de varmeste hilsner herfra 💫
– Team House of Wonder

Bra service bra produkter

Bra service, snabba svar på mail.
Bra produkter som fungerar.
Jag köpte bivaxsalva förra sommaren till min dotter som har problem med eksem på bland annat på ögonlocken -salvan gör att hon inte behöver använda cortinson -salva mer!
Hälsningar
Helén

31 de mayo de 2025

Hej Helen,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌿

Det betyder virkelig meget for os at høre, at bivokssalven har været god for datter – især når det gælder noget så sårbart som eksem omkring øjnene. Vi er glade for, at den har været et naturligt alternativ for jer 💛

Tak for dine pæne ord om både vores service og produkter – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkterne jeg har investeret i lever op til mine forventninger

4 de junio de 2025

Hej Elsebeth,
Mange tak for din anmeldelse -Den sætter vi stor pris på. Vi går meget op i sørge for, at vores produkter er af allerhøjste kvalitet 🤗

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.