Rigtig god service, vi købte en bil hos dem til en god pris, super venlige medarbejdere, især Adam og Alexander som hjalp os med alle spørgsmål vi havde, og sørgede for en virkelig god oplevelse. Komm... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hyggelig atmosfære og venlig betjening samt god efterservice. Havde bilen til service efter 4 mdr. hvor der blev konstateret rust på bremseskiver og mørnede dæk. Iflg. FDM ikke noget der med sikkerhed... Ver más
Vi købte vores VW Tiguan for to måneder siden, og vi har været meget tilfredse lige fra starten. Servicen har været i top, og vi blev mødt af en venlig og imødekommende sælger, som gjorde hele købso... Ver más
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Holmebiler A/S. Alexander (sælger) var ærlig omkring en mislyd i den bil, vi først kiggede på, og sørgede for at få den undersøgt hos Kia. Da motoren viste... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Vi er blandt landets mest ambitiøse og hurtig voksende bilforhandlere, med priser fra 80.000.- til 1.000.000.- skulle der være noget for enhver smag og pengepung. Vores ambition er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris, og det er uanset om du befinder dig i nord, syd, øst eller vest. Vi er friske med bytteprisen på deres bil, med markedets største og stærkeste finansiering og leasing muligheder. Lav rente, længere løbetid..
Información de contacto
Landevejen 11, 4684, Holmegaard, Dinamarca
- Wm@holmebiler.dk
- holmebiler.dk
Ha contestado el 63% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Logisk process gennem hele handlen.
En behagelig sælger i forretningen
En behagelig sælger i forretningen. Tid til at overveje om vi ville købe eller ej, uden at føle os presset.
Super god handel af bil
Super god handel af bil. Kundeservicen var i top og der kunne snakkes om tingene til en god handel.
Holmebiler kan anbefales herfra.
Nemt
Nemt. God service og til at snakke med om diverse aftaler og forhandlinger..
Rigtig god services👍🏻
God betjening og vejledning
God betjening og vejledning.
God oplevelse lige fra prøvekørsel til køb.
Hold jer langt væk fra den platugle
Hold jer langt væk fra den platugle. Jeg har lavet et kæmpe gulv i hans bilforretning og vi aftalte betaling ved afslutning som var i dag fredag, det godkendte Adam selv i går Torsdag på en sms og sjovt når man er færdig vil han ikke betale. Så hold jer fra ham

Respuesta de Holmebiler
Super oplevelse!
Medarbejderne var super flinke og tog godt imod en lige da man trådte ind hos Holmebiler.
Det gik bare stærkt med at få bilen ud til kunden da jeg havde valgt den ønskede bil og der var intet problem med noget som helst alt gik godt og hurtigt, og de var meget serviceminded hos Holmebiler
Rigtig god service
Købet af brugt bil fungerede meeen
Købet af brugt bil fungerede meget fint. I forbindelse med købet tilkøbte jeg 4 vinterdæk på fælge til en pris af DKK 3000. Det var lettere brugte dæk, som skulle være helt i orden fik jeg at vide. Da jeg skal skifte til disse dæk, får jeg at vide af mit værksted, at de er fra 2014 og absolut ikke bør bruges rent sikkerhedsmæssigt da levealderen for dæk er ca 7 år. Jeg har været i dialog med Holme Biler for at finde en løsning og er også blevet tilbudt nogle andre dæk. Disse var fra 2016 og altså stadig for gamle i forhold til anbefalingerne. Det skal lige siges, at der ingen lovmæssige krav er omkring kørsel med dæk, der er af ældre dato, blot fagmænds anbefalinger. Desværre er vi ikke nået i mål med en alternativ løsning og jeg anser de DKK 3000 for tabt. Jeg synes det ville have klædt Holme Biler at tilbyde nogle dæk, som man kunne være tryg ved, alternativt refundere mig de 3000. Så til fremtidige kunder vil jeg anbefale, at såfremt der tilkøbes dæk, så sørg for at kontrollere alderen på dem.

Respuesta de Holmebiler
Rigtig god service
Rigtig god service, bilen tjekket af FDM, fik instruktioner og alt var som det skulle være
En god oplevelse at købe bil hos…
En god oplevelse at købe bil hos Holmebiler. Grundige i deres gennemgange af bilen og et trygt købsforløb. Kan kun anbefale herfra 👍
God og tryg oplevelse
Ærlig beskrivelse af bilen
God dialog om betingelser
Leveret rengjort, nyvasket og poleret
God tryghed med FDM-attest og garanti
Alt i alt er tryg og god oplevelse ved købet af vores bil!
meget venligt personale og hjælper med forklaringer
Meget venlig og professionel person, Alexander hjalp os og forklarede eventuelle problemer med bilen. Tak for alt 😊
Ikke et sekund i tvivl om at tingene er…
Ikke et sekund i tvivl om at tingene er som de skal være, og at kvaliteten er i top. Kan klart anbefales hvis man skal have en brugt bil hvor alt er som det skal være
A great feeling
We purchased a Kia Optima from here a few months back. Always thought of leaving a nice feedback. - We were met by nice people first over phone and later in person. Both the sellers and the mekanik.
Initially the car we went for was sold but knowing that we went there from afar we were allowed to try it out which we did after having tried the Kia Optima. We ended up buying the Optima which was delivered in pristine condition and special care, evident from the leftover car color and interior. (Great thanks)
We were specially pleased for being able to get so many answers but also having the car checked and go through all details of the report together. We even got very good tires and a great warranty. It was a good feeling then; it still is.
Hold jer langt væk fra det her firma
Hold jer langt væk fra det her firma. Vi købte en bil til 330000kr den var på reservetanken da vi hentede den. Det var en hybrid og hverken til prøveturen “som var bestilt “ eller da vi hentede den var der noget el på den. Så vi købte en bil vi aldrig havde prøvet el i. Smålighed på et højt plan.
Hurtigt levering
Hurtigt levering
Men intet ladestik med til en bil til 300 tusind.
It was a nice experience to buy the car…
It was a nice experience to buy the car from them. Alexander it was very nice and help me with everything. I recommend Holmebiller if you want a nice car and in a very good condition
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.