Rigtig god service, vi købte en bil hos dem til en god pris, super venlige medarbejdere, især Adam og Alexander som hjalp os med alle spørgsmål vi havde, og sørgede for en virkelig god oplevelse. Komm... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hyggelig atmosfære og venlig betjening samt god efterservice. Havde bilen til service efter 4 mdr. hvor der blev konstateret rust på bremseskiver og mørnede dæk. Iflg. FDM ikke noget der med sikkerhed... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Vi er blandt landets mest ambitiøse og hurtig voksende bilforhandlere, med priser fra 80.000.- til 1.000.000.- skulle der være noget for enhver smag og pengepung. Vores ambition er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris, og det er uanset om du befinder dig i nord, syd, øst eller vest. Vi er friske med bytteprisen på deres bil, med markedets største og stærkeste finansiering og leasing muligheder. Lav rente, længere løbetid..
Información de contacto
Landevejen 11, 4684, Holmegaard, Dinamarca
- Wm@holmebiler.dk
- holmebiler.dk
Ha contestado el 63% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ekstremt God service
god kommunikation
Meget fair i pris og glade for at hjælpe
Ringe hjælp
Ringe hjælp, ringe vejledning og ingen ansvar. Vil du føle dig tryg og handle med fagfolk som kan give god service og rådgivning, så det ikke her du skal handle. FUP!

Respuesta de Holmebiler
Fantastisk sælger og ganske tilfreds…
Fantastisk sælger og ganske tilfreds med oplevelsen
Alt i alt en rigtig dejlig og behagelig…
Alt i alt en rigtig dejlig og behagelig oplevelse. Alexander som er sælger virker meget rolig og tryg at snakke med og jeg følte mig hørt og godt behandlet.
Alt stod klar på bilen
Alt stod klar på bilen, service og gennemgang af bilen
Vi er super tilfreds kun en anbefaling her fra.
Super fin service
Hjælp fra Alexander som også solgt os den fine BMW 330e vi har købt
Man bliver mødt med respekt og de er…
Man bliver mødt med respekt og de er meget behjælpelig med alt
Dårlig kundeservice
Jeg er ved at købe en bil, og siger fra start at de ikke må sælge bilen uden at kontakte mig, da jeg bare må eje den. Jeg får de sidste oplysninger jeg skal bruge torsdag middag, og da jeg er klar med pengene dagen efter, får jeg bare at vide at sælgerens kollega allerede har solgt bilen. Det godt nok dårlig kundeservice, hvis der overhovedet er tale om service.

Respuesta de Holmebiler
Ærlig og professionel bilhandel ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Holmebiler A/S. Alexander (sælger) var ærlig omkring en mislyd i den bil, vi først kiggede på, og sørgede for at få den undersøgt hos Kia. Da motoren viste sig at være ubrugelig, fandt han en anden bil til os – den vi havde prøvekørt – og justerede prisen, så den passede til vores budget.
Adam (mekaniker) stod for klargøringen, og bilen fremstår helt perfekt: ingen fejl, ingen mislyde, alt tiptop. Hele forløbet var trygt, professionelt og imødekommende.
Vi er super glade for vores nye Kia Optima PHEV og giver Holmebiler de varmeste anbefalinger. 🙌
Super god oplevelse
Super god oplevelse, køber gerne bil hos Holmebiler og Alexander igen
Hej 👋🏼
Hej 👋🏼
Aldrig har vi fået så en god behandling.
Om det var service tid til snak , forklarer tingene, osv .! 🙏🏼
Vi kan straks anbefale Holmebiler.
Tak Alexander☺️
Mvh Michael og Petra
Super bilforhandler
En meget nem og behagelig oplevelse ved bilkøb hos Holmebiler. Søde og forstående, gør hvad de kan for at hjælpe kunden på den bedste måde.
Kæmpe anbefaling herfra
Super god betjening af Alexander
Super god betjening af Alexander, og et hurtigt forløb.
Vi købte vores VW Tiguan for to måneder…
Vi købte vores VW Tiguan for to måneder siden, og vi har været meget tilfredse lige fra starten. Servicen har været i top, og vi blev mødt af en venlig og imødekommende sælger, som gjorde hele købsoplevelsen rigtig positiv. En stor tak for god behandling!
De bedste hilsner
Franco Falander
Vi har købt en brugt Skoda Enyaq
Vi har købt en brugt Skoda Enyaq. Det har været nemt at komme i kontakt med sælger og aftale prøvekørsel og afhentning.
Vi har følt os trygge i handlen og glæder os til mange gode år i vores nye bil.
Vi har lige købt en brugt bil og…
Vi har lige købt en brugt bil og igennem hele processen har sælger være yderst hjælpsom. Det har været en rar oplevelse.
Alexander har været en fornøjelse at…
Alexander har været en fornøjelse at handle med :-)
Ovenud tilfreds
Ovenud tilfreds! Virkelig god og behagelig betjening. Alexander er virkelig venlig og menneskelig, at handle med. Vi fik leveret bilen før tid endda. Helt klar anbefaling herfra.
Købt bil hos Holmebiler 😎
Købt bil hos Holmebiler 😎
Både alexander og Adam har været professionelle fra start til slut og sørget for information hele vejen rundt så intet blev glemt👍
Næste gang der skal købes bil bliver det helt sikkert hos dem igen 😎
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.