Of course I was dumb enough to belief I…
Of course I was dumb enough to belief I Can get a Sage Coffee Machine for 60€ instead of 600€
DON‘T BUY THERE!!
DON‘T BUY THERE!!
JUST DO NOT BUY FROM THIS SITE.
SCAM.
ORDERED SOMETHING AND GOT NOTHING.
STAY AWAY.
DO NOT BUY ANYTHING OFF THESE SCAMMERS I trusted them as I've brought things from the website shop n no issues but these are horrendous emails bounce back,voicemail box full I have reported then says they are in Dudley but when I look at bank statement online they are in Brazil
I wish there were an option to give this store a 0 or even a negative rating. They are a complete scam. I placed an order and still haven’t received it, and none of their contact details work, they just bounce back. To make matters worse, the reviews on their website are clearly fake. Do NOT buy from them.