Banner for Saxo Group - Saxo Belgium

Saxo Group - Saxo Belgium Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Italiëlei 124, Bus 101, 2000 Antwerpen, BE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mme Roxane m'a super bien écouté, avec beaucoup de compréhension, de sourire. Mr Dimitri est patient avec moi. Il prend le temps d’expliquer, effectivement, c’était mon mari qui gérait saxo. Je co... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je devais récupérer une somme d'argent. Le simple suivi des instructions reprises sur le site de Saxo Investor ne me permettaient pas de réaliser ce retrait. Et ce, à plusieurs reprises. J'ai alors dé... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mme a réussi à réglé un problème qui me bloqué pour vendre et acheter depuis plus d une semaine. Merci beaucoup à elle. Cordialement Mme Toubeau Vincianne

Información sobre la empresa

1. Servicio de inversión
  2. Banco de inversiones

Escrito por la empresa

Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us

What do we offer?

Escrito por la empresa

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

• Italiëlei 124, Bus 101, 2000, Antwerpen, Bélgica

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1354 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer goed uitgewerkt

Zeer goed uitgewerkt platform. Alle features die je nodig hebt zitten er in. Zeer ruim aanbod van internationale aandelen en instumenten. Perfect

22 de noviembre de 2024

Geachte Jorak,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met ons platform en dat u de uitgebreide features en het ruime aanbod van internationale aandelen en instrumenten waardeert.

Bij Saxo Bank streven we ernaar om onze klanten een gebruiksvriendelijke en uitgebreide handelsomgeving te bieden. Uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn, en dat motiveert ons om onze diensten verder te verbeteren.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Rik, Saxo Bank

Instant overschrijving

Ik heb gisteren een Saxo-account aangemaakt. Ik deed vandaag een instant overschrijving/ storting van KBC naar Saxo maar heb zo'n twee uur later nog niks ontvangen...
Ik hoop dat mijn geld ooit nog toe komt. (noem het niet instant overschrijving als het niet instant is!)

21 de noviembre de 2024

Bedankt voor uw bericht.

De vertraging bij uw overboeking komt doordat het uw eerste overboeking naar uw Saxo-account betreft. Bij een eerste overboeking controleren wij de tegenrekening handmatig om uw veiligheid te waarborgen. Hierdoor hanteren wij bij een overboeking vanuit een nieuwe tegenrekening een verwerkingstijd van maximaal drie werkdagen. Zodra de tegenrekening is gekoppeld, zullen toekomstige stortingen direct worden verwerkt.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, vooral omdat het een "instant" overschrijving betreft. We waarderen uw geduld en doen ons best om de overboeking zo snel mogelijk te verwerken. U kunt erop vertrouwen dat uw geld veilig is en spoedig op uw Saxo-account zal worden bijgeschreven.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Communicatie naar klant is dramatisch

Communicatie naar klant is dramatisch! Ze verbannen je zonder duidelijke reden, geen telefonisch contact, geen redelijke termijn, opvolgin is dikke 0.

20 de noviembre de 2024

Geachte Tom,

Bedankt voor uw geduld en voor het onder de aandacht brengen van uw zorgen. We hebben uw account inmiddels grondig bekeken en zijn blij u te kunnen informeren dat we het dossier hebben afgerond en de restricties op uw account hebben verwijderd.

We begrijpen dat de communicatie niet aan uw verwachtingen voldeed en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. We streven ernaar om onze communicatie en service te verbeteren en waarderen uw feedback hierin.

Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen.

Goede broker

Goede broker! Voordelig en makkelijk. In België geen extra gehussel met aangeven van belastingen of bij de NBB

19 de noviembre de 2024

Respuesta de Saxo Group - Saxo Belgium

Bedankt voor uw review, Quynten! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten en dat u ons als een goede en voordelige broker ervaart. Het is fijn om te weten dat het proces in België voor u soepel verloopt zonder extra gedoe met belastingaangifte of bij de NBB.

Makkelijk te gebruiken

Respuesta de Saxo Group - Saxo Belgium

Hartelijk dank voor uw bericht en vijf sterren. We zijn blij dat we u deze ervaring hebben kunnen bieden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In 2023 pushte Saxo ongevraagde…

In 2023 pushte Saxo ongevraagde berichten, die niet uitschakelbaar, noch gewenst waren voor een door mij ongewenste inlogprocedure. Sinds een aantal maanden gebeurt dat niet meer, en is de inlogprocedure aangepast. En dat werkt, ook na enkele maanden nog steeds. Daarom van 1 naar 4 op 5.

Respuesta de Saxo Group - Saxo Belgium

Bedankt voor uw feedback, Wim. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is goed om te horen dat de aanpassingen in de inlogprocedure voor u positief hebben uitgepakt en dat de ongevraagde berichten niet langer een probleem zijn. We streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren en uw feedback is daarbij zeer waardevol. Mocht u nog verdere suggesties hebben om uw ervaring naar een 5-sterren niveau te tillen, dan horen we dat graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel eenvoudig en makkelijk in gebruik…

Heel eenvoudig en makkelijk in gebruik met een goed en overzichtelijk beeld van beleggingen en resultaten.

Respuesta de Saxo Group - Saxo Belgium

Bedankt voor uw positieve review, Valerie! We zijn blij om te horen dat u onze diensten eenvoudig en makkelijk in gebruik vindt, en dat u tevreden bent met het overzicht van uw beleggingen en resultaten. Mocht u nog vragen hebben of suggesties voor verdere verbetering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback is zeer waardevol voor ons.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles is duidelijk aangegeven en…

Alles is duidelijk aangegeven en makkelijk in gebruik

Beste Els,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze diensten duidelijk en gebruiksvriendelijk vindt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Rik, Client Service

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben er wel content van

Respuesta de Saxo Group - Saxo Belgium

Bedankt voor uw review, Marc! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Als u nog suggesties heeft over hoe we uw ervaring nog beter kunnen maken, horen we dat graag. Uw feedback is voor ons zeer waardevol.

Bad service

I had to update my financial data to continue transferring money. I did it and still 3 weeks after i couldn’t transfer any money or buy some assets because they are still checking… After called 3 times and being told they put me on priority i’ll quiet this platform and transfer to another broker.

3 de noviembre de 2024

Dear Client,

We sincerely apologize for the inconvenience you've experienced with updating your financial data and the subsequent delays. We understand how frustrating this situation must be for you. Please rest assured that we are prioritizing your case and will contact you shortly to assist in resolving this matter as quickly as possible.

Thank you for your patience and understanding.

Kind regards,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Qua kosten beleggingen super goed

Qua kosten beleggingen super goed, sua service van transfert effecten een absolute ramp want wordt ofwel niet uitgevoerd en andere keer duurt het bijna 3weken terwijl ze me 14 dagen hadden gemeld. App
Is duidelijk, zeker voor beleggingen is het een goede informatieve app

29 de octubre de 2024

Respuesta de Saxo Group - Saxo Belgium

Bedankt voor je eerlijke review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kosten en de informatieve waarde van onze app voor beleggingen. We betreuren echter de problemen die je hebt ervaren met de overdracht van effecten. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons, en we zullen deze kwestie onderzoeken om onze service te verbeteren. Als je verdere details of suggesties wilt delen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om je te helpen en je ervaring te verbeteren.

Lagere kosten

30 de septiembre de 2024

Geachte heer van Hoecke,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Laat ons gerust ook uw verbeteringspunten weten die u zouden doen overwegen om 5 sterren te geven. Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over saxo bank

Voorlopig heel tevreden, lage kosten, overzichtelijk, rente op je cash geld krijg je ook vanaf een bepaald bedrag…

24 de octubre de 2024

Geachte Alexander,

Bedankt voor uw positieve feedback, Alexander! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze lage kosten en overzichtelijke diensten. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,
Klara, Saxo Bank.

Avoid at all cost

Avoid at all cost

Since March 2024 they have lost a portion of my money and are still not refunding me due to a ‘technical problem’. This has been going for 8 months.
There is lack of feedback. At this moment it is just theft.

Do NOT place your funds here.

Update: they promised feedback within the week. No feedback ofcourse received.

Avoid this company at all cost!

20 de octubre de 2024

Dear Michael Bynens,

Thank you for your feedback. We are sorry to hear about your negative experience. We take such matters very seriously and would like to help resolve the issue.

I would like to personally get in touch with you to investigate this further. If you call us and refer to my name, I will be happy to assist you.

Kind regards,

Rik
Client Service

Dag 6..

Dag 6... wat wordt er gevraagd?
Heeft iemand een antwoord?
Stuur het me aub?
Ze weten het op de helpdesk ook niet!!!!!

9 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Administratieve knoeiboel leidt tot blokkering van mijn aandeel. Geen antwoord meer van Saxo.Meer dan een maand geleden diende ik…

Meer dan een maand geleden diende ik een aanvraag in om 100 aandelen Ageas te transfereren naar de rekening van mijn zoon. Na enig heen-en-weer over het feit dat ik blijkbaar de aanvraag naar de verkeerde afdeling gestuurd had, werd de transfert uitgevoerd.
En dan werd die nog es uitgevoerd!
Nu krijg ik al meer dan 2 weken geen antwoord op mijn herhaalde vragen om dit te corrigeren. Ongelooflijk en onaanvaardbaar! Te meer omdat ik geen order mag inbrengen op Ageas voordat de transfert gebeurd is. En ik wil al meer dan een maand een order invoeren.

Een klant is gewoon een administratieve last bij Saxo. Dit is zeker niet de eerste keer dat ik dit ondervind.

En als Saxo wil dat transfertverzoeken naar een specifieke afdeling worden verstuurd, dat moeten ze dat duidelijk communiceren. Wat nu niet het geval is.

2 de septiembre de 2024

Geachte Heer De Zeure,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat het een langdurig proces is geworden en excuses voor de ongemakken die u heeft ervaren. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten.

Wij nemen uw klacht serieus en zullen deze met de hoogste prioriteit oppakken. Dit is aangekaart bij de betreffende afdeling. Wij waarderen uw geduld en vertrouwen, en streven ernaar om u zo snel mogelijk de service te bieden die u verdient. Wij zullen u op de hoogte houden van de voortgang.

Top service!

Mijn vraag werd duidelijk en correct beantwoord! Heel vriendelijke man aan de lijn.

4 de octubre de 2024

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw vraag duidelijk en correct werd beantwoord en dat u tevreden bent met de vriendelijkheid van onze medewerker.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hande, Saxo

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Correct afhandelen en nuttige tips en…

Correct afhandelen en nuttige tips en info

3 de octubre de 2024

Beste Marc Elpers,

Hartelijk dank voor uw review en positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de correcte afhandeling en de nuttige tips en informatie die u heeft ontvangen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en motiveert ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Rik, Client Service

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bepaalde koersen niet correct, onvoldoende customer service

Bepaalde koersen worden niet correct weergegeven. Ondersteuning van customer service is onvoldoende en bij momenten niet conform.

2 de octubre de 2024

Geachte Yan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met de weergave van bepaalde koersen en dat onze klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen hoe belangrijk nauwkeurige koersinformatie en betrouwbare ondersteuning zijn voor onze klanten. Uw opmerkingen zijn voor ons van groot belang en wij nemen deze zeer serieus.

Wij willen u graag verzekeren dat wij ons inzetten om uw ervaring met ons te verbeteren. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat we uw vertrouwen kunnen herwinnen en u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

La meilleure que je connaisse

La meilleure que je connaisse: Très bonne plateforme pour mes opérations de bourse, excellente couverture, ordres réalisés en temps réel, bon reporting et bonne gestion du cash; et surtout, le cout des transactions est vraiment bas par rapport aux autres fournisseurs. Moins bonne expérience avec un transfert de titres: Cela fait plus d'un mois que je demande de transférer une position et je n'ai pas de nouvelle, ni même de réponse sur l'endroit où se trouvent ces titres! De plus, quand vous commencez un "chat" la plateforme n'en garde pas trace, pas de numéro de "query", ce qui fait que vous devez à chaque fois ré-expliquer la raison de votre appel.

27 de septiembre de 2024

Bonjour,

Nous vous remercions pour votre appréciation.

Notre service client reste à votre disposition pour toute information ou demande relative à la gestion de votre compte.

Cordialement
Jean-Jules
Saxo Banque.

8 consejos para escribir buenas reseñas.