De tuin was perfect omheind dus wat hond betreft prima. Het huis zelf helaas wat gebreken. De eerste dag stond de douche helemaal blank hebben zelf het putje schoon gemaakt en eruit gelaten. De oven m... Ver más

La empresa ha respondido
Alles sehr mainstream das Handtuchpaket kann man sich sparen. Die Pakete kann man sich sparen alles überteuert uralter Handtücher, alte Bettwäsche alles Standard schade Empfehlung an alle die kommen j... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb hele kleine hondjes, niet elke tuin is geschikt, maar deze tuin was volledig goed omheind, ook voor extreem kleine honden. (mini teckels) Ze hebben genoten van de tuin, er was wat begroeiing,... Ver más
La empresa ha respondido
Lekker prive gelegen bosbungalow. Heerlijk liggend aan bosrand met vele mooie wandelroutes vanuit het huisje te maken over de Stabrechtse heide. Elke dag zalig buiten onder de overkapping zitten ont... Ver más
Escrito por la empresa
Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.
Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.
Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.
Escrito por la empresa

Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Er werd ons bijna 400€ aangerekend bovenop de boekingskosten. Gelukkig had ik het op tijd gezien en was er nog niets betaald...

Respuesta de Hondenopvakantie
Mooi huisje goed omheinde tuin er was ook een sauna en een hout gestookte hottube wat wel raar was datop de we site stond gebruik mocht maken van de hot tube maar in het huisje lag een boek dat je de tube dan moest huren dat vond ik dan wel weer raar maar verder alles goed je kon zo het bos inlopen was natuurlijk perfect is met de honden het restaurant is ook goed en netjes
Hier staan duidelijk de prijzen bij en weet je gelijk waar je aan toe bent en niet prijs op aanvraag
Voor de hond was dit een prettig verblijf .
Als gezin zullen we echter nooit meer terugkeren naar Europarcs Biesbosch. Het park is vlak naast de A16 gelegen, en je hoort de hele dag het verkeer voorbij razen. Óók zijn de verblijven dicht op elkaar geplaatst.
Honden op Vakantie heeft snel gereageerd op ons verzoek om een boeking te annuleren. Maar de achterliggende website van Novasol was op een doordeweekse dag om 16.00u al niet meer bereikbaar, zelfs de chatbot stond 'uit', heel irritant.
Makkelijk vindbaar en te boeken en duidelijk
Chalet 552 recreatiepark De Wielen, is niet bijzonder. Extreem kleine badkamer, keuken heeft geen plek om boodschappen neer te zetten. Je kunt vanuit het park niet veel bijzonders op loopafstand doen, de wandelroutes in de buurt geven bij velen aan dat er geen hond mee mag (ook al is deze aangelijnd). Je kunt met de auto eropuit richting bijvoorbeeld strand.
Het hekje in de tuin is heel laag en er misten planken.
Deze periode (februari) is er niks open en heel rustig op het park.
Geen must see plek.

Respuesta de Hondenopvakantie
Alles verliep vlot bij de reservering. Meer kan ik nog niet zeggen want dit pas het begin. Na de vakantie kan zeggen of alles goed is verlopen en het geboekte huisje leuk was.
snel gereageerd en op tijd de code doorgegeven voor de sleutel.
Overzichtelijke site
Duidelijke omschrijving en gebruiksvriendelijk
Het park waar wij hebben geboekt geen reactie op onze boeking dus de volgende keer boek ik wel weer bij een park zelf. We konden in de boeking ook heel lastig de omheining terug vinden wat voor ons een pré is .

Respuesta de Hondenopvakantie
leuk vakantiehuisje in een leuke omgeving. we zijn er in de winter geweest, en toen was het er ook heel rustig. We zijn er met onze hond naar toe gegaan, en de tuin is goed omheind
Leuke omgeving, relaxt, mooi huisje. Alles helemaal naar smaak en gevoel ook voor ons hondenkindje.