De tuin was perfect omheind dus wat hond betreft prima. Het huis zelf helaas wat gebreken. De eerste dag stond de douche helemaal blank hebben zelf het putje schoon gemaakt en eruit gelaten. De oven m... Ver más

La empresa ha respondido
Alles sehr mainstream das Handtuchpaket kann man sich sparen. Die Pakete kann man sich sparen alles überteuert uralter Handtücher, alte Bettwäsche alles Standard schade Empfehlung an alle die kommen j... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb hele kleine hondjes, niet elke tuin is geschikt, maar deze tuin was volledig goed omheind, ook voor extreem kleine honden. (mini teckels) Ze hebben genoten van de tuin, er was wat begroeiing,... Ver más
La empresa ha respondido
Lekker prive gelegen bosbungalow. Heerlijk liggend aan bosrand met vele mooie wandelroutes vanuit het huisje te maken over de Stabrechtse heide. Elke dag zalig buiten onder de overkapping zitten ont... Ver más
Escrito por la empresa
Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.
Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.
Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.
Escrito por la empresa

Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Fin dat je via Custom en Support je betaling op een andere wijze kan doen. Zeer blij met onze boeking.
Ze bieden alleen maar huisjes aan waar je ook met je hond terecht kan dus dat is makkelijk zoeken. Ze hebben leuke huisjes staan en ze hebben al de betrouwbare partners uitgekozen dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets geks tegenkomt. Heel behulpzaam ook als je een vraag hebt. Aanrader!
Het huisje is gezellig ingericht.
De omgeving is prachtig.
Prettige en overzichtelijke website met relevante informatie.
Niets teveel gezegd of geschreven. Het verblijf met de hond op de locatie die wij gekozen hadden voldeed geheel aan de verwachtingen zoals die zijn weergegeven in de informatie. Ook het boekingsproces verliep vlot.
Kortom….. uitstekend gedaan!
Veel verschillende wandelingen mogelijk en omheinde tuin was top
Hele fijne vakantie gehad omdat vooraf al duidelijk was dat er een goed omheinde tuin was zodat de hond ook echt genoten heeft
Samen met je hond op vakantie is soms een hele onderneming. Soms heb je een leuk huis, maar mag je hond niet mee.
Op deze site heb je en prachtige vakantie locatie's, en je weet dat je hond gezellig mee kan. Het aanbod is ruim, en er is voor ieder wel een passend aanbod.
de goed omheinde tuin was een echte aanrader voor de hond
Goed : Administratie simpel en korrekt. Ligging perfect. Zwembad zeer goed
Slecht: Huis vuil : Slecht schoongemaakt, vuile vaat in de kasten.
Beschadigingen : Gat in de douchedeur, gordijnen gescheurd
Als je bij jullie boekt en staat beschreven omheinde tuin dan is het ook daadwerkelijk een omheinde tuin.
Onze honden suus&beb blij en dan zijn de baasjes ook blij.
Ik merk dat als je op een website van een park boekt je er vaak pas laat achterkomt dat er dan toch geen huisje meer beschikbaar is als je met 2 honden komt. Bij hondenopvakantie, ging dat anders, duidelijke informatie ook over wat het kost met de honden. en boeking verliep ook soepel. Heel fijn
Voor de honden was dit een geweldige locatie. Voor ons helaas minder. We zijn beperkt en daar was deze chalet eigenlijk niet geschikt voor. Het was te klein, vooral de badkamer was te klein.
We zijn dan ook helaas weer eerder vertrokken. Voor jonge mensen een prima chalet.
Het boeken ging heel makkelijk.
Voor een mooie prijs.
Ruim huisje, volledig omheind. Op wandelafstand van het strand. Niet ver van centrum
Gemakkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin voor onze hond. Duidelijke beschrijving en het boekingsproces verloopt soepel.
Heerlijk piepklein vakantiehuisje, erg vriendelijke ontvangst met heerlijke vlaai, veel uitleg over de omgeving,huisje heel klein maar alles aanwezig en schoon.Erg leuk dat je dagelijks eekhoorntjes ziet en veel vogel.Heb 1 minpunt en dat is dat de tuin onveilig is voor honden, aan de kant van de weg staan bomen waartussen prikkeldraad gespannen is , ze kunnen er zo uit, ook grotere honden.Wij komen hier zeker terug maar wel zonder honden…
Alles is prima verlopen en het vakantie huisjes had geen verassingen.