Heel het proces van een bank kopen tot het leveren was uitstekend. Aardige werknemers die bij profijtmeubels hebben geholpen en geadviseerd. Koffie en chocolaatjes waren ook erg lekker😉. Ze gaven aan... Ver más
La empresa ha respondido
Vorig jaar een eettafel aangekocht daar bleek houtworm in te zitten keurig opgehaald door de firma Hoogenboezem . Behandeld en weer terug gebracht. Ne een half jaar zag ik weer gaatjes verschijnen.... Ver más
La empresa ha respondido
Een mooie bank gezien, die was elders goedkoper, toen werd de prijs direct aangepast. Kregen er ook nog de bezorging gratis bij als we voor het garantiesysteem kozen. De bank zit heerlijk en de bezorg... Ver más
La empresa ha respondido
Personeel in winkel gaf goed advies en waren beleefd en kregen goede informatie wat we kunnen verwachten. Bezorging was top. Werdt van tevoren gebeld we komen eraan en ook zij gaven aan mocht er toch... Ver más
La empresa ha respondido
Welkom bij Hoogenboezem Meubelen, een echt familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Wij zijn gepassioneerd door interieur en streven naar kwaliteit en uitstekende service. Met ons hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Schelluinen en negen prachtige woonwinkels verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant, zijn wij dé bestemming voor liefhebbers van interieur in de regio. Bij Hoogenboezem Meubelen hebben we een eenvoudige filosofie: liefde voor interieur en tevreden klanten. Elke week voegen we nieuwe producten toe aan ons uitgebreide meubelassortiment. Op onze website vind je een schat aan informatie en inspiratie, maar het leukste is natuurlijk om onze winkels te bezoeken. Daar kunnen onze deskundige medewerkers je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We begrijpen dat je huis de belangrijkste plek is, waar geweldige verhalen worden verteld over jezelf en de mensen van wie je houdt. Bij Hoogenboezem Meubelen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je je écht thuis voelt. In onze winkels bieden wij een breed assortiment woonkamermeubels die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Of je nu houdt van landelijk, eigentijds, modern, design, vintage, industrial of natuurlijke stijlen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Ons sterke merken zoals INHOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON en Baenks belichamen de laatste trends en bieden kwaliteit en stijl. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkels en je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.
Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
wij zijn tevreden van onze hoekbank. Zeer behulpzame verkopers en duidelijke communucatie ivm de levering.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Draaifauteuil ging kraken. Kreeg al heel snel een nieuwe.
Top geregeld! Goede service.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Afgesproken levertijd is helemaal nagekomen, op de dag van levering netjes een kwartier van te voren door bezorgers gebeld dat zij er aan kwamen.
Alles netjes uitgepakt en op zijn plaats gezet, verpakkingsmateriaal weer keuring meegenomen.
Kortom: 100% tevreden!

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Wij zijn zeer tevreden over onze zitbank en stoelen. Goede uitleg gekregen in verband met onderhoud. Ook goede en duidelijke communicatie ivm de levering enz… 👌

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Hoogenboezem is een klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. Hoogwaardige kwaliteit meubelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Goede levering binnen afgesproken tijd. Meubels netjes in elkaar gezet. Er was 1 defect maar dat is gelijk geregeld en daar hoefde ik niet achteraan.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Fijn bedrijf met medewerkers die kundig zijn. Snelle service en duidelijke communicatie.
We komen hier zeker terug.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Het meubel werd op tijd geleverd en was goed verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. De service was daarnaast uitstekend: duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Alleen maar positieve ervaringen, van de aankoop in de winkel, tot en met de levering.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Klasse keurig op tijd heel beleefd en aardig
Tevreden met mijn stoel
Ga zo door

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Zeer behulpzame verkoper, die naar onze wensen luisterde en meedacht, ook al ging het maar om de aankoop van een fauteuil.
De fauteuil voldoet volledig aan de verwachtingen

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Eerste ervaring met deze winkel. Prettige geholpen door de dame in de winkel. Er werd telefonisch afspraak gemaakt wanneer de bestelling geleverd zou worden en 1 dag tevoren kreeg ik een mail hoelaat, binnen tijdsbestek van 3 uur, de spullen zouden worden geleverd. Alles verliep volgens afspraak. Alle medewerkers, ook bezorger waren erg vriendelijk. En de stoeltjes waren heel erg goed ingepakt. Prima, kon niet beter.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Supergoed geadviseerd en geholpen bij Hoogenboezem Meubelen Den Haag, lijn Henders & Hazel.
Mijn meubels zijn op afgesproken datum/tijdstip bezorgd, uitgepakt, in elkaar en op hun plek neergezet. Prima communicatie van begin tot eind!
Blij met mijn meubels en heerlijk genieten.
Iedereen heel erg bedankt!

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Waren mooi op tijd hebben alles uitgepakt en in elkaar gezet en zeer vriendelijk.

Prachtige collectie ruime keuze
Goede service en bereikbaarheid
Aandacht voor de klant neemt de tijd.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Wij hebben stoelen gekocht bij Hoogboezem Meubelen en zijn in de winkel erg goed geholpen. Door de juiste tips en adviezen zijn de gekochte meubelen passend bij de woning. Door een wijziging in de indeling van onze woning moesten wij een eerdere order aanpassen, maar dit werd goed en prettig opgelost. Het op de hoogte houden van de leverdatum en de levering zelf verliepen naar wens. Inmiddels hebben wij zelfs nog een order geplaatst van meer meubelen, wat laat zien dat wij tevreden zijn over de service en kwaliteit.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Mooie producten en goed geholpen door Claudia in Barendrecht.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Heerlijke bank bij Hoogenboezem gekocht. Koop snel geregeld, voorspelde levertijd was zelfs iets eerder. Hierdoor heeft bank ( zonder problemen) nog even in de opslag gestaan. Week vooraf gebeld en bezorgafspraak gemaakt. Dag ervoor tijdsvak, netjes vooraf gebeld en de bank is keurig geplaatst op de juiste plek door vriendelijke mannen en het afval is meegenomen.

Respuesta de Hoogenboezem Meubelen
Alles is goed gegaan, levering op afspraak geleverd , nette jongens en goed product