Supporten är helt underbar. Svarar väldigt snabbt på mail, gavs mig även bra råd att välja rätt produkt. Leveransen till malmö gick otroligt snabbt (men PostNord fördröjde leveransen som vanligt)... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det här märket är en av de bättre. Jag har köpt andra vagnar som ser likadana ut i annan färg och för halva priset men inte alls lika bra. De hade hjulen helt i plast och hela vagnen gnisslar när man... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan varmt anbefale hooked4pets! Jeg har haft kontakt med Henriette fra kundeservice, og jeg må bare sige, at hun har været helt fantastisk. Hun har været utrolig sød, imødekommende og perso... Ver más
God vejledning på hjemmesiden. Købte en Kølevest til en engelsk bulldog og den fungerer perfekt Den hjælper så godt og kan klart anbefale den ( EQDOG COOL DOG) Hurtig service Bestilte onsdag a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hooked4pets er en familieejet virksomhed med kæmpe kærlighed til kæledyr. Vi har eksisteret siden 2009, hvor vi startede med at være blot 2 medarbejdere. I dag er vi hele 12 dyreglade medarbejdere, som varetager alle de opgaver der er i vores virksomhed. Vi bestræber os på at finde produkter og foder til hunde, katte, høns, heste og andre dyr i topkvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos os, og vi forhandler kun varer vi selv kan stå 100% inde for. Vi går meget op i, at vores kunder får en god betjening og at varerne kommer ud så hurtigt som muligt. Når du handler hos Hooked4pets er vi et team der sørger for at få dine varer trygt og sikkert frem til dig. Du kan maile til os og få fat i os på telefonen. Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom i Slagelse. Hos os finder du blandt andet hundefoder, kattefoder, foderskåle, hundetøj, hundelegetøj, kattelegetøj, fodertilskud til hunde og katte, kattebakker, hundekurve, hundepuder, hundeshampoo, katteshampoo, hundesko, kattetræer, hvalpeudstyr, fødekasser, vetbeds, hundetæpper, kattetæpper, tøj til hundeejeren, hunde solbriller, hundegodbidder, kattegodbidder og meget andet. Vi har over 12.000 forskellige varenumre.
Información de contacto
Dinamarca
- hooked4pets.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service og ikke mindst,en…
Fantastisk service og ikke mindst,en hjemmeside med beskrivelser som er til at forstå..... Man kan se, at det er beskrevet udførligt ud fra egne erfaringer og ikke hvad producenterne mener.
Hurtig levering og returnering (hvis det er nødvendigt). Talte med Michelle i dag,( onsdag den 17. December) fik en fantastisk løsning på problemet og ikke mindst en anbefaling som jeg ikke lige havde tænkt over.... Tusind tak for hjælpen Michelle..!!!!
Glædelig jul og godt nytår til jer alle hos hooked 4 pets
Venligst .
(Vores lille franske bulldog ) "Marley "
plus:tas& Tommy fra Vejle
De er super hurtige synes jeg med at…
De er super hurtige synes jeg med at sende deres vare lækkert
Super god kundeservice!
Jeg havde en vare, som var gået i stykker, men her var der ingen problemer. Jeg oprettede bare en reklamationssag, og fik hurtigt sendt en ny, men blev også tilbudt pengene retur. Da jeg så havde et andet problem var kundeservice også helt i top, og fik løst det godt. Alt i alt en klar anbefaling. Gode produkter, kundeservice og hurtig levering.
Rigtigt god oplevelse
Rigtigt god oplevelse
Jeg har i dag d.10/12 været nede i deres fysiske showroom/butik i Slagelse hvor jeg skulle have en ny sele og vinterjakke til min lille franske bulldog. De var simpelthen så søde og hjælpsomme til at finde det helt rigtigt til ham. Køre gerne 25 min igen for at besøge jer, elles shopper jeg på jeres hjemmeside.
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. Den overtræksstøvle, som vi købte til vores hunds opererede ben er perfekt og giver ham frihed.
Snoozer Cozy caves til whippets
Vi var heldige at finde 3 snoozer cozy caves til vores whippets på Black Friday tilbud. Lykken var gjort for whippetsne!
Jeg havde nogle spørgsmål ungarbejderen ikke var helt sikker på, hun fandt hurtigt hjælp hos en mere senior medarbejder. Virkelig god hjælp.
Da jeg var gået ud til bilen med den første kasse, kom ungarbejderen ud med de andre, virkelig en fin service og sødt af medarbejderen at ville hjælpe.
I butikken kunne jeg se de havde virkelig et bredt udvalg inkl af naturlige hundesnaks som ex ekstra hård oksehud som kan underholde hundene i mange timer.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Super kundeservice
Super kundeservice! Kun ros herfra. Mange lækre produkter at vælge imellem.
Meget fint forløb også vedr
Meget fint forløb også vedr. retur. Pengene kom hurtigt retur. Handler der gerne igen.
Grete Lindbøl
Altid god vejledning
Altid god vejledning, hurtig levering og stort udvalg.
Skøn webshop
Jeg har handlet hos Hooked4pets.dk flere gange, og været meget tilfreds.
Jeg har købt deres adventskalender til vores hund, og den er helt perfekt, med snacks (som hun kan tåle, da de ikke indeholder fisk og kylling), og legetøj som hun uden tvivl bliver glad for.

Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering

Respuesta de Hooked4pets
Super gode tilbud. Rigtig god kundeservice
Super gode tilbud. Gls kunne ikke finde pakken, så jeg fik hurtigt en ny. Jeg havde bestilt en for stor størrelse, så de sendte for tredje gang endnu en jakke til hunden. Altid med hurtig og venlig respons

Anbefalelsesværdigt
Jeg kendte ikke hooked4pets og det er tydeligvis en fejl. Leveringen var lynhurtig og jeg er ovenud imponeret over kommunikation fra afgivet ordre til modtaget produkt. Produkterne var præcis som beskrevet og jeg føler mig virkelig godt behandlet. Jeg handler bestemt her igen.

Respuesta de Hooked4pets
Lang leveringstid i forhold til andre…
Lang leveringstid i forhold til andre virksomheder plus fragt omkostninger uanset hvilket beløb man køber for

Respuesta de Hooked4pets
Et supergodt sted at handle med masser…
Et supergodt sted at handle med masser af gode råd og service, der gør oplevelsen med Hooked4pets.dk rigtig god. Jeg vil til hver en tid anbefale Hooked4pets.dk

Respuesta de Hooked4pets
KÆMPE varm anbefaling af denne…
KÆMPE varm anbefaling af denne hjemmeside!
Ekstrem hurtig levering, god service.
Jeg har en staff , og har nu bestilt vinterjakke og fleecetrøje fra Hooked4pets, jeg er oven ud tilfreds og videoerne som guider dig til hvordan du finder den rette størrelse er rigtige gode og brugbare 🙏🏽

Respuesta de Hooked4pets
Jeg købte 2 skt. Vet Bed Ekstra Soft 100x150 cm, samt et hundetegn.
Super dejlige tæpper og flot hundetegn med indgravering.
Jeg blev kontaktet af Michelle pr. mail og Henriette pr. SMS, da der var linjer, der var for lange på hundetegnet. Super service og nemt og hurtig bestilling, samt levering. Absolut ikke sidste gang jeg handler der.

Respuesta de Hooked4pets
Et stort udvalg og god service.
Et stort udvalg og god service.

La experiencia Trustpilot