Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supporten är helt underbar. Svarar väldigt snabbt på mail, gavs mig även bra råd att välja rätt produkt. Leveransen till malmö gick otroligt snabbt (men PostNord fördröjde leveransen som vanligt)... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale hooked4pets! Jeg har haft kontakt med Henriette fra kundeservice, og jeg må bare sige, at hun har været helt fantastisk. Hun har været utrolig sød, imødekommende og perso... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God vejledning på hjemmesiden. Købte en Kølevest til en engelsk bulldog og den fungerer perfekt Den hjælper så godt og kan klart anbefale den ( EQDOG COOL DOG) Hurtig service Bestilte onsdag a... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Hooked4pets er en familieejet virksomhed med kæmpe kærlighed til kæledyr. Vi har eksisteret siden 2009, hvor vi startede med at være blot 2 medarbejdere. I dag er vi hele 12 dyreglade medarbejdere, som varetager alle de opgaver der er i vores virksomhed. Vi bestræber os på at finde produkter og foder til hunde, katte, høns, heste og andre dyr i topkvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos os, og vi forhandler kun varer vi selv kan stå 100% inde for. Vi går meget op i, at vores kunder får en god betjening og at varerne kommer ud så hurtigt som muligt. Når du handler hos Hooked4pets er vi et team der sørger for at få dine varer trygt og sikkert frem til dig. Du kan maile til os og få fat i os på telefonen. Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom i Slagelse. Hos os finder du blandt andet hundefoder, kattefoder, foderskåle, hundetøj, hundelegetøj, kattelegetøj, fodertilskud til hunde og katte, kattebakker, hundekurve, hundepuder, hundeshampoo, katteshampoo, hundesko, kattetræer, hvalpeudstyr, fødekasser, vetbeds, hundetæpper, kattetæpper, tøj til hundeejeren, hunde solbriller, hundegodbidder, kattegodbidder og meget andet. Vi har over 12.000 forskellige varenumre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

71 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været i deres hyggelige butik i…

Har været i deres hyggelige butik i Slagelse flere gange, og er hver gang blevet mødt af søde og engagerede medarbejdere 😊
Totalt yndlingsbutik! ❤

10 de septiembre de 2025

Hej Natasja,

Hvor er vi glade for at du kan lide vores "butik" og at du synes om vores medarbejdere. Vi sætter en stor ære i, at hjælpe og vejlede så godt vi kan ❤

Super god oplevelse

Fantastisk service og søde medarbejdere.
Jeg købte en hundetaske i forkert størrelse, og fik lov at returnere den, selvom mærket var taget af og kassen smidt ud. De sendte en ny taske med returlabel med det samme, og jeg modtog den allerede dagen efter.
Det hele gik så nemt og hurtigt, og jeg blev mødt med venlighed og varme, da jeg kontaktede dem telefonisk.
Her kommer jeg helt sikkert til at handle igen!

6 de agosto de 2025

Kære Sarah,

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse hos os. Det er det vi stræber efter! 😍

Vi vil glæde os til at betjene dig en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det brænder for det de laver 🥰

Super service og en rigtig god hjemmeside med alt hvad hjertet kan begærer. Man kan godt mærke at de brænder for dyrene og deres verden 🥰 Kan kun anbefale Hopked4pets 🫶🏻

14 de julio de 2025

Kære Lis,

Du har helt ret 👉 vi brænder for det vi laver 😍 Vi er glade for at du kan lide vores service og hjemmeside. Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Flamingo Hundvagn

Det här märket är en av de bättre. Jag har köpt andra vagnar som ser likadana ut i annan färg och för halva priset men inte alls lika bra. De hade hjulen helt i plast och hela vagnen gnisslar när man svänger. Stackars hund som får lyssna på ett sånt ljud hela sin promenad. Jag beatämde mig för att köpa denna vagn igen. Denna produkt är tyst och supersmidig svängarna. Väger lite och lätt att fälla ihop.

3 de agosto de 2025

Kære Marta.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hunde klapvogn du har modtaget.

Super hurtig klargøring

Super hurtig klargøring. 5 min efter min ordre var den klar til afhentning. Gode priser, så vender helt sikkert tilbage. Og ekstra bonus er at jeg næsten er nabo til Hooked4pets

21 de julio de 2025

Kære Lisbet,

Af hjertet tak for de flotte 5 stjerner! Dejligt at det gik så hurtigt med din afhentnings-ordre hos os! Tak fordi du har lyst til at handle og besøge os, og skønt at du nærmest er vores nabo! 😍

Bedste hilsner fra Hooked4pets

Kvik

Har lige købt en sele mandag 28/7-25 og tirsdag modtog jeg min pakke det er en kvik handel od god service og en kvalitets sele

28 de julio de 2025

Hej Karin,

Dejligt at du er tilfreds med vores service, leveringstid og ikke mindst kvaliteten af den sele du har bestilt. Det varmer vores hjerter! ❤

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har den bedste gedemælk som jeg…

De har den bedste gedemælk som jeg flasker moder løse killinger op med og få nogen dejlige killinger ud af, super nem side at handle på og det kommer hurtigt frem😃 som er super vigtigt for mig.
Tak for jer ❤️

2 de julio de 2025

Kære Pia.

Af hjertet tak, for de flotte 5 stjerner 💗

Dejligt at du er tilfreds med vores hjemmesiden og hastigheden herpå. Og ja - den gedemælk vi har er fantastisk, så vi er helt enige med dig 🤩

Tak for dig Pia!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Der er super god service

"Der er super god service. Varerne kommer hurtigt. Vi har benyttet hooked4pets flere gange og altid med stor tilfredshed. Anbefales”.

29 de julio de 2025

Kære dig,

Tak for din suverænt flotte anmeldelse. Den varmer kan du tro!

Dbh. Hooked4pets

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle finde en passende regnfrakke…

Jeg skulle finde en passende regnfrakke til min hund Donna der de sidste dages regn opdagede at dække hun havde var blevet for småt hun vælger fysisk at kom i butikken for være sikker den passer hende hun var lidt usikker i begyndelsen men noget tid følte hun tilpas ved kærlig behandling af en sød kvinde en helt igemmen en dejlig for hund og mig kan varmt anbefales

23 de julio de 2025

Kære Carsten,

Tak for besøget i vores showroom. Vi er glade for at du kunne lide den behandling du og din hund fik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og stort sortiment

Hurtig levering og stort sortiment. Jeg fandt en beskyttelsesdragt efter operation til katten og det var kritisk, vi fik den hurtigt. Derfor var det fantastisk, at den kom dagen efter, kun 24 timer efter jeg havde bestilt. Og dragten er så fin og nyttig👍

24 de julio de 2025

Kære Linda,

5 stjerner! Waow hvor er vi glade, TAK! 💗 Dejligt du er tilfreds med vores sortiment, levering og at din bestilte varer levede op til dine forventninger.

Med venlig hilsen Hooked4pets

Virkelig fin service

Virkelig fin service. Jeg anbefaler virksomheden på det varmeste.

22 de julio de 2025

Kære Nete,

Tak for din meget fine anmeldelse med 5 stjerner. Vi bliver så glade og stolte. Dejligt du kunne lide vores service 💗

Jeg er fan

Dejlig hjemmeside med mange forskellige ting.
Altid hurtig levering og pænt pakket ind.
Jeg er fan.

19 de julio de 2025

Kære Charlotte,

Tak fordi du har lavet så flot en anmeldelse. Den betyder meget for os! Vi er glade for at have fået en fan 🙈🤩

Bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er et af mine favorit…

Dette er et af mine favorit shoppesteder online, hvor der altid er fantastisk service🙏både med indkøb samt gode råd, og hvis der skulle ske en lille fejl, retter de det med det samme👍 Jeg vil fremhæve at det er at det er et kæmpe plus, at de har telefonisk kontakt, samt hurtig levering- for det meste tager leveringen 1 dag, hvis man bestiller inden kl.14. De har et bredt udvalg til hunde, hvor jeg har købt alt lige fra hvide låger, senge, seler, kølemåtter, massere af lækre godbidder/ ben i den lidt sundere kategori. Derudover har de utrolig meget af mærket Kong produkter. Jeg er især vild med deres aktivitets legetøj, hvor hunden skal arbejde lidt ekstra for godbidderne, i form af bolde, slikkemåtter, hvor du kan vælge diverse lækkerier som indhold evt. Deres fedtfattig yoghurt man man fryse ned, så det bliver en lille underholdende snack. Ja, jeg fan og jeg vender tilbage igen🙌👌

7 de julio de 2025

Kære Maj,

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner 😍 Du om nogen forkæler din hund. Man skulle være hund hos dig 💗 Vi er glade og stolte over at have dig som kunde. Vi vil til hver en tid hjælpe og assistere så godt vi kan. Tak for dig 🤗

Michelle fra Hooked4pets

Virkelig kvalitetsvarer

Virkelig kvalitetsvarer, som min Malteser Balther, bare elsker! Også flot kundeservice, da en bestilt vare ikke var på lager. Superhurtig levering - bestilte onsdag aften og kunne hente varerne på pakkestedet om fredagen. Og så fint med en lille godbid til Balther og et stykke chokolade til mig, med i pakken 😁.

6 de julio de 2025

Kære Tina,

Tak for din flotte anmeldelse. 5 stjerner, waow! Vi er glade for at du og Balther kan lide at handle hos os 💗

Bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er faktisk ret imponeret over denne…

Jeg er faktisk ret imponeret over denne service.
Hver gang jeg ringer ind med et spørgsmål om een af vore hunde, så får jeg altid en helt enestående service, hvor tingene bliver undersøgt, alternativer præsenteret og ofte bliver det medarbejderens egne erfaringer, som er udslagsgivende for mit valg.
Man mærker, at det er kærligheden til kæledyr, som driver denne forretning.
Vi er faktisk holdt op med at handle ting til vore dyr andre steder.

2 de julio de 2025

Kære Jesper,

Vi får helt smil på læberne af din flotte anmeldelse, for det er lige præcis sådan vi er! Vi har så meget kærlighed til kæledyr, at det stråler ud af os! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, for den gør vi os også meget umage med 🥰

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bidemærker i bold

Jeg har efterhånden en hel del gange været tilfreds med at handle hos hooked4pets.
Men jeg har modtaget en bold der var tydelige mærker/revner i.
Jeg skriver en mail, og får svar at kundeservice holder ferie, og der vil gå næsten 14 dage inden de ville behandle klagen.

De forsikrer mig om, at det ikke er bidemærker.
Det er meget muligt men jeg har præcist samme bold helt uden mærker i.
De vil give 15% rabat, hvilket er komplet latterligt.

Jeg er rimelig sikker på at de revner bliver dobbelt så store hvis der ryger en tand ned i dem.

Jeg bliver også tilbudt at jeg kan sende bolden retur.
Men det er ikke en mulighed fordi mærket er pillet af. Det er min egen fejl, men jeg stod og skulle bruge den til træning. Og havde forventet en lang større rabat.
14 dage om at behandle en klage er godt nok lang tid.

Anyways jeg handler ikke hos hooked4pets igen. Sidst jeg bestilte påstod de at jeg ikke havde betalt min ordre.
Hvordan i alverden kan jeg lægge en ordre uden at betale for den.

I sidste ende blev der fundet en løsning og jeg endte med at få bolden til halv pris.

15 de junio de 2025

Hej,

Vi fandt sammen en løsning på din reklamation, som du var tilfreds med. Vi ønsker ingen utilfredse kunder, så dejligt vi kunne efterkomme dit ønske 💗

Grunden til at behandlingstiden på din reklamation tog så lang tid, var fordi at vores medarbejder Michelle, som varetager alle reklamationer, var på 14 dages ferie, dette skrev vi også til dig på mail 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering,og fik lige den…

Super hurtig levering,og fik lige den kvalitet jeg ønskede.

26 de junio de 2025

Kære Carsten,

Skønt at høre at du er tilfreds med vores leveringstid og kvaliteten af den varer du har fået. Dejligt 💗

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.