Hookies Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Bestelling nooit ontvangen

Helaas heb ik de bestelling nooit mogen ontvangen. Ik heb hier een paar keer achteraan gemaild. Hier kwam wel reactie op terug, maar alsnog nooit iets gezien. Wel werd me steeds weer gevraagd om een review achter te laten. Bij deze.

20 de noviembre de 2025

Geen instructies

Midden november een bestelling geplaatst via de website. Dit ging vrij vlot maar toch enkele weken tot bijna een maand moeten wachten op mijn bestelling. Geduld is dus wel aan de orde wanneer je wil bestellen maar mijn bestelling is wel volledig en in orde toegekomen dus geen opmerkingen hierover.

Echter, wanneer je een haakpakket opent, krijg je alle benodigdheden toegestuurd en een QR-code die je moet scannen voor de instructievideo's. Je moet je vervolgens aanmelden via een website en goedkeuring vragen om toe te treden tot de community en de bijhorende instructievideo's. Deze aanvraag hebben wij gedaan net voor Kerstmis 2025 maar tot op vandaag 12 januari 2026 zijn we nog steeds niet toegelaten tot de video's.

Het resultaat is dat we dus met enkele haakpakketten zitten waar we niet mee aan de slag kunnen omdat we geen instructies hebben. Bij de bestelling worden ook geen andere instructies meegegeven, je moet volledig terugvallen op de video's maar dit duurt zeer lang. We wachten nu al weken op toegang tot de instructies, wat zeer zorgwekkend is.

We hebben ook contact genomen via het e-mailadres eind december maar hierop kwam ook geen reactie. Intussen wachten wij verder af of we ooit instructies gaan te zien krijgen.

Enkele dagen later zagen we toevallig dat de haakpakketten van Hookies een kopie zijn van deze van The Woobles. We beginnen te denken dat we alsmaar geen toegang krijgen tot de video’s van Hookies omdat ze eigenlijk niet bestaan aangezien de pakketten niet origineel zijn.

12 de enero de 2026

Bestelling ontvangen

Bestelling ontvangen, alleen wordt kan nergens info vinden hoe ik het moet doen. Community blijft al heel lang op pending staan en kan ik niet bij de filmpjes komen… jammer zo voor kerst.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn pakket na 1,5 maand nog steeds…

Mijn pakket na 1,5 maand nog steeds niet toegekomen en geen antwoorden op mijn mails wat er met mijn pakket aan de hand is . Laatste update is van 20 november dat de info is ontvangen over mijn pakket maar op heden nu of steeds niets.

15 de diciembre de 2025

Onacceptabele Klantenservice en Gevolgen voor Betaling

Helaas heb ik nu twee opeenvolgende negatieve ervaringen met de communicatie van dit bedrijf. Ten eerste duurde het meer dan tien dagen voordat ik antwoord kreeg op mijn verzoek om de bestelling te retourneren.
Nu de retourzending is ontvangen, wordt deze niet tijdig afgehandeld, waardoor ik in de problemen kom met mijn betaalprovider (Klarna).
Hoewel het product mogelijk leuk is, is de klantenservice echt beneden alle peil. Door deze slechte afhandeling zal ik in de toekomst niets meer via deze website bestellen.

20 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topervaring

Topervaring. Er wordt heel duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe je je haakdier maakt. Voor een totale leek als ik, ideaal.

10 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat een negatieve reactie zeg voor een…

Wat een negatieve reactie zeg voor een startende ondernemer.
Kansloos!
Ik heb een pakket genomen voor een vriendin, uiteindelijk vond ze het niks dus wou het retourneren.
Heel fijn contact gehad met de eigenaar en het pakketje gaat morgen retour.
Bood me nog korting aan, maar helaas kan ik totaal niet haken.
#supportingthelittlecompanys

28 de noviembre de 2025

Duurt lang

Op 4-11 bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Geen reactie op de mail of op Instagram. Ik zie hier ook berichten dat het lang duurt voordat je toegang krijgt tot de instructie video’s. Zal vast ook weer zo lang duren. Ik denk dat ik in februari dan eindelijk kan starten met alles.

27 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De instructie is niet te vinden!

Leek me heel leuk, leren haken. Gelijk alle drie de pakketten gekocht. Kwamen ook snel binnen. Er zit een qr code in voor de filmpjes. Daarmee kom je op een site waar je toegelaten moet worden? Nou daar wacht ik al drie dagen op. Dan kan je ook niks! Krijg niemand te pakken. Site werkt niet. Ik hoop dat het via deze weg lukt?

24 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geen toegang

Eindelijk mijn pakket ontvangen. Scan de qr code. Ok eerst aanmelden prima. Alle stappen doorlopen en ik wil enthousiast beginnen maar toegang tot de instructievideo ho maar 🫤Waarom duurt dat zo lang? Toegang tot de video blijft maar op pending staan 🥺

22 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hookies

Goede filmpjes en goede kwaliteit. Bezorging en toelating tot filmpjes, duurde wat lang

30 de octubre de 2025

Geen retour mogelijk

Mijn bestelling kwam na een week binnen. Na ontvangst toch besloten het pakket retour te willen sturen. Gedurende een week heb ik inmiddels meerdere malen geprobeerd om een retouradres te regelen, maar in plaats daarvan krijg ik een aanbod tot 15% korting en geen retouradres. Gezien de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen blijf ik het proberen, maar ik ben totaal niet tevreden met de service van Hookies tot op heden.

13 de noviembre de 2025
Logotipo de Hookies

Respuesta de Hookies

Hey Marianne, Ik hoop dat alles goed gaat met je.

Ik heb je mailtje denk ik totaal over het hoofd gezien en je net een reactie gestuurd. Mijn oprechte excuses hiervoor.

We accepteren uiteraard retour zendingen en je hebt hier zoals je zegt inderdaad een 14 dagen bedenk termijn voor.

Ik kijk uit naar je reactie op de mail!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alles duurt lang

Na 3 weken heb ik eindelijk de bestelling ontvangen, ik wou meteen starten, maar mijn lidmaatschap is na 3 dagen nog steeds in behandeling!
Jammer dat alles zo lang duurt.

25 de octubre de 2025
Logotipo de Hookies

Respuesta de Hookies

Hey Bo! Jammer dat je ontevreden bent. Echter heb ik je direct toegang gegeven. Normaliter zou dit direct gebeuren, excuus dat dit niet is gebeurd. Ik hoop dat je verder enorm van onze producten gaat genieten, en een leuk haak avontuur hebt!

Groetjes, Hookies!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega blij met mijn aankoop

Mega blij met mijn aankoop! Pakket kwam snel binnen en was super leuk en makkelijk om te doen.

Ik ga mijn collectie voor kerst zeker verder uitbreiden en mijn neefje ook verassen met een Hookie

10 de octubre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.