Vi har lige haft den bedste weekend med fest, hoppeborg, slushice og popcorn. Alt fungerede bare og vi har oplevet rigtig god service. Kæmpe anbefaling herfra!
Consulta las opiniones de los clientes
Ashley & Karen har ydet så fantastisk en oplevelse, at vi helt klart vil bruge dem igen. Servicen med at de kommer og sætter hoppeborgen op, og nedtager den igen, samt popkorn maskinen var så vel... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
søndervangen 22, 4600, køge, Dinamarca
- hoppefest@hotmail.com
- hoppefest.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stor anbefaling herfra
Vi har i weekenden haft lejet en hoppeborg, slushicemaskine og popcornmaskine igennem Hoppefest. Det har været en kæmpe succes med super service hele vejen igennem og meget behagelige mennesker. Vi kan klart anbefale at leje igennem dem og det blive ikke sidste gang vi gør det.
Vi har lige haft den bedste weekend med…
Vi har lige haft den bedste weekend med fest, hoppeborg, slushice og popcorn.
Varm anbefaling
Jeg lejede en hoppeborg hos hoppefest.dk til min datters fødselsdag og hele processen var fuldstændig upåklagelig. Jeg benyttede kontaktformularen på deres hjemmeside og fik hurtigt svar på mail, hvor alle detaljer kom nemt på plads. Vi valgte at få hoppeborgen leveret og afhentet og begge gange var de meget punktlig og kom på de aftalte tidspunkter. Både Karen, som var hende jeg skrev med indledningsvist og hendes mand, som leverede hoppeborgen var super søde og hjælpsomme. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og hvis vi skal bruge en hoppeborg en anden gang, vil vi helt sikkert vælge Hoppefest.dk ❤️
Det sødeste par
Det sødeste par, som yder en fantastisk kundeservice. Vi bruger dem hvert år til forårsfest! Fleksible, ordentlige og hurtige. Mange anbefalinger herfra
- Katja
De får vores varmeste anbefalinger
De får vores varmeste anbefalinger. God service, godt og billigt produkt.
De satte op og pakkede sammen alt sammen med et smil på læben.
Det eneste rigtige!
Vi har flere gange benyttet hoppefest.
Pris, kvalitet og servicen hænger sammen, klar anbefaling herfra!
Et kæmpe hit!
Vi lejede Dance Bounce hoppeborg, og det var et kæmpe hit! Meget fin service, søde ejere og god pris. Kan varmt anbefales!
Hoppefest gjorde vores datters…
Hoppefest gjorde vores datters fødselsdag til noget helt specielt. Både vores gæster, familie, vores børn og os selv, havde en fantastisk dag takket være hoppefest. De yder en fantastisk service og er til at betale, så vi vil helt klart anbefale hoppefest til alle der mangler enten hoppeborg, popcorn, slushice maskine eller noget helt fjerde.
Super god service
Super god service! Alt spillet med både betaling, opsætning og nedtagning igen.
Det kan helt klart anbefales, vi kommer til at leje herfra igen!
Tusinde tak for hele oplevelsen!
Vh
Firat
Familiedag med hoppefest
Vi benyttede os af Hoppefest, til vores familie dag med arbejdet.
Vi legede den store hoppeborg "Viking-borgen" samt popcorn + slush ice maskine.
Det var en kæmpe fest - og børnene hoppede på hoppeborgen 7 timer i streg! Det var en varm dag, så helt fantastisk de også kunne blive kølet ned med noget slush ice og nogle saltede popcorn :-)
Alt gik som planlagt med opsætning og nedtagning. Vores helt klart bedste familie dag i de 15 år vi har afholdt det og de skal helt sikkert bookes igen næste år :-)
Nemt
Nemt. Vi lånte vikingehoppeborg til børnefødselsdagen, med levering og afhentning. Vi fik hjælp til placering og opsætning. 👍 herfra.
Perfekt koncept
Alt blev leveret og hentet som aftalt. Ejerne var super søde og hjælpsomme og kommunikationen var upåklagelig. Alt virkede efter hensigten og vi modtog rigeligt tilbehør. Samlet havde vi er super oplevelse med hoppeborg for alle, slush-ice, popcorn og candyfloss. En klar anbefaling herfra.
Alt var efter aftalen
Vi har lejet en hoppeborg og en slushice maskine hos Hoppefest. Alt kom som aftalt og var som aftalt. Der er samtidig god og venlig service.
De får en anbefaling her fra.
Jeg vil varmt anbefale Hoppefest
Jeg vil varmt anbefale Hoppefest, som har alt hvad vi skulle bruge til en stor børne sommerfest. Deres hoppeborge som vi lejede, var alle børnene meget begejstret for, de er flotte, pæne og slet ikke slidte, som mange andre udlejningsteder. Vi lejede også candyfloss, popcorn og slushice maskiner fra Hoppefest, hvilket var en stor succes og meget populær blandt alle børnene. Hoppefest giver en rigtig god service både ved bestilling, levering, information om udstyr og afhentning😊
Super service
Super service, imødekommende og god feedback, på de spørgsmål vi havde inden leje af jeres hoppeborg.
Vi ses igen 🥳
Hilsen Lasse
Vi havde en fantastisk oplevelse og…
Vi havde en fantastisk oplevelse og servicen er helt i top. Udstyret og variationen er helt i top.
Man bliver altid med et smil. De er fair og meget samarbejdsvillige.
Vi glæder os til at prøve det igen.
I påstår vi har lavet hul i…
I påstår vi har lavet hul i hoppeborgen.. Hvor i også påstår, vi har hentede blåt tape og lappet den..
Holdte sommerfest for 300 mennesker. Der var fast opsyn af bestyrelsen, så længe den var oppustede.
Det koster os dobbelt leje.
Sidste gang vi bruger jer…

Respuesta de Hoppefest
Fremragende service og flotte…
Fremragende service og flotte hoppeborge, som hver gang skaber glæde for vores børn og gæster 🥳
Super og personlig service
Lejede hoppeborg, popkorn maskine og Slushice maskine. Det hele var super, særligt den personlige service på telefon og ved levering 👏 helt bestemt et firma man gerne vil støtte og anbefale fremadrettet.
Børnefødselsdag med stor fornøjelse
Vi lejede 2 hoppeborge slushice popcorn osv. til vores datters fødselsdag. Alt kom som aftalt og de små havde en kæmpe fest.
Vi skal helt sikkert bruge HoppeFest igen.
Kæmpe anbefaling herfra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.