Nemt at bestille - fejl ved leverance - hurtig besked. Der blev sendt ny pakke med det samme, som indeholdte gave - og denne blev sendt direkte i stedet for pakkeboks. God service, gode produkter -... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... Ver más
Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... Ver más
God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.
Información de contacto
Ravnshøjvej 66, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- info@vicca.dk
- vicca.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelses
God service, gode produkter - gode priser.
Hurtig levering og jeg modtog den…
Hurtig levering og jeg modtog den sødeste og blødeste tyngdebamse.
Meget imødekommende og klar med gode…
Meget imødekommende og klar med gode råd.
God og hurtig service samt svare på mail.
Alt jeg har købt har været i tip top i orden.
De bedste anbefalinger herfra.
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle og der er så mange fine produkter. Den lille blå trold hjælper mig i undervisningen og børnene elsker ham.
Godkendt
God, venlig og kompetent vejledning. Hurtig forsendelse! What's not to like?
Nemt at bestille
Nemt at bestille, varen kom hurtigt og vi er utrolig glade for de sanseplader vi købte!
Holder hvad de lover
Holder hvad de lover ifht produkter, kvalitet og leveringstid. God hjemmeside. Nem at navigere på. Forsendelse af mine varer var helt efter de oplysninger jeg kunne se på websiden. Kan anbefales.
Superfin kundeservice
Superfin kundeservice. Jeg var lidt sent ude med fødselsdagsgaver, men Vicca læste min besked, og min ordre var fremme dagen efter. Tak for det! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Vicca.
Rigtig gode bøger,som mit barnebarn er…
Rigtig gode bøger,som mit barnebarn er glad for
dårlig kvalitet
havde Geometrisk squeeze, Antistress isterning og Klemmebold med glitter (og nogle andre ting)
de er på 1,5 uge gået i stykker....
en ad mine venna havde også købt nogle ting efter mig, og de fik jeg så to ting med, en Mini stressbold og en Dobbeltbold til håndmassage
mini stress bolden gik i stykker på en uge.
og Dobbeltbold til håndmassage ankom skadet...
disse ting skulle hjælpe med min adhd i timerne, men jeg sidder nu tilbage, 300kr fra kontoen, og ingen koncentration.
meget skuffet!

Respuesta de Vicca.dk
Tak for tre fine tøjaber
Tak for tre fine tøjaber, som ankom med pakkepost meget kort tid efter bestilling.
Jeres produkter lever altid op til mine…
Jeres produkter lever altid op til mine forventninger. Jeg får hurtigt leveret, det jeg har bestilt.
Alt i alt er i en virksomhed som kan stå inde for kvalitet og god service. Tak for jer.
Svarer ikke på henvendelser
Vær opmærksom på, at Warmies stinker af lavendel, og vi har ikke modtaget den halskæde, vi har bestilt og betalt for. Jeg har skrevet for 4 dage siden, og har ikke hørt et ord tilbage..

Respuesta de Vicca.dk
Rigtig god og venlig service!
Jeg fik en beskadiget vare, lavede reklamation og to dage efter var en ny på vej til mig.
Hurtig bytte af defekt vare
Super
Godt produkt - lever op til forventningerne. OK hurtig levering
Alt for lækker lille og velduftende…
Alt for lækker lille og velduftende Kapivar tyngdebamse vi har modtaget.
Hele familien elsker den.
God service og levering til tiden.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.