Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utroligt at som app udvikler ikke selv kan lave et produkt og ikke blot et plagiat af et andet super produkt. Originalen fartkontrol.nu er og bliver produktet - hvilket hopper jo også må have indset v... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hopper Corp ApS er OPLØST Den 25. marts 2025 ændrede Hopper Corp ApS status fra "Normal drift" til "OPLØST EFTER ERKLÆRING".

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte den lille Hopper-boks. Åbnede appen *Bruger manual" kan ikke åbnes. *Support", virker ikke- fejl 404, page not found. Skrev til "Feedback", fik denne besked: Postkassen er deaktiveret, modtage... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Elektronnikken og appen er sikkert god nok , men der er så få der bruger Hopper , at den indtil videre ikke har advaret mod de 3 fotovogne, som jeg har kørt forbi mens jeg har brugt Hopper. På en tur... Ver más

Información sobre la empresa

1. Electrónica y tecnología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hopper er ratet som markedets bedste Trafikalaram.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,3

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har haft en hopper i de sidste…

Jeg har haft en hopper i de sidste 2mdr. Har tilgode at møde en fotovogn og derfor har jeg aldrig fået nogen advarsel, så håber den virker :)

Det generer mig dog lidt at den kan virke langsom til at bippe Ok for at sige den er tilsluttet. Det kommer ofte først under starten af kørsel. Men måske det er noget med at jeg i huset ofte er tæt på bilen.

Men nogle få gange har jeg oplevet efter at have kørt noget tid at den pludselig bipper som den gør når man sætter sig ind i bilen. Så tænker man jo om den så har været uden forbindelse på noget af turen ???

Appen bruger jeg ikke da jeg synes den virkelig tager meget strøm.

Tlf er iPhone Xs

22 de julio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har kørt med Hopper 6 måneder og…

Har kørt med Hopper 6 måneder og oplever desværre at dataforbruget er unaturligt højt. Har forsøgt at få kontakt med virksomheden for at få en dialog med dem, men det er aldrig lykkes. App'er er ok og fungerer godt, men grundet min oplevelse med dataforbruget har jeg valgt at afinstallere app'en og den kan ikke anbefales.

18 de mayo de 2019

Hej Marc

Du er altid velkommen til at både at skrive til feedback@hopper.dk, eller ringe på 93 400 400 i dagtimerne. Der er forskellige metoder til at reducere dataforbruget, og det hjælper vi dig meget gerne med.

Fartkontrol der virker 100%

Jeg er super glad bruger af Hopper siden den udkom til Android. App har lækkert design med mange nyttige funktioner.
Kundeservice er i top, og ved henvendelse får du hjælp indenfor 24 timer.

Jeg kan anbefale Hopper til alle glade bilejer.

Tak Hopper

7 de mayo de 2019

Super god fartkontrol

Jeg har Saphe, og betalt Fartkontrol.nu som er rigtigt gode.
Jeg må sige om Hopper, den er super god, fint med integreret navigation.
Min oplevelse er, den alarmere lige så godt som mine 2 andre.
👌👍👏

1 de abril de 2019

Tilfreds bruger

Jeg har nu brugt Hopper i 14 dage, og jeg er ret godt tilfreds. Jeg får hurtigt og enkelt en alarm såfremt jeg nærmer mig udfordringer på ruten.

Det eneste jeg virkelig håber de kommer med er Carplay, således jeg ikke benytter 2 navigationer på samme tid.

18 de marzo de 2019

Super godt produkt

Super godt produkt, ikke mindst virkelig funktionelt men også designmæssigt tilfredsstillende. Sætter stor pris på at få korrekte fartkontroller fremfor mange forkerte, som man ellers oplever ved brug af andre lignende produkter. Er mere end tilfreds med Hopper!

5 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste trafikalarm på markedet

Min far fik en hopper trafikalarm i julegave og har snakket positivt om den og Hopper appen siden. Så jeg downloadede selv appen og blev virkelig imponeret! Super navigation og lækkert design, kan varmt anbefale den til alle der ønsker at undgå fartbøder.

1 de febrero de 2019

Fik varmt anbefalet Hopper

Fik varmt anbefalet Hopper, og må klart tilslutte mig anbefalingen. Et produkt der virker, er nemt tilgængeligt, brugervenlig, og med relevante features, når man dagligt befinder sig i trafikken.

25 de enero de 2019

Hej Birgitte,

Tusind tak for din fine anbefaling. Den er vi glade for! Du kan forvente flere brugervenlige og relevante features i den nærmeste fremtid :-)

Fed app

Har kun positive oplevelser med Hopper trafik app. Er specielt glad for at kunne se den aktuelle hastighedsgrænse, når jeg er på farten.

16 de enero de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har lige købt en hopper til min anden…

Har lige købt en hopper til min anden bil og har i forvejen en Saphe at sammenligne med .... har forsøgt at læse mig frem til om det virkeligt kan være rigtigt at man skal starte appen op på telefonen inden man køre eller om den starter op automatisk som saphe, så er det desværre ikke lykkedes mig at finde svar på dette og må konstatere at den er elendig og vil derfor købe en saphe mere🦶🏼👎

2 de enero de 2019

Hej Tim

Du skal være hjertelig velkommen til at skrive direkte til apps@hopper.dk, og få den hjælp til produktet du mangler. Du kan også ringe på +45 93 400 400, og spørge efter Kewin.

Der er implementeret autostart i Android versionen, men den tekniske løsning i iOS versionen er en lidt anden. Så vi formoder du bruger iOS.

Men vi løser selvfølgelig dit problem når du tager kontakt.

Har prøvet Hopper

Har prøvet Hopper, men i forhold til min Saphe er der jo ingen alarmer på hopper.

I starten havde de alle de samme alarmer som Saphe få minutter efter, men pludseligt var der bare nærmest ingen af alarmerne på Saphe som kom frem hos hopper.

Svar til svaret :

Vi lavede en direkte sammenligning, på en tur vi var på og der advarede Hopper ikke, ved 2 fartkontroller som vi kørte forbi og som saphe advarede om begge.

Et kig på fartkontrol viste at der var en del kontroller som var bekræftet af en del brugere, men disse var slet ikke på hopper.

Så jeres påstand er noget hul.

1 de enero de 2019

Hej Henrik,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. At Hopper ikke nødvendigvis viser nøjagtigt det samme som en anden trafikalarm giver dog ganske god mening. Hos Hopper indsamler vi nemlig vores data på lidt anderledes facon, der fokuserer mere på effektivitet end kvantitet. Det vigtige er ikke om du får ti tilfældige alarmer, men at du får ti korrekte alarmer.

Hos Hopper har vi landets mest effektive netværk af indberetninger, da vores software kan bruges med andre trafikalarmer. Derfor kan du kan trygt stole på, at du bliver holdt korrekt opdateret, når du bruger vores software. Det handler ikke kun om kvantitet, men først og fremmest om kvalitet :-)

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkt. Så finder vi en løsning.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God service. Sender hurtigt

28 de diciembre de 2018

Hej Joan,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har oplevet en hurtig levering af dit produkt. Vi håber, at du bliver glad for din Hopper trafikalarm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Synes det er en super app og en super…

Synes det er en super app og en super god service jeg har fået.

27 de diciembre de 2018

Hej Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores applikation og håber at det vil fortsætte langt ud i fremtiden.

De bedste hilsner

Talentløs

Talentløs. Har nu prøvet Hopper, oohno og Saphe. Saphe som jo egentlig var de første og dem der opfandt skidtet er uden tvivl de bedste.

Hver gang Saphe har 10 alarmer har de andre en 2-3 stykker. Deres netværk er slet ikke stort nok. Og så hader jeg copy cats, så opfind dog jeres egen ting....

21 de diciembre de 2018

Hej BS,

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores produkt. Vores software kan helt unikt bruges både med vores egen og andre trafikalarmer, og tilbyder blandt andet derfor det mest effektive netværk af indberetninger i landet.

Du kan altså trygt stole på, at du bliver holdt korrekt opdateret, når du bruger vores applikation. Vi fokuserer på effektivitet og ved, at én korrekt alarm altid er bedre end mange ukorrekte.

Sig endelig til, hvis der er noget vi kan være behjælpelige med.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er bare en super App

Det er bare en super App, der udover lækkert design, bare alt det smarte, de andre burde have haft for lang tid siden.

I den korte periode jeg har været bruger, er der allerede kommet en del nyheder/forbedringer.

Kan dårligt give mere end 5 stjerner.

19 de diciembre de 2018

Hej Phillip,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores applikation. Du kan forvente flere nyheder og forbedringer i den nærmeste fremtid :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.