Utroligt at som app udvikler ikke selv kan lave et produkt og ikke blot et plagiat af et andet super produkt. Originalen fartkontrol.nu er og bliver produktet - hvilket hopper jo også må have indset v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hopper Corp ApS er OPLØST Den 25. marts 2025 ændrede Hopper Corp ApS status fra "Normal drift" til "OPLØST EFTER ERKLÆRING".
Købte den lille Hopper-boks. Åbnede appen *Bruger manual" kan ikke åbnes. *Support", virker ikke- fejl 404, page not found. Skrev til "Feedback", fik denne besked: Postkassen er deaktiveret, modtage... Ver más
La empresa ha respondido
Elektronnikken og appen er sikkert god nok , men der er så få der bruger Hopper , at den indtil videre ikke har advaret mod de 3 fotovogne, som jeg har kørt forbi mens jeg har brugt Hopper. På en tur... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hopper er ratet som markedets bedste Trafikalaram.
Información de contacto
Lyskær 3 C, 2730, Herlev, Dinamarca
- +45 93 400 400
- info@hopper.dk
- hopper.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk app der er lige til
Fantastisk app der er lige til..

Respuesta de Hopper ApS
Mega fed direktør og service
Mega fed direktør og service! Kan klart anbefales herfra :)

Respuesta de Hopper ApS
Virkelig fed app med præcise målinger
Virkelig fed app med præcise målinger! Jeg har ikke haft én eneste fejlalarm siden jeg skiftede til hopper. Den kan varmt anbefales!

Respuesta de Hopper ApS
Denne vil jeg helt bestemt anbefale til…
Denne vil jeg helt bestemt anbefale til min omgangskreds. Nemt og med en venlig stemme der guider.

Respuesta de Hopper ApS
Kan varmt anbefales nemt, simpel og super effektivt.
Kan varmt anbefales nemt, effektiv super simpelt.
Behageligt med en venlig stemme som alarm😉 mange tak Hopper for Jer.

Respuesta de Hopper ApS
Super god app med relevant info.
Super god app der kun kommer med relevante advarsler og info. Endelig nogen der forstår at udnytte teknologien rigtigt.

Rigtig god app
Rigtig god app - den lever helt op til mine forventninger og mine behov

Respuesta de Hopper ApS
Overhovedet ikke brugbart jeg har en…
Overhovedet ikke brugbart jeg har en Saphe prøvet hopper en dag, allerede slettet igen, det originale produkt er meget bedre da man ikke ender med at fedte med telefonen under kørslen.

Respuesta de Hopper ApS
Hurtig igang, super oplevelse!
Hurtig igang, virkelig brugervenlig og super layout i appen. Alt i alt et produkt til mine behov om oplysninger i trafikken uden at løfte en finger, super god oplevelse! :)

Respuesta de Hopper ApS
Endelig en app der holder hvad den…
Endelig en app der holder hvad den lover, nemt og ligetil

Respuesta de Hopper ApS
Kan varmt anbefale Hopper’s nye app
Kan varmt anbefale Hopper’s nye trafik app. Brugervenlig, smart og man undgår kødannelser. Super produkt

Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. Jeg har undgået en del ballade med den. Og fedt design.

Virkelig fantastisk app!
Hopper er en nem og meget overskuelig app. Vi bruger den dagligt.
Det betyder mere end man lige tænker, at grafikken spiller og især de mange services Hopper tilbyder.
Tak Hopper vi er vilde med appen :-)

Respuesta de Hopper ApS
Forstår ikke de dårlige anmeldelser
Forstår ikke de dårlige anmeldelser. Kommer sikkert fra en konkurrent. Hopper appen virker som den skal, og der kommer tit nye features til.
Elendigt produkt
Elendigt produkt - app'en stinker helt ekstremt vildt på alle tænkelige måder, må KRAFTIGT frarådes!
Den dårligste trafik app jeg har…
Den dårligste trafik app jeg har prøvet. Tror min 3årige søn kan lave en bedre app
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse. Appen er dårlig designet, og kan slet ikke sammenlignes med andre produkter. Især når man tager i betragtning af dette er en betalt løsning, hvor andre løsninger ikke koster en krone. Har brugt Hopper én gang, men måtte opgive da appen var ubrugelig! Det er kort fortalt en ommer!
Er så glad for denne løsning
Er så glad for denne løsning, appen er nem, alarmen er reel.
Alle snakker om tyveri, men altså helt ærligt, min interesse er da blot at have den bredeste dækning overhoved.
Jeg fik 4 Bilka buler i min bil sidste år. Ja alle er enige om at det er noget svineri, men lå der en seddel bare 1 af de 4 gange. NEJ det gjorde der ikke.
Stop med alt det hykleri og giv en reel anmeldelse hvis i har prøvet produktet. Jeres holdninger hører til på nationen i ekstrabladet!
Pft en glad forbruger
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.