Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede bereikbaar (ook telefonisch) en perfecte service; een probleem met mijn bestelling werd direct en naar (meer dan) tevredenheid opgelost. Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op maandag vroeg in de middag een dweil wringer met emmer besteld, in groen, geschreven met de vraag; of ik het die middag kon ophalen. Netjes mail gekregen dat er geen groene was, wel blauw, nou... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een RWS passeer-zeef besteld, perfect gegaan allemaal, binnen 2 werkdagen geleverd als afgesproken. prima bedrijf om mee zaken te doen. De (passé de vert) zeef was zoals verwacht en was goe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben hele goede ervaringen met HorecaStyle. Afgelopen 6 jaar doen we al zaken met ze en ze leveren echt altijd kwaliteit. Ze zijn dan ook onze nummer 1 leverancier voor al onze horeca apparatu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Construcción y materiales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bestel uw horeca apparatuur, keukenapparatuur en horecakleding voordelig en snel online bij Horecastyle.nl

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte levering

Levering zou binnen 1 tot 3 werkdagen zijn. Pakket werd uiteindelijk pas op derde werkdag verstuurd. Dat zou via PostNL gaan werd aangegeven bij het afrekenen, maar het kwam uiteindelijk via DHL. Dat leide ook weer voor extra vertraging zoals wel vaker bij DHL.

7 de junio de 2021
Logotipo de HorecaStyle

Respuesta de HorecaStyle

Beste Kees,

Bedankt voor je review. Helaas is je zending door de drukte van de afgelopen week een dag te laat geleverd. De keuze voor DHL hebben wij juist gemaakt om de vertraging te beperken. Wij gaan dit in de toekomst beter communiceren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kan werd warm aan de buitenkant en…

De kan werd warm aan de buitenkant en hield niet meer goed heet. Viel nog binnen de garantieperiode. Klacht gemeld bij de verkoper, Horeca.style. Deze heeft onmiddellijk actie ondernomen en een nieuwe kan gestuurd.

3 de junio de 2021

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Producten goed verpakt en snel in huis. Service ook zeer goed! Onderdeel van een product ging na een aantal maanden stuk en er werd direct een nieuw onderdeel toegestuurd zonder enige kosten of moeilijk doen.
Echt een aanrader!

30 de noviembre de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

ik bestel er niet meer.

ik bestel er niet meer ondanks dat ze communicatief zijn.
Mijn bestelling bleek niet op voorraad te zijn maar dat was niet of anders onduidelijk aangegeven.
Toen ik mijn bestelling ontvangen had bleek het product niet overeen te komen met de foto's op de website en heb het retour gestuurd. De verzendkosten daarvan mocht ik uit eigen zak betalen. Eens maar nooit weer.

10 de abril de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet blij mee

Niet blij mee. Bestelling zou vrijdag aankomen. Nu komt het ineens dinsdag pas aan terwijl ik het dit weekend nodig heb!
Zijn talloze andere winkels waar de verzending wél op tijd geregeld word. Zodra ik mijn bestelling ontvang stuur ik m gelijk retour.

13 de septiembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel beloven

Regelmatig iets gekocht. Producten zijn goed, maar er is veelal wat aan de hand. After Sales is veel beloven en niet nakomen, net zo lang dat je vanzelf afhaakt. Voor ons nooit meer een bestelling bij HorecaStyle!

12 de agosto de 2019

Zeer tevreden

Bakoven besteld, even gebeld of alles op voorraad was.
Goede communicatie, volgende dag geleverd.
Dit bedrijf zou ik wel aanbevelen.

29 de diciembre de 2017
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.