Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doen niet wat ze beloven, dat is pijnlijk ( figuurlijk) dit maakt ook hun slogan verwerpelijk, er is geen verbindende facto, zoals vermeld op de website. Wel wordt er gereageerd, gelukkig, of dit he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne schermen + goed beeld en beeldschermen spiegelen niet; + formaat; + makkelijk te bevestigen, stabiel. Eerder werkte ik met 2 schermen, maar hoef nu veel minder te wisselen van tabblad. Werkt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para oficinas

Escrito por la empresa

Extend Your View With Horivue. HoriVue stands for freedom and work from everywhere around the world with our portable monitors. We will make work more efficient and more effective, especially with our Triple Screen monitor your Working day will get an boost of 44%. Our products are made of the best quality and we stand for always improving.

3,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

3,5

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doen niet wat ze beloven

Wel wordt er gereageerd, gelukkig, of dit het gewenste resultaat opleverd moet nog bezien worden. Algemene voorwaarden rammelen. Vooralsnog, LET OP !

30 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik via bol.com een wildcamera besteld…

Ik via bol.com een wildcamera besteld maar ontving een gebruikt exemplaar zonder geheugenkaart, handleiding en beschermfolie op de schermen.
De batterijen van de vorige klant zaten er nog in!
Ik kreeg wel snel een antwoord op mijn mail om de camera te retourneren.

1 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product niet optimaal maar bedrijf is verder prima

Snel en prima bedrijf. Helaas is de portable monitor die ik heb gekocht niet geschikt om met een telefoon te combineren. Krijg rare strepen helaas. Nadat ik dacht dat de eerste monitor stuk was een nieuwe besteld en de oude retour gestuurd. Het lag dus niet aan het product aan zich maar aan de koppeling met mijn telefoon. Zonde maar is niet anders. Bedrijf kan er iig niet veel aan doen. De kabel bij de monitor waren zeer goede en degelijk kabels. Had het scherm daar graag om willen houden.

3 de octubre de 2024

Fijne schermen

Fijne schermen
+ goed beeld en beeldschermen spiegelen niet;
+ formaat;
+ makkelijk te bevestigen, stabiel.
Eerder werkte ik met 2 schermen, maar hoef nu veel minder te wisselen van tabblad. Werkt veel efficiënter. Uitstekend product.

28 de abril de 2024

Horivue's Portable Touch Screen Monitor

Via bol.com een portable touch screen besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Helaas zat er een scheur in de beschermhoes en daarom heb ik de bestelling teruggestuurd. Ik ga ervanuit dat dit netjes wordt afgehandeld ;) Daarna via bol.com een nieuwe bestelling gedaan van hetzelfde product. Deze wederom na 2 afgeleverd en deze was keuring in orde. Scherm werkt goed

16 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik krijg geen verbinding gemaakt

Na wat opstartproblemen advies gehad van Horivue, hetgeen werkte. Moet dubbele bekabeling (HDMI en usb-c) gebruiken.

Met dank aan Horivue voor de snelle reactie

13 de noviembre de 2023
Logotipo de Horivue

Respuesta de Horivue

Beste Henk,

Erg vervelend om te horen dat het niet lukt.
Zou u contact op willen nemen via de e-mail en het probleem willen uitleggen.

U kunt een mail sturen naar HoriVue@gmail.com

Groet
Pim

Wat een geweldige uitvinding

Wat een geweldige uitvinding! Als iemand die vaak reist, had ik altijd moeite om met slechts één scherm te werken. Sinds ik de Triple screen gebruik, is het voor mij geen optie meer om terug te gaan naar slechts één scherm.

Zeker een aanrader!

10 de julio de 2023

Topp

Voor mijn werk zocht ik een extra scherm waarvoor ik niet meer dan 200eu wilde uitgeven. Uiteindelijk werd het deze. Ik ben er heel tevreden over tot nu toe. Je hebt maar 1 of max. 2 kabels nodig om het met de laptop te verbinden en je hebt geen extra stroomkabel nodig. Wel vind ik de hoes/standaard wat minder. Het scherm zit met een magneet aan de hoes vast en dit blijft niet altijd even goed zitten.

12 de octubre de 2023

Horivue's Portable Touch Screen Monitor

Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop van de Horivue. Het design is erg stevig, en het scherm is helder met levendige kleuren. Het touchscreen reageert snel, wat mijn werkzaamheden soepeler maakt. Verbinden was kinderspel en de batterijduur overtrof mijn verwachtingen. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare draagbare monitor zoekt!

13 de octubre de 2023

Triplescreen

Nu al een tijdje geleden de Triple screen besteld en nog geen seconde spijt van gehad! Super eenvoudig te installeren en mee te nemen. Ideaal dus als je net als ik vaak op reis bent ivm zaken!

16 de octubre de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.