Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

😡 Forskelsbehandling af kunder og…

😡 Forskelsbehandling af kunder og virkelig dårlig service 😡
Ved Hingstekåringen i Herning har Horseworld en stand i Hal J2.
Min datter køber en dyr ridehjelm for sine konfirmationspenge. Til FULD pris og ingen messerabat.
Kort tid efter står hun igen på standen for at ville købe stigbøjler.
Tilfældigvis står hun i kø ved kassen lige bag nogle, som køber samme type hjelm til NØJAGTIG SAMME PRIS - som så også får en hjelm taske med i købet...!

Min datter spørger om hun også måtte få en sådan da hun lige havde købt hjelm og hun fremviser kvittering og hjelm.

Nej var svaret. Der hører ikke hjelm taske med til hjelme i den prisklasse 😳😳😳

Så vil hun gerne returnere hjelmen.
De vil ikke tage varer retur som er købt på messen 😳😳😳

Da hun ikke kan trænge igennem beder hun mig tale med dem. Det bruger jeg lang tid på og får en sludder for en sladder og en masse bortforklaringer.

HELT ÆRLIGT Horseworld 🙄
Hvis det var en fejl at I forærede den anden kunde en hjelm taske, så råd dog bod på det ved at behandle min datter på samme måde.
Hvad koster det jer?
Nærmest ingenting at forære hende en billig hjelm taske så hun føler sig retfærdigt behandlet!

Nu vil hun aldrig bruge penge hos jer mere, heller ikke jeg. Sandsynligvis heller ikke alle dem hun kender - bad publicity travels fast!

I kunne have rettet op på miseren med en minimal indsats og det ville have gjort en kæmpe forskel.

I stedet er I nu blevet indbegrebet af ualmindelig dårlig service og forskelsbehandling...

Havde det været muligt at give minus-stjerner havde I fået det, for I fortjener ikke engang den ene!

8 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet af varer og manglende ansvar.

Jeg arbejder på en rideskole og havde derfor ønsket mig et gavekort til Horseworld i fødselsdagsgave, hviket jeg fik. Jeg manglede sikkerhedsridestøvler og tog derfor op for at finde et par. De havde kun et par sikkerhedsstøvletter, så det måtte blive dem.

Jeg tager dem hjem og plejer dem med læderfedt og tager dem stille og roligt i brug. Klart jeg ikke kan have dem på en hel dag i starten, da de lige skal gåes til. Inden jeg har taget dem i fuld brug, begynder elastikken i siden af dem, at trævle. Jeg tager op til Horseworld med dem, og de vil sende dem til firmaet som er i udlandet. En måned efter får jeg en sms om, at der er kommer et nyt par til mig, sendt fra lageret, og så går der yderligere nogle uger, før jeg kan hente det nye par. Jeg har flere penge tilbage på gavekortet, så jeg køber nogle ridestrømper der. Da jeg har brugt støvler og strømper i en måned, går der hul i hælen på strømperne og støvlerne går op i limningen til sålen på den venstre støvle i venstre side.
Jeg tager igen til Horseworld med tingene og får at vide, at strømperne er fordi jeg har slidt dem. Støvlen vil de få limet.
Endnu engang må jeg undvære støvlerne i en måned!

Så går der ganske vidst lige 4 måneder før den højre støvle går op i limningen i højre side, så jeg tager til Horseworld igen igen. Her afviser de mig fuldstændig og siger at jeg ikke plejer støvlerne godtnok, det er derfor ingen reklamation. De er for tørre og derfor går de op i limningen. Jeg har i de over 4 år, jeg har arbejdet, hvor jeg gør, aldrig oplevet så meget bøvl med et par støvler. Ingen af mine andre støvler er gået op på den måde.

Jeg er meget skuffet over den ringe kvalitet af deres varer, og det tager de ikke ansvar for. Jeg bruger de sidste penge jeg har tilbage på gavekortet, og så er det ellers sidste gang jeg handler ved Horseworld.

20 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min datters ridestøvler går i stykker i…

Min datters ridestøvler går i stykker i lynlåsen efter ca. 4 mdr. På rideskolen er der andre der har haft lignende problemer, og har oplevet at butikken har været meget hårde i forhold til reklamation. Så jeg var noget spændt da vi skulle reklamere. Vi fik svar tilbage at lynlåsen ikke havde været lynet helt ned når støvlerne blev taget på og derfor dække garantien ikke. Da jeg ikke kunne forstå det, blev støvlerne sendt tilbage og nu er det fordi, lynlåsen ikke er blevet renser ordentligt. Lynlåsen var dog sat på plads, men hvorlangt tid det vil holde viste de ikke.
Da jeg henter støvlerne og siger at jeg forsat er utilfreds, samt at jeg kender en der har haft de samme støvler hvor lynlåsen heller ikke har holdt, får jeg at vide de aldrig har haft problemer med støvlerne som de sælger mange af, men at de er gået stykker pga. dårlig vedligeholdelse.
Jeg er ærgelig over, at det er gået lige præcis som vi blev advaret omkring forhold til at skulle reklamere over støvlerne.
Jeg oplever det som om, det ikke kun er os der har haft denne oplevelse.
Derfor skriver jeg denne anmeldelse hvis der er andre der kommer i samme situation at have problemer med DENIRO Tricolore ridestøvler samt at reklamere over dem.

4 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering

Jeg havde brug for hurtig levering, og det fik jeg fra Horseworld.dk
Jeg måtte desværre anvende fortrydelsesretten og sendte ridebukserne retur. Pengene kom retur inden for hvad, der må betegnes som rimeligt.

30 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Store priser og ingen service

Min datter fik et par dyre ridebukser i gave. Da vi kørte til butikken og ønskede at få pengene retur eller bytte til noget andet, blev dette nægtet -til trods for at vi stod med kvitteringen i hånden. De vil KUN føre pengene retur på det kort, som varen er betalt med (Altså gavegiver) og ej heller bare bytte. De påstår at dette skyldes lovregler. Pudsigt nok er det vist det eneste sted i dk som praktisere de regler, så vi måtte køre tomhændet hjem.

Stort udvalg, ekstremt store priser og absolut ingen service - kort sagt: der er rigeligt med andre steder man kan købe sine vare, så tag et af dem og slip for besværet.

31 de marzo de 2021

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Svarer ikke når man skrive til dem. Lyver overfor kunderne. Har generelt ikke styr på deres ting

Ik køb i denne butik

9 de marzo de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.