Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg kan varmt anbefale Huset Stenholt

Jeg kan på det varmeste anbefale Huset Stenholt med hensyn til sadler. Min islænder skulle have et sadeleftersyn, men sadelfitteren fra Huset Stenholt gjorde mig opmærksom på, at sadlen var for lang og at den kom i bagvægt. Det burde jeg egentlig selv have set.
Sadelfitteren anbefalede en kort Prestigesadel, og den blev tilpasset. Min hest har meget høje benløft, og har brug for meget bevægelsesfrihed i skulderområdet. Det blev der gjort plads til. Sadelfitteren skulle faktisk, både se os ride før og efter tilpasningen.
Grunden til at jeg skriver denne anmeldelse, er at der er sket rigtig megen udvikling med min hest, og vores ridning, siden han fik den nye sadel. Han har fået synligt bedre muskulatur over ryggen, og han er nu i stand til at bære sig i samlet tølt. Jeg er virkelig imponeret over, hvad en sadel og en korrekt tilpasning og opfølgning kan gøre. Tak til Huset Stenholt:-)

24 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke din nye sadle her!

Køb ikke din nye sadle her!
Købte en helt ny stübben dressur sadel til 37.499 kr. efter Zita's vejledning.
Jeg blev lovet at denne sadel efter hendes egen opmåling ville være perfekt til min hest. Zita har ikke formået efter gentagne forsøg at få sadlen til at fungere.

Jeg har selfølgelig anmodet om at returnere sadlen, men Zita vil have 25 procent for at returnere mine penge, hvilket er dybt urimeligt og uprofessionelt. Hun begrunder dette med at sadlen er custom-made, men kigger man på stübbens egen hjemmeside kan man se at den model jeg har fået kaldes en style model dvs en standard sadel og ikke speciallavet.
Hun holder sig ikke til købeloven, her henviser jeg til paragraf 75 a, 78, 80.
Det er yderst frækt af hende, det hun har gang i!
Huset Stenholt står i hendes mands navn som er en enkeltmandsvirksomhed dvs. han kommer til at hæfte personligt her, dybt bekymrende at hun laver den slags numre og andre skal hæfte for det!
Sagen bliver selfølgelig sendt videre til Forbrugerklagenævnet.

Så vil du undgå at få bestilt en forkert sadel, lange svartider og udskudte aftaler så find et andet sted at købe din sadel!

20 de abril de 2026

Den bedste sadelafprøvning

Jeg ejer en hoppe der virkelig har svært ved at få en sadel til at ligge stille og ikke glide frem. Efter 10 år med utallige prøvninger og kompromis fandt jeg frem til Zita! En prøvning, 2 sadler, en Stübben og en Errenplus. Sidst nævnte lå perfekt og nu har vi 1 års jubilæum! Zita de varmeste anbefalinger herfra, tak for at være kompetent, ærlig og ordentlig! Og får at være tilgængelig og komme forbi når der er behov, fordi hos dig er hestens trivsel vigtigst, uanset om det Sjælland, Fyn eller Jylland🙏

22 de febrero de 2025

Super hurtig varemodtagelse 🌺

Bestilte stigeremme søndag eftermiddag. I dag 2 dage senere ligger de til afhentning i min lokale pakkeshop 🌺👌
Her handler jeg gerne en anden gang 💪💪
1000 tak for super god service og HURTIG levering 😊

20 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en gjord den 9 august

Jeg bestilte en gjord den 9 august, altså 14 dage siden. Jeg hører intet og den kommer ikke, da jeg kontakter dem siger de at de har sendt mig en mail via deres system fordi den er udsolgt og skal bestilles hjem, den mail har jeg ikke fået. Der går yderligere en uge og jeg rykker igen for den, men de har stadig ikke selv modtaget den og ville tjekke hvornår den skulle være her. Jeg hører ikke yderligere. Der er gået 14 dage inkl weekender og vi går endnu en weekend i møde nu, og der står bare at min ordre bliver behandlet. Super ærgerligt når man står og mangler gjorden, at der så er så lang leveringstid fordi de alligevel ikke har den på lager som de ellers viser på hjemmesiden. Det er en almindelig banangjord som jeg ellers bare kunne have købt mange andre steder og have den dagen efter. Men jeg bliver så bare ved med at vente og det giver kun én stjerne og jeg vil ikke handle her igen en anden gang.

23 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.