Localización
Cambiar localizaciónØstergade 36, Teamhouse, 9400 Nørresundby, Nordjylland, DK
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Jeg tog kørekort hos Leo i 2022, og jeg er glad for, at det var hans køreskole jeg valgte. Jeg var super nervøs, men han hjalp mig igennem det, og jeg fik kørekortet på 3 måneder. Kunne sagtens anbefa... Ver más
La empresa ha respondido
Du er god at kørelærer men du må ikke meget sur når elever laver nogle fejl.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hosbonds Køreskole & StartDriving.dk - vi kører ordentligt!!
Información de contacto
Østergade 36, Teamhouse, 9400, Nørresundby, Nordjylland, Dinamarca
- +45 50 218 218
Fantastisk køreskole
Der var en god balnace mellem teori og pratisk kørsel, således at det gav en rigtig god mening med at få teorien og så den kørslen - det var fint med 2 teori gange om ugen, så det kun tog 6 uger før kortet var i hus
Meget tilfreds
Jeg har haft Leo som kørelærer i sommers, og bestod teori- samt køreprøve på første forsøg, hvilket jeg er meget glad for! Hans teoritimer er utrolig gode, især den måde han går i dybden med materialet på. Han inddrager alle eleverne i hans teoritime ved at aktivt sørge for, at alle er med.
Han kan være lidt hård i munden under køretimerne, men det skal man ikke tage personligt, fordi han mener kun godt.
Jeg er glad for at have haft Leo som min kørelærer 😊
Mvh. Patricia

Tilfreds
Du er god at kørelærer men du må ikke meget sur når elever laver nogle fejl.

Jeg tog kørekort hos Leo i 2022
Jeg tog kørekort hos Leo i 2022, og jeg er glad for, at det var hans køreskole jeg valgte. Jeg var super nervøs, men han hjalp mig igennem det, og jeg fik kørekortet på 3 måneder. Kunne sagtens anbefale 😊

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.