Hosting.nl Opiniones 609

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dag Wouter, Je hebt mij geweldig geholpen. ik was van alles kwijt en ook ten einde raad, wat ik ook probeerde om alles terug te krijgen. Dat lukte mij niet. Je hebt mij mij veel geduld door de prob... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Door een exorbitante prijsverhoging bij mijn oude hosting partij, opzoek gegaan naar een nieuwe Nederlandse partij. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Hosting.nl. Zeer goed geholpen met de verhuizing... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slecht geholpen bij de oude hostingpartij. Ook niet telefonisch te bereiken. Weken bezig geweest totdat ik het zat was. Heb na 1 belletje met hosting.nl besloten direct over te stappen. Tot mijn opluc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag weer zeer snel geholpen nadat ik een vraag per mail had ingediend om wat wijzigen door te voeren voor een aantal domeinnamen. Een verademing in vergelijking met veel andere providers waar je n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor DNS
  3. Proveedor de servicios de email

Escrito por la empresa

Hosting.nl is uw zakelijke partner als het aan komt op domeinnaamregistratie, e-mail, hosting, servers en online werkplek oplossingen.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hosting helpt echt heel goed en snel…

Hosting helpt echt heel goed en snel bij problemen en gaf me zelfs advies hoe ik goedkoper mijn website in de lucht kan houden. Echt super tof. Ook aardige mensen aan de lijn! Ik kan het bedrijf echt aanbevelen.

11 de septiembre de 2025

Klasse benadering en afhandeling

Ik ben al een tijd klant bij Hosting.nl en mijn ervaringen zijn zeer positief. Met name de support is een groot pluspunt. Eén van mijn vaste aanspreekpunten, Jeffrey Dekker, verdient hierbij een speciale vermelding. Met hem heb ik soms bijna een hotline-verbinding: hij reageert altijd snel, denkt efficiënt mee en biedt correcte en passende oplossingen.

Of het nu gaat om technische vragen of het oplossen van hostinggerelateerde issues, ik word steeds snel, adequaat en professioneel geholpen. Dit geeft veel vertrouwen en zorgt ervoor dat ik met een gerust hart mijn hosting bij Hosting.nl heb ondergebracht.

Kortom: uitstekende service, betrouwbare ondersteuning en een partner waar je op kunt

DeKuyperAdviesCentrum
Een Hartelijke Zakelijke Groet
Harriette M DeKuyper

29 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitermate goede service en support

Uitermate goede service en support. Of het nou gaat om technische of administratieve zaken. Dit bedrijf reageert altijd uitermate snel en adequaat. Hulde. Hier zouden andere hosting partijen een voorbeeld aan moeten nemen.

1 de julio de 2025

Fantastische service van Hosting.nl

Fantastische service van Hosting.nl! De helpdesk is vriendelijk, snel bereikbaar en legt alles helder uit in gewoon Nederlands. Problemen worden snel en effectief opgelost. Echt een uitzonderlijk bedrijf — ik raad het iedereen aan!

10 de julio de 2025

130 domeinen over in één week

Als eigenaar van een web-bureau zat ik eerder bij transip - ik heb hier in 6 jaar zo een 130 domeinen van klanten verzameld inclusief hosting en mailboxen. Toevallig bij het lanceren van een nieuwe website uitgekomen bij het dashboard van hosting.nl. Overzichtelijk, eenvoudig en bovenal veel goedkoper dan mijn diensten bij transip.

Ik heb besloten om over te stappen en een migratie aangevraagd bij hosting.nl. Het is natuurlijk een hele onderneming om al die domeinen over te zetten. Maar, met succes!

De migratie werd van A tot Z geregeld door het team van hosting.nl. Als mijn klanten problemen ervaarden met het instellen van de mail stond het team van hosting (zoveel mogelijk) standby om dit direct op de pc van mijn klanten in te stellen. De enige problemen die hierbij ontstonden waren zeer sterk gecachde imap/smtp details die moeilijk te overschrijven waren.

Een migratie van 130 domeinen is hoofdpijn, maar hosting heeft dit goed verlicht! Ik ben blij dat ik voor de lange termijn nu een partner heb gevonden die de groei van mijn onderneming verder ondersteund!

23 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijn bedrijf en wat een fijne…

Wat een fijn bedrijf en wat een fijne medewerkers. Altijd snel en volledig antwoord. En je wordt erg goed geholpen. Juist ook als de problemen wat meer complex zijn. Ze helpen tot het is opgelost en je daar zelf ook van overtuigd bent. Fijn, zo'n leverancier! 👌🏻

12 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle hulp, ook voor minder digibeten.

Ik moest voor mijn administratieprogramma iets in DNS aanpassen waar ik niet uitkwam. Na een vraag om hulp kreeg ik heel snel een uitleg hoe ik het moest doen. Toen het daarmee nog niet geregeld was hebben zij het voor me gedaan. Top!

14 de mayo de 2025

Perfecte service!

Perfecte service!
Goede prijzen, top klantenservice en ze staan altijd voor je klaar (bedankt Jeffrey)!

15 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende support, ook op feestdagen

Ik wou de overstap maken van een hosting provider waar ik qua service niet echt tevreden over was. De uitleg op de website was al behoorlijk duidelijk maar desondanks maar even navragen. Ondanks dat vandaag een feestdag is, kreeg ik toch vanochtend al antwoord. Voordat de ochtend om was had ik al 3 van de 4 domeinnamen verhuist naar Hosting.nl. Na een telefoontje, dat gewoon werd opgenomen, kon ik ook de laatste domeinnaam omzetten. De helpdeskmedewerker wist zelfs wie ik was doordat hij naar ons mailcontact van die ochtend verwees.
De omzetting van de laatste domeinnaam verliep ook heel soepel. Het meeste tijd kostte nog alle email forwarding adressen invoeren. Maar ook dat ging veel eenvoudiger dan bij de vorige hosting provider.
Inmiddels had ik besloten dat ik ook andere domeinnamen bij een andere provider zou gaan verhuizen. Maar dan naar een apart account, waarbij ik de usernaam (het emailadres) van het bestaande account wilde veranderen, zodat ik het oorspronkelijke emailadres kon hergebruiken. Ik had een mailtje gestuurd, maar vanavond nog kreeg ik een telefoontje van een helpdeskmedewerker die vroeg wat ik precies wilde. Nadat ik mijn verzoek had uitgelegd, heeft hij het ingeregeld. En dat buiten de kantoortijden. Fantastische service.

5 de mayo de 2025

Medewerker super kundig

Medewerker begreep onmiddellijk wat het probleem was en deed alles wat nodig was om het probleem op te lossen. Zeer ter zake kundig en vriendelijk. Gaf de juiste informatie. Ik ben zeer tevreden

10 de abril de 2025

Snel afterhours support

Twee dagen geleden in de avond bleek dat wij geen emails konden ontvangen en ook andere email functie's niet werkten. Via de afterhours "noodknop" kregen wij snel contact met Mark. Ook was er een communicatie hiccup binnen de "noodknop ticket chat", alles werd spoedig opgelost. Er was duidelijk een team dat direct kon helpen, ook was het in de avond. Bedankt voor de goede hulp!

2 de abril de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.