Dag Wouter, Je hebt mij geweldig geholpen. ik was van alles kwijt en ook ten einde raad, wat ik ook probeerde om alles terug te krijgen. Dat lukte mij niet. Je hebt mij mij veel geduld door de prob... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Door een exorbitante prijsverhoging bij mijn oude hosting partij, opzoek gegaan naar een nieuwe Nederlandse partij. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Hosting.nl. Zeer goed geholpen met de verhuizing... Ver más
Slecht geholpen bij de oude hostingpartij. Ook niet telefonisch te bereiken. Weken bezig geweest totdat ik het zat was. Heb na 1 belletje met hosting.nl besloten direct over te stappen. Tot mijn opluc... Ver más
Vandaag weer zeer snel geholpen nadat ik een vraag per mail had ingediend om wat wijzigen door te voeren voor een aantal domeinnamen. Een verademing in vergelijking met veel andere providers waar je n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hosting.nl is uw zakelijke partner als het aan komt op domeinnaamregistratie, e-mail, hosting, servers en online werkplek oplossingen.
Información de contacto
Wognumsebuurt 3, 1817 BH, Alkmaar, Holanda
- 088-4678464
- support@hosting.nl
- hosting.nl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik had mijn website verwijderd
Ik had mijn website per ongelijk verwijderd maar door een mailtje te sturen naar Hosting.nl en de duidelijke antwoordmail met uitleg heb ik hem weer kunnen herstellen!!!
Heerlijk wat een snelle en…
Heerlijk wat een snelle en professionele ondersteuning van Hosting .nl
Zojuist uitstekend geholpen door Laurens !!
Hartelijk dank alweer!
Fred Leijten
Ik ben net overgestapt naar hosting.nl!
Ik ben net overgestapt naar hosting.nl.
Vooral voor e-mail. Helaas een halve dag met support. Die doen zeker wel heel goed hun best om je goed te helpen. Daar heb ik een heel positieve indruk van!
Maar ik kreeg eerst wel het advies om de 'algemene-instellingen-hosting-nl-e-mail' te volgen. Dat doen we even, dacht ik. Maar het was voor mij toch wat een zoekplaatje. Bijvoorbeeld, in plaats van gewoon de webserver te vermelden, wordt je voor het 'juiste' mailserver adres doorgelinkt naar andere paginas. Daar zag ik mijn domeinnaam staan. Toen dat niet werkte, mailden ze een mailserver adres dat ik niet gevonden had. De instructies zijn te summier.
Voor wachtwoord verandering stond er bijvoorbeeld
1. Log in op Mijn Hosting
2. Ga naar 'Diensten' en klik op 'Mijn Diensten'
3. Klik op 'Dienst'
Maar 'Dienst' is onvindbaar! Ze zeiden dat ik het te letterlijk nam. Die handleiding is zeker voor verbetering vatbaar.
De e-mail clients op mijn pc en telefoon hebben zeer kortstondig kunnen connecten met de mailserver, waarna dat zonder reden stopte. Er is niets veranderd, alles staat precies geconfigureerd volgens de gekregen gegevens. Dus meteen even deze (incidentele) storing aangemeld bij hosting.nl. Ik kan maandag om 8:30 uur weer terecht.
Update: naar aanleiding van de zeer goede hulp van hosting.nl en de snelle oplossing van het achterliggende probleem heb ik mijn rating aangepast.
Dit is een hosting provider die met je meedenkt!
Ik ben alsnog heel blij met de overstap!

Respuesta de Hosting.nl
Weer zeer goed geholpen met het bouwen…
Weer zeer goed geholpen met het bouwen van een website.
Buitengewoon behulpzaam
Buitengewoon behulpzaam, vriendelijk en geduldig geholpen bij het overstappen naar Hosting.nl
Werd keurig te woord gestaan en…
Werd keurig te woord gestaan en geholpen.
Veel aandacht en eindeloos geduld
Laurens nam heel veel tijd met eindeloos geduld om mij door van alles en nog wat heen te loodsen. Echt top. Goede adviezen ook. Nu kan m’n website weer up to date draaien.
Lifesavers!
Jeffrey heeft door snel te reageren mij een hoop ellende bespaart. Bedankt voor de snelle actie!
Top support
Snel en goed geholpen. Zelfs extra informatie gekregen voor een nog betere ervaring!
Snelle en goede service
Kon vanmorgen door eigen toedoen niet meer bij mijn website komen. Even via de chat contact gezocht en binnen 5 minuten weer online!
Snelle en goede service
prima service
Bij vragen mbt de website meerdere malen snel, netjes en prfessioneel geholpen door hosting.nl. Prima partij om mee samen te werken.
Zeer behulpzaam
Weer goed geholpen
Weer goed geholpen we hadden al hosting van hosting.nl.
We hebben onze website via de websitebouwer gemaakt die hosting.nl in het pakket heeft. Het was even puzzelen voor deze leek, het meeste sprak voor zich.
Echter had ik nog een aantal vragen, met de goede en snelle hulp van het hosting.nl team, zowel via de mail als telefonisch is het helemaal goed gekomen.
Super blij mee!!!
Een mail zonder persoonlijke aanhef en…
Een mail zonder persoonlijke aanhef en voorzien van een link om een nieuwe incasso in te stellen is zeer vraagwaardig, bovendien bent u de enige van mijn providers die deze vraag stelt.
Graag het schreeuwerige wachtmuziekje vervangen.

Heel klantvriendelijk
Goed bereikbaar, professionele steun en het probleem snell opgelost. Zeker een aanrader!

Phishing?
Ik kreeg een "raar" mailtje om mijn gegevens te verifiëren. 1 mailtje naar hosting.nl was genoeg

Goede hulp bij HTTPS-record
Goede en vlotte reactie van de eerstelijn. Snel doorgeschakeld naar de tweede lijn voor meer verdieping. Goed geholpen met een ‘workaround’.

Respuesta de Hosting.nl
Duidelijke communicatie en een snelle…
Duidelijke communicatie en een snelle oplossing gezocht en gevonden.

Email service
Het heeft even geduurd voor ik mijn email via mijn eigen registrar kon gebruiken maar met hulp van de klantenservice ben ik er uit gekomen.

Snel en helder antwoord op mijn vraag
Snel en helder antwoord op mijn vraag
Más información sobre otros tipos de reseñas.