Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Iforbindelse med et 2-dages ophold på Westergaards hotel i Videbæk, var vores bookingg - fejlagtigt - blevet aflyst. Fejlen blev erkendt og et (top)værelse blev bestilt på Hotel Falken,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi havde 2 overnatninger i uge 38 incl. morgenmad og aftensmad til en yderst favorabel pris. Værelset var ikke stort men pænt og rent, badeværelset ligeså. Eneste lille minus var at dobbeltsengen v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi ankommer mandag og bliver budt velkommen af en rigtig sød / venlig receptionist som anviser vores værelse. Rigtig lækker buffet til aften begge dage. Og en virkelig flot morgenbuffet med alt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ankom Søndag og planlagt afrejse Torsdag. Min kone og jeg + Oscar (hund) har haft nogle pragtfuld dage i Videbæk og på Hotel Falken . Maden var ubeskrivelig dejlig og betjeningen i top .Et Hotel vi g... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Hotel
  2. Servicio de alquiler de locales para conferencias y reuniones

Escrito por la empresa

Hotel Falken er beliggende i Videbæk, 30 minutters kørsel fra sandstrandene ved Nordsøen. Det kan tilbyde moderne værelser med eget badeværelse samt traditionel dansk mad. Efter at have nydt et mættende måltid på restauranten, kan gæsterne slappe af med et slag billard på baren. Øvrige faciliteter omfatter en have med legeplads. Jyllands Park Zoo ligger 18 km fra Falken Hotel. Herning og Ringkøbing ligger begge inden for 25 minutters kørsel. Der findes gratis offentlig parkering lige ved siden af hotellet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hyggelig atmosfære

Vi kørte hjemmefra med en blandet fornemmelse, da vi havde studeret anmeldelser fra hotellet og de var ikke just gode, men alt blev gjort til skamme. Vi kom til et pænt og hyggeligt hotel, med gode parkeringsmuligheder, venligt personale og ikke mindst veltillavet mad. Vi kan kun anbefale hotel falken, og vi kommer helt sikkert igen

Godt ophold

Kun ærgerligt at dobbeltsenge kun er halandenmandssenge. Dette blev dog fint udbedret med en opredning på en sovesofa.
Ellers fint tilfredse men p.g.a.sengestørrelse vil vi ikke vælge Falken igen.

Deal ophold

En meget fin oplevelse, med god mad og flink og smilende personale.

Rigtig god mad

God mad og beværtning, men værelser var under middel. Meget sparsomme og nedslidt.

God oplevelse

Deal tilbud
Et godt sted med rigtig god betjening hele vejen igennem med god 3 retters menu og en god svimmingpool .
Kan anbefales :)

8 de octubre de 2015

En blandet fornøjelse

Det startede fint. Ja Hotellet er gammelt og slidt, men hyggelig, så det var ok. Vi havde købt en Deal sammen med 2 vennepar. Vi fik kaffe og kage. Det var også fint. Eftermiddagen brugte vi i poolen, som var ren og pæn. Aftensmaden var der ikke noget at skrive hjem om. Kedelig "Buffet". Der var lidt kylling med ananas og roastbeef med picles og peberrod som forret. Hovedretten var sovs, kartofler og "noget kød". Personalet vidste ikke hvad det var for noget kød. Vi spurgte om der slet ikke var nogle grøntsager til hovedretten. Det var der ikke, så vi "stjal" os til et par salatblade fra forretten. Nogen af os fortsatte med at spise forret hele vejen igennem, da hovedretten var kedelig. Det var ikke kromad men mere cafeteria mad, og vi var skuffede. Inden vi så hvad menuen var havde vi bestilt vin. Hver flaske kostede ca. 300 kr. Det var maden slet ikke værd og vi fortrød med det samme, men da havde vi brugt 900 kr. på vin tilsammen. Vi bad om 2 kander vand. Dem betalte vi 50 kr. for ! Det er ikke ok når vi har købt vin for så mange penge at vi skal betale for noget vand. Vi hyggede heldigvis selv på vores værelser bagefter. Morgenmaden var ok. Alligevel har vi en følelse af at være snydt. Nu var det en Deal vi betalte 600 kr. for pr. par. Men den havde en værdi af lidt over 1500 kr. og det var det ikke værd. Synd for os og for hotellet for som det er nu kan vi ikke anbefale det til andre og vi kommer ikke igen - en skam.

4 de octubre de 2015

dejligt sted

fik 2 gavekort med bed and breakfast i bryllupsgave og valgte at bruge begge til 2 overnatninger på Hotel Falken, og vi nød vores overnatninger der :) rigtig fin service og selvom hotellet er af ældre årgang, så var værelse i fin stand, rent og hyggeligt. Morgenmadsbuffet var med bredt udvalg og , der blev fyldt op og sørget for gæsterne hele tiden. Poolen var ren og god lille sauna til at varme sig på bagefter.
Kan kun varmt anbefale hotellet og vil nok besøge det igen.

11 de septiembre de 2015

Veekendophold

Det var bare en dejlig oplevelse. Dejlig velkomst. Personale helt i top. Dejlig mad. Og gode værelser. Kommer igen en anden gang.

8 de septiembre de 2015

Dejlig weekend

Venligt og imødekommende personale.
Lækker kage til eftermiddagskaffen.
Aftensmaden bestod af buffet, og det var velsmagende, men ønskeligt
at kødet til hovedretten var mere mørt, og ikke senet.
Morgenmaden var lækker og med et stort udvalg.

8 de septiembre de 2015

TIP-TOP

super hyggelig motagelse af meget venlig og humoristisk receptionist - flot og velfungerende rent værelse - lækker buffet både morgen og aften - fri adgang på hele hotellet pool mm - bestemt ikke sidste gang - meget positiv overrasket

3 de septiembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super ophold til en fantastisk lav pris.

Fællesarealer (restaurant, pool, m.v.) var nyrenoverede og aldeles nydelige. Værelset var endnu ikke renoveret, men var pænt og rent.
Maden vær virkelig god, og servicen helt i top!
Kan varmt anbefales f.eks. til en lille kæresteferie i rolige omgivelser.

1 de septiembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ikke sidste gang vi kommer der 👍

Efter at have fundet ud af at tv't ikke virkede, fik vi straks et andet værelse. Det eneste minus ved opholdet var at skulle betale for vand, selv om man købte en flaske vin, maden og opholdet var ellers en rigtig god oplevelse som godt kan anbefales 👍

31 de agosto de 2015

Dejligt ophold

Det var et dejligt ophold min mand og jeg havde på hotel Falken og dejligt mad, lidt defekt ved sofaen, men jeg kan varmt anbefale hotellet og rigtig flinke personale 😀😀😀

30 de agosto de 2015

Godt til prisen

Dejligt hotel i rolige omgivelser med super fin betjening
Maden var rigtig fin og der var rigeligt af det. Personalet var gode til at sørge for opfyldning
Små men velfungerende værelser. Rent og pænt
Til prisen er det bestemt et sted vi kunne finde på at besøge igen og også anbefale til andre

29 de agosto de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mest uforskammede receptionist

Meget lille dobbeltværelse - 13,9m2 incl. badeværelse
Ingen varmt vand i hanerne
Sengen 140 cm bred og med én madras
TV virkede ikke
Receptionisten var på ingen måde forstående - da han tjekkede vandet, der i mellemtiden (ved afrejse) var blevet lunkent - sagde han, at det var ok. Jeg kunne jo booke ind på Hotel Scandic næste gang!

Logotipo de Hotel Falken

Respuesta de Hotel Falken

Hej Karin, jeg beklager du har haft den oplevelse af dit ophold på Hotel Falken.
Du bookede dit ophold på Booking.com, hvor der står meget præcis at sengene er 140 cm.

Fint hotel

Det er et rigtig fint hotel. Man får supergod mad og der er rigeligt af det. Betjeningen er i top. Personalet er venligt og imødekommende.
Værelserne er meget små, men dog funktionelle, der er det man skal bruge, og sengene er komfortable.

Supergod oplevelse

Jeg havde fået et hotelophold med middag for to og valgte efter nogen søgen Hotel Falken Videbæk, og det var virkelig et godt valg, godt værelse god buffet om aftenen og om morgenen, (allerede anbefalet til nogle af mine kollegaer). Super
Mvh. Poul Henning Jensen

Dejligt rolig Hotel

venligt personale. Rene værelser samt dejlig mad. Ikke sidste gang vi vil komme og besøge jer.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.