Endnu engang har vi haft et 3 dages ophold på Hotel Falken i Videbæk. Vi havde tilkøbt halvpension inkl. fri vin, vand og øl. Hotellet har en fantastisk kok, vi følte selv at maden var i særklasse. De... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde 2 overnatninger i uge 38 incl. morgenmad og aftensmad til en yderst favorabel pris. Værelset var ikke stort men pænt og rent, badeværelset ligeså. Eneste lille minus var at dobbeltsengen v... Ver más
Vi ankommer mandag og bliver budt velkommen af en rigtig sød / venlig receptionist som anviser vores værelse. Rigtig lækker buffet til aften begge dage. Og en virkelig flot morgenbuffet med alt... Ver más
La empresa ha respondido
Ankom Søndag og planlagt afrejse Torsdag. Min kone og jeg + Oscar (hund) har haft nogle pragtfuld dage i Videbæk og på Hotel Falken . Maden var ubeskrivelig dejlig og betjeningen i top .Et Hotel vi g... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hotel Falken er beliggende i Videbæk, 30 minutters kørsel fra sandstrandene ved Nordsøen. Det kan tilbyde moderne værelser med eget badeværelse samt traditionel dansk mad. Efter at have nydt et mættende måltid på restauranten, kan gæsterne slappe af med et slag billard på baren. Øvrige faciliteter omfatter en have med legeplads. Jyllands Park Zoo ligger 18 km fra Falken Hotel. Herning og Ringkøbing ligger begge inden for 25 minutters kørsel. Der findes gratis offentlig parkering lige ved siden af hotellet.
Información de contacto
Falkevej 3, 6920, Videbæk, Dinamarca
- info@hotelfalken.dk
- hotelfalken.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fuld valuta for pengene.
Min kæreste og jeg havde købt en Sweetdeal til kr. 598,- + miljøtillæg på kr. 118,- ialt kr. 716,-. For denne lille sum fik vi både 2 x kaffe + kage, 2 x velkomstdrink, 2 x 3-retters menu, overnatning i dobbeltværelse samt 2 x morgenbuffet. Der var ikke noget at klage over, idet såvel mad som værelse og betjening var ok. Vi vil gerne anbefale hotellet til andre! De bedste hilsner Jutta og Anders.

Lidt øv oplevelse
Havde købt et deal ophold med!
3 retters menu eller buffe, efter kokkens valg.
Velkomst kaffe med kage.
Velkomst drink.
1.velkomst var fin.
2.værelset mega lille med en 3/4 dårlig knirkende seng = 0 nat søvn. Værelset var i dårlig stand.
3.aftensmaden var nogen lunde, lidt synd de serverer glas/vakum kartofler til. Vi fik laks som forret, den var varm og utrolig fed i smagen, rigtig dårlig. Dertil tomatsuppe, den var rigtig god.
4.aften servering til aftens kaffe/øl var helt fin.
5.morgen buffen var dårlig. Brødet var tørt, blødkogte æg var hårdkogte æg og koldt. Pålæg var varmt og fettet Pga. Den var varm.
Jeg vil sige... har været der har prøvet det. Ellers Tak.
"God valuta for pengene"
Hotel Falken ligger centralt placeret - især for os som kom fra henholdsvis Sønderjylland og Fyn og skulle på besøg i Vensyssel. Det var nemt og rart efter køreturen at sætte sig til bords i en nydelig restaurant med hvide stofduge. Både ved aftensbuffet og morgencomplet var der et pænt, varieret udvalg. Det var dejligt med en hyggelig TV-stue, hvor vi sammen med øvrige gæster så OL-håndboldkamp med fantastisk stemning!!
Det er ok. med størrelsen på de mindre værelser, da man jo allerede ved bestillingen var gjort opmærksom herpå. Vi fik virkelig meget for pengene.
Et lille forslag: Svimmingpoolen var rigtig fin med lækre omklædningsfaciliteter. Men det ville være rart, hvis man kunne bade fra i hvert fald kl.09!? Poolen er jo placeret på den måde, at evt. sovende gæster ikke vil blive generet af støj.
Hilsen Ella Juel Clausen

Super
2 børn min kone og jeg, har lige været der en weekend. Der var da lidt der kiksede med at fylde maden op, men hva, det kan da ske alle steder. Vi var super tilfredse, god mad, høflig betjening. Du gør det godt Tove

Super.
Var på hotellet for en overnatning, rigtig god service , og lækker mad
kommer gerne igen en anden gang.
Gert Kristensen
Randers

Nedslidt hotel
Hotellet bærer præg af at være meget gammelt. Som hurtig overnatning er det måske ok, men værelserne er lytte og morgenmaden en anelse kedelig.
- Senge knirker
- Morgenmaden var desværre kedelig
- Badeværelserne er uacceptabelt rengjort (kalkpletter rundt om armaturer, i brusehoveder m.m.) og dårlig lugt.
- En del støj fra køkkenet der - fandt vi hurtigt ud af! - lå direkte op af værelset, med den støj der medfølger herfra.
- Generelt meget lytte værelser
Hvad der dog er værst, er aftaler og informationer fra hotellets side. Vi ønskede at besøge noget familie i Videbæk til nytår, hvorfor at jeg i november forespurgte pr. mail om hotellet var åbent for booking. Det fik vi ja til, men da vi den 20. december ville booke hotel, var svaret desværre at der var lukket. Tidligere har vi hørt om store problemer med folk der bliver lovet sammenhængende værelser, bestemmer værelser og andre aftaler lavet med hotellet, som efterfølgende ikke overholdes. Det bør man altså tage med i overvejelsen, når man booker hotel hos Falken i Videbæk.

Respuesta de Hotel Falken
Har i weekenden 5-7 august 2016 været på Hotel Falken i Videbæk, og haft en fremragende oplevelse. dejlig smilende imødekommende personale gode værelser, god restaurant med rigtig god atmosfære og dejlig mad, kommer bestemt tilbage igen på et senere tidspunkt.
kan kun anbefale hotellet
Super godt
Vi er to de lige har været på en tøse tur på hotellet vi ha ikke noget at klage over alt personale var søde og venlige og maden var fin også ,kan varmt anbefale stedet til andre
Under standard.
Hotel Falken er under standard og det er lidt ærgerligt. Selvfølgelig er det meget billigt og små rum, når man køber tilbud med 3/4 seng og mad. Vi har lige været der i 2 dage og incl. mad. Maden er utrolig dårlig og bæger præg af at de vil gøre det billigt. Men maden kan godt laves billigt og stadigvæk være god. Vi fik det samme mad i 2 dage, samme suppe, samme salater, dog den ene dag med skinke og dag 2 med oksekød, som var stagt så meget det smagte af lever. Det er ikke godt nok og skidt for dem selv. Noget af salaten var fra dagen før og overhældt med så meget olie dressing, at alt salat blade var total gennembløde og ikke sprøde. Morgenmad var ok, når man ved det er et billigt ophold.
Personale var søde og flinke og stedet var pænt og rent.
Nogle steder mangler en kærlig hånd, men ser ud til de er i gang med det.

Respuesta de Hotel Falken
Cafeteria mad og utrænet personale
Min kæreste og jeg havde købt et ophold med 2 overnatninger med 2xmorgenmad og 2x2 retters menu/buffet. Vi fik en venlig modtagelse, med en uddybning af hvordan og hvorledes, dog havde receptionisten ikke behøves at sige følgende: Er i godt klar over at, i har bestilt et mini dobbeltværelse, fordi det er godt nok et meget lille værelse. (Ikke så god en måde og sælge et værelse på) værelset er som vi så på billederne på hjemmesiden. Lugten af mug på badeværelset, hvilket jeg fandt ud af der kom fra badeforhænget (udskiftning af dette vil gøre stor forskel) ingen varmt vand, efter vandet havde løbet i 15mim. En seng som knirker ualmindeligt meget. Både morgenmaden og aftensmaden var som cafeteria mad. Det er rigtig ærgerligt, at personalet ikke ved hvad menuen er, når man spørger. Får bare afvide jeg kan kigge i buffet. Maden slipper op ofte, og man skal fortælle det til tre tjener inden der bliver fyldt op. Alt i alt dårlig service af utrænet tjener. Dog var de meget smilende. Håber i lytter/rette op på standarden, for vores velkomst var dejlig.
super ophold
super ophold ,2 dages ophold med morgenmad og aftensmad.
meget venligt personale, alt var en perfekt oplevelse vender helt sikkert
tilbage....
Fantastisk sted.
Vi har lige boet på Hotel Falken et rigtig dejlig og rolig sted. Værelset var fint der var hvad der var brug for og rigtig dejlig rent. Der var rigtig fin morgenmadsbuffet og rigtig god buffet til aften, der mangled ikke noget. Vi fik en rigtig god og venlig betjening af et personale som var rigtige søde. Vi vil bestemt gerne vende tilbage og også gerne anbefale det til andre.
Hyggeligt ophold
Dejlig velkomst, høflig personale, god mad,
vi kommer igen
Hyggeligt
Havde 2 dejlige overnatninger i ok værelse som vi lige skyndte os at opgradere til (måske lidt "slidt") men med lækker lækker mad og super sødt personale. Vi kommer bestemt igen. Der er meget at se på i Videbæk desværre nåede vi ikke museet i den flotte park tæt på hotellet. En tur op i bakkerne 1 km bag hotellet kan anbefales den flotteste udsigt.
Dårlig oplevelse.
Har haft en dejlig overnatning på hotel falken.
Haft en dejlig overnatning på hotel falken, dejlig mad og søde og venlige personalet.
Et lille ønske om nogle bedre hovedpuder kunne være godt.
hyggeligt hotel
Hyggeligt hotel, med eftermiddags kaffe og kage. Lækker mad og morgenmads buffet ☺
masser ad plads på værelset og en fin pool, hvor man kan sidde og hygge mens børnene bader.
kan i hvert fald anbefales ☺
Super oplevelse
Super oplevelse :) lækker mad og super service :) kan varmt anbefales
Super fint ophold
Vi har netop boet på Hotel Falken - dejligt ophold, roligt hotel med fint stort værelse, oven i købet med sofa, så man ikke behøvede at sidde i sengen for at se tv.
Fint trådløst internet.
Rigtig dejlig aftensmad - buffet og dejlig morgenmadsbuffet.
God betjening af det flinke personale.
Bestemt et hotel vi kunne tænke os at vende tilbage til og også vil anbefale til andre
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.