Kystvejens Coton og Xolo Opiniones 54

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været den bedste oplevelse at købe hvalp af Lotte! Vi har følt os trygge hele vejen igennem, og det var dejligt, at det var muligt at reserverer køn, da vi kun ønskede en tæve🥰🌸. Ved afhentn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ansvarsbevidst og seriøs kennel. Bruger virkelig god og omsorgsfuld værtsfamilie, hvor der er tænkt på det hele. Efter købet - selv to år efter - kan man stadig henvende sig til kennelen og få svar på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De varmeste anbefalinger til Lotte Houbo og hendes værtsfamilie. Åbne og ærlige og med en stor viden om racen. Alle aftaler blev overholdt, da vi fik vores lille "bandit" (en Coton de tulaer). Han er... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg hentede den 4/12 en dejlig lille Coton hvalp hos Hanne Houbo i Kystvejens Coton og xolo. Han er en dejlig tryg og harmonisk hund. hund.har på imponerende vis hurtigt overvundet evt frygt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Perrera

Escrito por la empresa

Kennel Kystvejens Coton og Xolo er en kennel under Dansk Kennel Klub og FCI. Vi har opdræt af Coton de Tulear og Xoloitzcunintle Standard.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste og eneste kennel for os!

Vi har købt den skønneste Coton de Tulear af Kystvejens Coton og Xolo , og kan varmt anbefale dem. Det er en kennel, der virkelig går op i det bedste for hunden, og som også i den grad har gjort, at vi som nye hundeejere har følt os trygge. Der er tæt kontakt både før, under og efter en handel. Hvis vi nogensinde skal købe hund igen bliver det uden tvivl hos Kystvejens Coton og Xolo.

De varmeste anbefalinger

Vi kan kun give Lotte vores varmeste anbefalinger. Vi har fra dag et følt os i de tryggeste hænder, hvilket har betydet enormt meget som første-gangs hundeejer. Kommunikationen er åben, ærlig, hurtig og varm - og vidner derudover samtidig om en enorm stor kompetence og erfaring inden for Coton de tulear.
Vi fik løbende billeder af vores lille hvalp, en meget udførlig hvalpeguide samt pelsplejekursus ved overdragelsen. Vi fik en meget stabil, socialiseret hvalp med hjem, som var vokset op i trygge, familiære
rammer, og var vænnet til livet med børn - et kæmpe plus! Vi vil til en hver tid kunne anbefale, at en Coton de tulear anskaffes gennem Kystvejens Kennel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået den skønneste guldklump

Vi har fået den skønneste guldklump fra Lotte. Han er tryg, tillidsfuld og har et utrolig godt sind.

Både Lotte og hendes værtsfamilie har været fantastiske hele vejen igennem processen og har altid været hurtig til at svare på de spørgsmål, som vi måtte have.

Vi giver vores varmeste anbefalinger til Lotte.

Venlig hilsen Rasmus & Emilie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske hunde med dejligt sind

Vi var førstegangskøbere i 2018 og har ikke fortrudt at købe hos Lotte Houbo! Vi har fået den skønneste hund og Lotte havde altid tid til at svare på spørgsmål efter vi fik hvalpen hjem.

Anbefaling

Som førstegangskøber har jeg haft en fantastisk oplevelse. Vores hvalps plejemor Dorte Sørensen var fantastisk imødekommende hver gang vi var på besøg og ved overleveringen indført Lotte Houbo og Dorte Sørensen os i pasning og pleje af vores nye familiemedlem.

Dejlig købsoplevelse

Vi havde en god dialog med Lotte i forbindelse med køb af vores hund. Alt var præcist som aftalt.

Vi kan med glæde anbefale Kennel Kystvejen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.