Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usel kundservice. Två år i rad har de misslyckats med att leverera kläder som beställts inför vintersäsongen med hänvisning till saldofel. Att detta sker en gång kan accepteras men att det händer tv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick nu hjälp och fri frakt med mina Surpass byxor från Houdini, inte nog med det, då de inte klarade fukttestet fick jag ett par helt nya av kundtjänsten (vilket räddade mitt planerade Ultra lopp oc... Ver más

1. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre
  2. Tienda de ropa deportiva
  3. Tienda de ropa usada

Escrito por la empresa

We create sustainable clothing with progressive styling for people who love adventures when skiing, climbing, hiking, running or just being outside.

3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Fantastisk kvalitet

Köpte en gul W' treetee för 3 år sen och den är fortfarande lika fin efter varje tvätt. Håller storleken, är otroligt skön och färgen är lika fin. Väl värd sina pengar med tanke på hur många t-shirts man köpt billigt men som bara håller några tvättar och sen blir sladdriga eller krymper.

13 de junio de 2026

My two-year-old Houdini “Fall in Parka” repaired

My two-year-old Houdini “Fall in Parka” is the best winter coat I’ve ever owned. Last winter I fell off my bike on a slippery road, and unfortunately the coat was damaged. My own tailor couldn’t fix it. I contacted Houdini, and it was remarkable: they repaired the coat perfectly, almost invisibly, free of charge. How exceptional is that—what great service!

24 de marzo de 2026

Köpt Womans Alto Pants

Köpt Womans Alto Pants: Mycket bekväma och framförallt varma byxor men de går hål överallt i yttertyget. Har påtalat detta till Houdini men mötts med kalla handen som menar på att detta måste vara mitt eget fel, trots att jag nu ser att flera har påtalat samma sak i recensioner. Mycket dåligt av Houdini. Så dyra byxor borde ha bättre kvalitet. Kommer inte köpa av H. igen.

26 de enero de 2026

Usel kundservice.

Usel kundservice.
Två år i rad har de misslyckats med att leverera kläder som beställts inför vintersäsongen med hänvisning till saldofel. Att detta sker en gång kan accepteras men att det händer två gånger till samma kund är oacceptabelt och ger ett oseriöst intryck.
Jag har varit kund i flera år men kommer nu att välja ett annat varumärke med bättre kundservice.

17 de diciembre de 2025

Elendig kvalitet!

Jeg sidder nu med jakke nr 2 fra Houdini med kæmpe synlig syningsfejl i ryggen. Syningen har trukket foret ned under jakken og underkanten af jakken op mod ryggen.
Jakken var den sidste i min størrelse og det er helt tydelig, den har været taget ud af oprindelig emballage og prøvet - hvorved fejlen naturligt har været bemærket. Jeg antager derfor, de forsøger at sælge jakken med kæmpe fejl bevidst.
Det er sidste gang jeg handler hos Houdini og kan ikke vente med at få returneret mine 10.000 kr
Et PS: jeg har naturligvis handlet på nettet, ellers var jakken aldrig havnet i mit hjem.
Og: jeg blev misledt af deres "fine" filosofi om bæredygtighed og dyrevelfærd (ingen fjer)... Æv de slår sig an på gode værdier og sælger elendig og billig produceret tøj!

SVAR: jeg HAR sendt reklamation med billeder til jer. Både på adressen du nævner og via jeres hjemmeside.

SVAR: siden vores korrespondance foregår her, lad mig pointere, fejlen ikke kun er kosmetisk, men også funktionelt. Fejlsyningen giver et ubehageligt træk op i ryggen.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Houdini Sportswear

Hallå, Detta låter verkligen inte som något vi står bakom. Kan du vänligen skicka oss ett reklamationsärende till care@houdinisportswear.com så hjälper vi dig reklamera jackan. Vi kan garantera att vi inte säljer billigt producerade plagg och vilseleder våra kunder. Hoppas du förstår så vi kan hjälpa dig vidare.

SVAR: Jag ser att du har mailat oss för några timmar sedan, vi kommer besvara ditt ärende inom kort, Tack.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing customer service and products

I am so glad I have found this brand. The jacket is absolutely amazing; functional, minimalistic and really well-made. This by far is better than Arc'teryx.

The customer service is also excellent, always ready to respond and resolve any issues. The advisers are also very knowledgeable about their products and can help you when you are not sure.

The refund was easy, despite sending back one of the jackets from the UK.

7 de agosto de 2025

Dozywotnia gwarancja …

Firma oferuje bardzo innowacyjne produkty w dodatku z dożywotnią gwarancją i tego dotrzymuje .
Po pięciu latach używania w bluzie ( Wooler ) z wełny merynosów pojawiły sie małe dziurki - co się zdarza przy wyrobach z merino . Złożyłem reklamacje i otrzymam zwrot kosztów zakupu . Jest zresztą drugi taki przypadek - w poprzedniej reklamacji ( tez merino) dostałem nową koszulkę.
Bardzo mi się podoba ,że w opisie każdego produktu firma podaje: rodzaj materiału i kraj pochodzenia , kraj produkcji . Godne polecenia dla innych producentów .

14 de agosto de 2025

Älsar min fall in parka

Jag flera plagg från Houdini och är riktigt nöjd med alla. Det senaste är en Fall in Parka som jag köpte på rean. Kläderna är dyra så köper oftast på rea. Tycker de gör ett bra jobb för klimat och miljö! Sveriges Patagonia kanske.

10 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I bought a jacket with a defect

I bought a jacket with a defect.
As instructed on your website, I reached out to Houdini using the available form. It’s now been almost four months, and I have received absolutely NO response. I have tried calling, reaching out on WhatsApp, emailing, and even messaging on social media—all to complete silence.

Why aren’t you taking responsibility for the defective product?

31 de octubre de 2024

Respuesta de Houdini Sportswear

Hello Nikolaj, I can see that we helped you out through our customer service. Do you still experience problems?

Riktigt usel kundservice

Riktigt usel kundservice. Säljer produkter på rea för att sedan hävda att de inte finns i rätt storlek i den beställda färgen. De vägrar samtidigt att erbjuda en annan färg istället. Det blir inte direkt bättre av att de tre dagar senare fortfarande säljer den saknade storleken...

23 de septiembre de 2024

Respuesta de Houdini Sportswear

Hej Björn, Vi ber så hemskt mycket om ursäkt. Vi är mitt i ett systembyte och har haft problem med våra lagersaldon, något vi hoppas kommer lösa sig inom kort. Du är varmt välkommen att lägga en ny order på en annan färg på hemsidan istället. Varma hälsningar,

Bästa på marknaden

Butik eller e handel spelar ingen roll möts alltid av proffsig hjälp och väl bemötning.
Produkter som håller länge och absolut den bästa kvalitet jag sätt på marknaden. Är man lite oförsiktig också eller använder något väl och den behöver lösas är det enkelt genom att kontakta en butik eller e handeln.
Helt otroligt! Mycket nöjd och glad!

17 de enero de 2024

Horrendous

Bought power houdini last Nov. Returned it early this year becuase of sizing issue. Last month, I was informed the parcel had to send back to me as there was no answer to delivery attempt. It was returned back to me but I was on holiday for the entire summer so Royal Mail decided to disposed it. I followed the return instructions but they never collected the package. Now, i got no refund or claimed credit whatsoever. Horrible experience.

22 de junio de 2023

Bästa kundservicen

Min bff-jacka som var 5-6 år gammal men ganska lite använd började släppa i lamineringen. Hörde av mig till kundtjänst med väldigt låga förhoppningar pga åldern på jackan. Döm om min förvåning när de ville ha in jackan och sedan erbjöd en helt ny till mig. Fick dessutom byta storlek. Har även tidigare goda erfarenheter av företaget. Toppenkläder och bästa kundbemötandet jag varit med om. Så värt pengarna när man kan känna sig trygg om grejerna inte skulle hålla måttet!

30 de agosto de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sustainable!

Trustworthy: 100 / 10
Materials: 8 / 10
Quality: 7 / 10
Price: 7 / 10

What impresses me the most about Houdini Sportswear is their commitment to sustainability. I find this worth the cost for a descent winter parka.

18 de agosto de 2022

Otroligt nöjd!

Alltid varit otroligt nöjd med mina Power Houdi-tröjor som håller galet bra kvalitet. Nopprar sig inte, håller formen trots många tvättar osv. Enda negativa är kanske priset som är lite saftigt men man får verkligen vad man betalar för.

Men! Jag köpte ett par byxor i samma material som Power Houdi. Galet sköna men började noppra sig efter första användningen?! Byxorna var ju dyra så jag skickade en reklamation till återförsäljaren där jag köpt byxorna. Det tog inte lång tid innan Houdini hörde av sig till mig, begärde att få in byxorna och skickade ett par nya! Klockren kundtjänst till ett kvalitetsmärke. Stor tumme upp för Houdini!

11 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.