Valorada con 5 estrellas sobre 5

appen är väldigt enkel att använda och det hjälpte mig starkt inom fysik 2. älskade att man kunde välja mellan att läsa fakta eller kolla en video som sedan är kopplade till övningsuppgifter. hade... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eddler har agerat 10 stjärnigt i ett svårt läge som var till enormt stor hjälp. Eddler är proffsiga, hjälpsamma och tillmötesgående utan undantag. Jag rekommenderar starkt Eddler och tjänsteutbudet d... Ver más

La empresa ha respondido

1. Escuela secundaria Three
  2. Colegio de Secundaria

Escrito por la empresa

Eddler.se är ett digitalt läromedel i matematik, fysik och programmering.

3,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

stark rekommendation

hade starkt rekommenderat!

1 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket bra

En bra sida som hjälpte mig med att plugga på det som jag behövde. Väldigt tydliga genomgångar på alla o.råden och många uppgifter.

20 de mayo de 2026

Ni är skämmiga

Så jvla dåligt att vi ska behöva betala för att vi ska få lärä oss saker. De helt sjukt hur pengarkåta ni måste vara. Jag hade precis kommit igång och tänkte fn det här är ju svin bra för nu kan jag see svar och hur mycket poäng jag får. Men sen när jag kommer till 5e frågan så måste jag betala för att forsätta. Det är så sjukt dåligt av er och hoppas ni tänker över era livsval. Den lilla lilla motivation jag fick för att plugga och läräa mig var över på 10 min pågrund av er. bra jobbat

11 de mayo de 2026

Respuesta de eddler.se

Tråkigt att höra att du blev så besviken — särskilt eftersom det låter som att du faktiskt gillade upplägget och fick motivation att plugga. Det betyder mycket för oss.

Vi försöker hitta en balans där vi kan erbjuda gratis innehåll samtidigt som vi kan fortsätta utveckla tjänsten, göra nya lektioner och driva Eddler vidare. Just nu har vi dessutom längre gratisperioder i vissa kampanjer, så kontakta gärna oss på info@eddler.se så vill vi gärna hjälpa dig vidare.

Och oavsett: tack för att du tog dig tid att skriva vad du kände. Sånt hjälper oss också att förstå hur tjänsten upplevs.

David - Eddler

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hemsidan är fruktansvärt designad

Lektionerna och uppgifterna är begripliga och utlärningen är okej men hemsidan är nog den sämsta jag någonsin använt. Genuint allting som kan gå fel med en hemsida har gått fel, den är sjukt dåligt designad.

25 de abril de 2026

Respuesta de eddler.se

Tack för att du tog dig tid att skriva - och för att du är ärlig.

Vi tar designkritiken på allvar. Vi vet att Eddler inte ser ut som de appar och tjänster du är van vid, och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra upplevelsen - det kommer aldrig att stanna av. Att du ändå fann lektionerna och uppgifterna begripliga betyder mycket - det är kärnan i det vi gör.

Om du vill berätta mer konkret vad som kändes krångligt får du gärna svara här eller höra av dig direkt till oss - vi läser allt och tar det med oss i arbetet.

- David, medgrundare Eddler

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har svårt att förstå hur denna tjänst…

Har svårt att förstå hur denna tjänst kan få toppbetyg. Jag har använt den ett tag nu och den är absolut inte bra eller pedagogisk. Det kanske funkar om man redan kan matematik. (Jag har ett hyfsat betyg) Men målet med denna tjänst är väl att man ska förstå och få nån slags förklaring till hur man löser uppgifter. Att Stockholms stad inte hittat en bättre tjänst än denna i en upphandling luktar misstänksamt.

4 de febrero de 2026

Hej Sam,

Tack för att du delar din upplevelse – och vad tråkigt att höra att Eddler inte fungerat som du hoppats.

Vårt mål är att hjälpa elever att förstå matematiken, inte bara lösa uppgifter, så när någon upplever motsatsen vill vi verkligen ta reda på varför.

Om du vill får du gärna mejla oss på support@eddler.se och berätta vilken kurs och vilka lektioner du arbetat med, så kan vi ta med din feedback när vi fortsätter förbättra innehållet.

Eddler används av många elever med väldigt olika förkunskaper, och ibland kan nivån eller arbetssättet tyvärr inte passa alla direkt. Därför är konkret feedback ovärderlig när vi utvecklar materialet vidare.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva – sådan här feedback hjälper oss att bli bättre.

Vänliga hälsningar
Team Eddler

Mycket nöjd!

Deras tjänst var till mycket stor hjälp när jag skulle läsa till matte 3C, fysik 1 och fysik 2 på kort tid. I kombination med kurslitteraturen och deras tjänst kunde jag avsluta kurserna med bra betyg och god förståelse i ämnena, trots heltidsjobb och träning.

1 de mayo de 2025

Eddler är helt SUPERB 👌

Tog nyligen studenten i det naturvetenskapliga programmet och kände att jag ville höja matte 3 och 4 till A, Eddler var verktyget som gjorde det fullt möjligt om jag bara visste om Eddler under mina 3 år 😬.

5 de diciembre de 2025

10 stjärnor till Eddler!

Jag rekommenderar starkt Eddler och tjänsteutbudet de erbjuder.

9 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oprofessionell & uppgifterna speglar inte NP.

Uppgifterna som de själva har gjort liknar inte alls t.ex. nationella prov uppgifter vilket gör att man tränar på helt fel typ av uppgifter. En del stav- och grammatikfel. En C-uppgift här kan vara en A-uppgift på nationella. Ibland är formuleringen väldigt dålig på den så kallade "förklaring" vilket gör att det inte blir en förklaring utan en massa dravel som man själv ska förstå sig på utan någon vidare härledning. På vissa uppgifter och svar står det t.ex. följande "$-34$" liksom vad tusan ska det betyda?! Ibland är de övre-och undre integrationsgränserna vid sidan om integrations tecknet och inte över och under tecknet vilket ser uselt ut. Även att det ibland står t.ex. cm^2 istället för cm² är fult.

19 de mayo de 2025

Hej Chris,

Tack för att du tog dig tid att skriva en utförlig recension – vi är verkligen ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar.

På Eddler är vår ambition att hjälpa så många som möjligt att klara sina matematikkurser – och att känna sig trygga inför de nationella proven.

Vad gäller uppgifter som inte liknar NP-uppgifter: det stämmer att vissa uppgifter på Eddler har ett annat format eller en annan nivå än vad som förekommit på tidigare nationella prov. Det är ett medvetet val – dels för att bygga djupare förståelse, dels för att ingen kan förutse exakt hur framtida prov kommer att se ut.

För dig (eller andra elever) som vill träna mer NP-likt erbjuder vi samtliga gamla nationella prov i våra kurser, tillsammans med fullständiga lösningar och videoförklaringar.

Om formateringsfrågan: Våra matematiska uttryck skrivs i LaTeX och renderas med hjälp av ett bibliotek. Ibland laddar det i fel ordning – särskilt vid långsammare uppkoppling – vilket gör att rå kod som $-34$ eller cm^2 syns innan de hinner omvandlas till snyggt formaterad text. Vi jobbar med en lösning för att detta alltid ska visas korrekt.

Tack igen för din feedback. Vi är tacksamma för all konstruktiv kritik och ser alltid över våra rutiner när vi får synpunkter. Hör gärna av dig till oss på support@eddler.se om du vill utveckla dina tankar eller ge konkreta exempel – det hjälper oss att bli bättre.

Team Eddler

GRYM HEMSIDA!

Väldigt Bra Hemsida!
Mycket bra sätt att lära sig och mycket mer intressant ann att sitta och lyssna på en lång genomgång men istället så kollar man på en kort film som beskriver allt!

15 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra för repetition från lektioner…

Jättebra för repetition från lektioner eller bara för att lära sig. Videoförklaringar, uppgifter och uppgiftsförklaringar är enormt användbara. Rekommenderar stort för er som vill ha bra betyg i alla mattekurser!

17 de agosto de 2022

Respuesta de eddler.se

Härligt Alex! Tack för att du delar din upplevelse och rekommenderar vår tjänst. Lycka till i framtiden.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.