House Of Moes Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topklasse service og kvalitet! Det er dét som beskriver House Of Moes. Michael er utrolig serviceminded og virkelig behagelig, og vigtigst af alt, så har han rigtig god champagne ;) 5 stjerner her... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt igennem skøn oplevelse med House of Moes hos Vinum Historia! Michael formåede at skabe en hyggelig og rustik atmosfære, hvor vi følte os både velkomne og forkælede. Hans viden o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Michael havde planlagt den bedste tur med besøg en lang række unikke og fantastiske små/ mellemstore champagne huse :-) Trods en tætpakket agenda var der plads til spontane afvigelser så vi kunne ud... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en helt fantastisk oplevelse med House Of Moes på deres champagnetur! Turen var fyldt med gode overraskelser, virkelig lækre smagninger og en generel stemning, der bare var både spændende og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Distribuidor de bebidas

Escrito por la empresa

Champagne og Vin skal være en oplevelse. Her tror jeg på at mennesker handler med mennesker. Jeg vil gøre en forskel på servicen, den skal være sublim og ikke mindst personlig. Alle vores vine og champagner (udvalgte) kan smages før køb. House of Moes tilbyder også private vinsmagninger med nærværende service og kun de aller bedste produkter. Min helt store passion ligger i at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse og en oplevelse du husker og tager med dig. Kontakt mig direkte på tlf. 60147760 / michael@house-of-moes.dk House of Moes er dit første skridt mod en fantastisk oplevelse. Velkommen til dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en stor oplevelse deltage…

Det var en stor oplevelse at deltage til Konrat smagningen, som var sat i stand af House of Moes.
Igen en sublim oplevelse, med nærvær, professionalisme og personlighed 🤩

22 de marzo de 2025

Respuesta de House Of Moes

Hej Jesper. Tusind Tak for at Konrat måtte komme forbi dit hjem og afholde en intim og lækker champagne oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moes har som sædvanligt sat en…

Moes har som sædvanligt sat en fantastisk event sammen med Konrat. God stemning og gode vine. Gennemført!

27 de marzo de 2025

Respuesta de House Of Moes

Hej Peter. Det er jeg virkelig glad for at du synes, og at du nød de lækre Gourmet Champagner. TAK

Kæmpe anbefaling af Moes

Kæmpe anbefaling af Moes. Verdensklasse fyr og verdensklasse vært

21 de marzo de 2025

Respuesta de House Of Moes

Kristian, Tusind Tak, jeg er glad for at du fik en fantastisk champagne oplevelse

Fantastisk hver gang…

Har handlet hos House of Moes adskillige gange og hver eneste gang en sublim oplevelse. Michael er en stjerne til at give unikke og eksklusive champagne oplevelser…🌟🌟🌟🌟🌟

2 de febrero de 2025

Respuesta de House Of Moes

Kære Allan. Tusind Tak for din anmeldelse. Den fortæller mig at jeg gør noget rigtigt. Jeg ønsker at alle skal have en ekstra oplevelse når de smager champagne fra House of Moes. Glæder mig til vi ses igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk Champagne smagning med…

Fantastisk Champagne smagning med rigtig gode interessante Champagner fra Husene Kontakt, Alexandra La Maison, Guy Remi

Respuesta de House Of Moes

Hej Peter. Jeg er glad for at du var med til denne oplevelse:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker champagne, nærvær og passion.

House og Moes har gjort mig til en champagne pige.
Her møder I et menneske som er fuld af passion, viden og kærlighed til bobler.
Som Chanel sagde:
Jeg drikker kun champagne i to livsfaser når jeg er forelsket og når jeg ikke er.😍
Hvis du vil have gode , velvalgte eller og velsmagende bobler, skal du handle her.

Respuesta de House Of Moes

Hej Tania. Din anmeldelse gør mig rigtig glad. Dejligt at du og Morten havde en dejlig oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk Champagne smagning med…

Fantastisk Champagne smagning med Michael, der er yderst nærværende og en god fortæller om de forskellige huse, vine og druer. ✨🥳🥂

Respuesta de House Of Moes

Hej Jette. Tak for din dejlige anmeldelse, den gør mig glad.

Altid god service

Altid god service, levering til døren og Michaels events er en fantastisk oplevelse hvor man bliver klogere, og smager gode champagner.

Respuesta de House Of Moes

Hej Pernille. Tusind Tak for denne lækre anmeldelse, den gør mig rigtig glad. Gør altid mit bedste for at give alle en lækre oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændig fantastisk - personlig og nærværende!

En helt igennem skøn oplevelse med House of Moes hos Vinum Historia!

Michael formåede at skabe en hyggelig og rustik atmosfære, hvor vi følte os både velkomne og forkælede. Hans viden om champagne er imponerende, og han formidlede den på en nærværende og personlig måde, som gjorde smagningen til noget helt særligt.

Det var tydeligt, at han brænder for sit håndværk, og hans engagement smittede af på os alle.

Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en unik og berigende champagnesmagning!

Vi kommer helt ærligt igen og igen og igen!

Mvh
Christoffer og Moffie

Respuesta de House Of Moes

Hej Christoffer. Tusind Tak for denne meget varme anmeldelse. Den gør mig utrolig glad. Jeg brænder for at jer som gæster for en nærværende og sublim oplevelse. Vi ses igen:)

Champagne smagning

Fantastisk champagne smagning, hvor Moes introducerede os for flere gode champagne og oplevelsen af champagne.

Respuesta de House Of Moes

Hej Søren. Tusind Tak for din besked. Dejligt at høre at du havde en fantastisk aften. Vi ses igen

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk - Og kombinationen af vinum historia og Moes er magisk.

Dejligt at møde vine med kant og wow

Respuesta de House Of Moes

Hej Michael. TAK. Tak for at du var med til at gøre denne aften magisk. Velkommen til VIP Logen

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.