Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg er overordnet glad men jeg kan ikke give dem topkarakter for jeg skrev til dem om et produkt jeg gerne ville købe, fik aldrig et svar, men da de fik produktet tilbage gik der ikke særlig lang ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

REJOIN - kosttilskud til led, brusk og bevægelighed virker virkelig 😊 og jeg har derfor tænkt mig også at bestille REACTIVE - kosttilskud til led og knogler. Glæder mig til at afprøve dette. I det... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. Tienda de salud y belleza
  3. Tienda de comida sana
  4. Herboristería
  5. Tienda de alimentos naturales

Escrito por la empresa

Sandvig Pharma er en dansk virksomhed, der udvikler naturlige kosttilskud baseret på medicinske planter, vitaminer og mineraler. Vi forener naturens aktive ingredienser med dokumenteret faglig viden og moderne forskning for at skabe effektive kosttilskud, der støtter kroppens egne processer. Vores produkter er udviklet i Danmark med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og rene ingredienser - uden unødvendige fyldstoffer. Alle ingredienser udvælges nøje og testes for renhed og kvalitet. Sandvig Pharma er grundlagt af sygeplejerske Jeannette Denker med ønsket om at gøre naturlig sundhed enkel, troværdig og tilgængelig. Vores kosttilskud kan købes enkeltvis eller via abonnement, hvor mange af vores kunder vælger at få deres kosttilskud leveret fast - en nem og konsistent måde at holde en sund rutine i hverdagen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super god rådgivning - nu også med REJOIN

Jeg har nu i et år taget REFORCE og Magnesium, og jeg er slet ikke i tvivl om at det har en gavnlig effekt på min efterhånden "lidt oppe i årene" krop. Jeg fortsætter naturligvis med dette, og efter en konstruktiv chat på deres hjemmeside, med en både flink og kompetent sælger, har jeg nu valgt at kaste mig over REJOIN også.
Jeg har netop modtaget pakken og glæder mig til at finde ud af om ikke det også skulle gøre noget godt for den gamle krop.
Tak for super god rådgivning.

9 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hej JR

Tusind TAK for din anmeldelse - vi er super glade for at høre, at du har stor gavn af REFORCE og MAGNESIUM. Vi håber, du bliver lige så glad for REJOIN, som er målrettet led, brusk og bevægelighed.

De bedste tilskud

De bedste tilskud, jeg har prøvet. Jeg mærker effekten nærmest med det samme.

4 de marzo de 2026

Hej Sophie

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre, at du er begejstret for vores tilskud... og endnu mere, at du har hurtig og god effekt af produkterne 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt og super effektivt produkt

Godt og super effektivt produkt. Jeg mærkede hurtigt en god effekt. Hjemmesiden er super informativ, og gjorde det nemt at vælge. Jeg har oprettet et abonnement, som fungerer perfekt med levering direkte i min postkasse hver måned.

2 de febrero de 2026

Hej Ellen

TAK for de 5 flotte stjerner - og dejligt at høre, du har stor gavn af produktet 💚

Hurtig respons

Hurtig respons, hurtig afsending af varer.

2 de enero de 2026

Hej Kirsten

TAK for din anmeldelse - den er vi super glade for 😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I var meget hurtige i jeres betjening…

I var meget hurtige i jeres betjening og super god service på telefonen.
Fulgte hurtigt op på min ordre 🙏

4 de diciembre de 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse - det er vi super glade for at høre.

Gode produkter

26 de noviembre de 2025

Hej Jette

Tusind tak for de 5 flotte stjerner 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik forkert order hjem men de var så…

Fik forkert order hjem men de var så søde og hurtige til at reagere, at jeg næsten fik ny order dagen efter 😊er meget glad for deres produkter.

4 de noviembre de 2025

Hej Felicia

Tusind tak for de 5 flotte stjerner 💚

Super god service

Super god service , da PostNord fejlede .
TAK .
Produkterne er HELT I TOP 👏

24 de septiembre de 2025

Hej Liss

TAK for de 5 flotte ⭐⭐⭐⭐⭐

... og hvor er vi super glade for at høre, at du er vild med vores produkter 💚

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Var nemt at bestille og pakken ankom hurtigt i god stand, glæder mig til at prøve produkterne!

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Sandvig Pharma

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🫶
Vi håber, du bliver rigtig glad for produkterne.

100% tilfreds…

Har abonnement og det køre på “skinner” og så har jeg god gavn af pillerne.
Jeg har RLS og synes det hjælper mig.

9 de septiembre de 2025

Hej Jette

TUSIND TAK for din positive tilbagemelding på kosttilskuddet REFLOW (til forbedret blodomløb og lette ben) 💚 REFLOW er udviklet med henblik på lindring af uro i benene som fx RLS. Herudover har vi også rigtig gode erfaringer med, at REFLOW afhjælper væskeophobning i fødder/ankler/ben hos kunder, som har døjet med dette i rigtig mange år.

Og så er vi naturligvis også super glade for at høre, at vores fleksible abonnementsordning (med fri fragt og fast levering til døren hver måned) fungerer optimalt.

Naturlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tjek deres kosttilskud vitaminer til damer af ældre dato ud

Spændende nye produkter til ældre damer som mig og de virker - sød kundeservice og hurtig levering

28 de julio de 2025

Hej Mette

Tusind TAK fordi du deler din oplevelse med os 💚

Vi er super glade for at høre, at du har stor gavn af vores kosttilskud og har fået god hjælp og vejledning af vores kundeservice 😀

Hurtig levering.tak.

Hurtig levering.tak.
Om de hjælper på blodsukkeret ved jeg ikke endnu.

11 de agosto de 2025

Tusind TAK for din anmeldelse, Hanne 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte vitaminer og Rebalance- til…

Jeg købte vitaminer og Rebalance- til blodsukkeret
Jeg er super tilfreds.
Jeg oplevede, at rebalance virkede indenfor 2/3 dage
Og så var servicen mere end i top, da jeg skrev med et spørgsmål

16 de julio de 2025

Hej Mette, tusind TAK for din anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået styr på dit blodsukker med REBALANCE... og vi er altid glade for at kunne hjælpe med at afklare eventuelle spørgsmål.

16 de julio de 2025

Tusind TAK for din anmeldelse 💚

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.