Housekeepr Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har erfaret i dag at firmaet er begæret konkurs. Skulle have haft besøg i morges, men hørte intet fra dem Og deres telefon svarer gav ikke besked om ovenstående.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har haft nogle rigtig fine oplevelser med Housekeepr. Nøglen placeres i en nøgleboks, så man ikke behøver at være hjemme. Derudover medbringes alt rengøringsudstyr, så man ikke skal købe sig fattig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er glade for vores oplevelser med Housekeepr. Det betyder meget, at vi altid har den samme person til at gøre rent – hun kender vores hjem og vores behov, og det giver en tryg og stabil service. De... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Aflyser ofte rengøring på dagen grundet sygdom. Dags dato ringede de og aflyste rengøring efter, at de iflg. tidsplanen burde have været her. Det gør det svært at regne med, at man modtager den servic... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fin kvalitet

Jeres medarbejder, der besøgte os i går, er meget grundig og dygtig. Vi er meget tilfredse.

15 de diciembre de 2023

Respuesta de Housekeepr

Tak for det - vi gør os også umage :-)

Et af vores bedre valg:

Efter vi fik flyttet vores rengørings dag til om fredagen, har det været udelukkende positivt. Vores flinke og meget serviceminded rengøringsdame er meget grundig og kompetent, hun kommer helt ud i krogene overalt hver gang. Kontor personalet er hjælpsomme og imødekommende, kan kun anbefale Housekeepr til at hjælpe med rengøringen.

22 de marzo de 2024

Respuesta de Housekeepr

1000 tak for de søde ord - De er givet videre til vores Housekeepr :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En af mine bedre beslutninger

Glimrende rengøring og meget sympatisk housekeeper. Ikke en finger at sætte på resultatet. Godt at jeg tog mig sammen og holdt op med selv at slide med det og i stedet indgik aftale med firmaet. Kontakten med firmaet har også været god

18 de marzo de 2024

Respuesta de Housekeepr

Meget glade for den positive feedback

Virkelig smart måde

Virkelig smart måde, at bestille service til mit hjem. Både rengøring og vinduespudsning. Effektive og dygtige housekeepr. En fornøjelse at komme hjem til.

14 de marzo de 2024

1000 Tak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefale denne løsning!

Rengøringen var god og grundig, og forløbet med at booke er super nemt.
Jeg kan klart anbefale denne løsning.

30 de enero de 2024

Kære Julie,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både rengøringen og bookingprocessen. Din anbefaling betyder meget for os.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en god oplevelse at komme hjem…

Altid en god oplevelse at komme hjem til en ren bolig efter Housekeepr har været på besøg.

Kære Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du altid har en god oplevelse, når du kommer hjem til en ren bolig efter vores besøg. Det betyder meget for os at kunne levere en service, der gør din hverdag nemmere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har været hurtige og kvalitetsfulde…

De har været hurtige og kvalitetsfulde i deres udførelse. Meget professionelle og personlige. Gode priser. Kan kun varmt anbefale dem til alle opgaver indenfor rengøring og vedligeholdelse.

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at du synes, vi har leveret både hurtig, kvalitetsfuld og professionel service.

Enestående rengøringsservice

Enestående rengøringsservice, der overgår mine forventninger.

Efter at have benyttet Housekeepr.dk's tjenester til rengøring af mit hjem i over seks måneder, føler jeg mig overbevist om, at de fortjener intet mindre end fem stjerner. Fra starten har Housekeepr.dk imponeret mig med deres høje standarder, pålidelighed og fleksibilitet. Det har været en ren fornøjelse at komme hjem til et fejlfrit og skinnende rent hjem hver gang.

En af de ting, der virkelig skiller Housekeepr.dk ud fra mængden, er deres brede udvalg af rengøringstjenester. Muligheden for at tilkøbe ekstra services såsom ovnrengøring og køleskabsrengøring har været en game changer for mig. Disse tilføjelser har sparet mig for både tid og besvær, hvilket har gjort min hverdag betydeligt lettere.

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at vi har kunnet leve op til dine forventninger i mere end seks måneder. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores standarder, pålidelighed og fleksibilitet.

Vi er også glade for, at vores ekstra services som ovn- og køleskabsrengøring har gjort din hverdag lettere. Din anmeldelse og fem stjerner betyder rigtig meget for os.

Fantastisk service

7 de marzo de 2024

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service. Din feedback betyder meget for os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har jeg prøvet deres rengøring flere…

Nu har jeg prøvet deres rengøring flere gange og hver gang har det været besværligt at få dem ud og det arbejde de udføre er så ringe at jeg ligeså godt kunne gøre det selv.

Hver gang kommer de forsent i forhold til den tid man får at vide om morgenen, så det virker fuldstændig ligegyldigt med den tid de siger. Havde en gang bestilt rengøring i tidsrummet 8-12, men de kom først kl 16... Men nu er jeg nået dertil hvor det er alt for besværligt efter de sidste gang ringede på og gik efter jeg ikke havde svaret indenfor 1 sekund. De mente de havde ringet på flere gange, men det kan ikke passe, da min lejlighed er en et værelses og dørklokken derfor er ret svær at undgå.

Når man så snakker med deres kundeservice er der aldrig nogen løsning på problemet, alt bliver fremstille til at være ens skyld, på trods af det er dem der kommer for sent og ikke gider gå ind når man åbner op for dem.

Hvis bare det var deres eneste problem ville det måske være fint nok, men den rengøring de så udføre er elendig. Har oplevet de har rengjort min lejlighed på 15 min (50 kvm). Det indebærer så også kun at få støvsuget og vasket gulv samt nogle overflader er tørret af. På deres hjemmeside skriver de ellers at følgende også er med i rengøringen:

Brusearmatur afkalkes og afvaskes
Paneler afstøves
Skabe udvendigt/håndtag aftørres
Inventar aftørres med våd/tør klud.
Lamper aftørres for støv
Åbne hylder/reoler aftørres med våd + tør klud

Det har jeg dog endnu til gode at opleve. Har fortrudt jeg bestilte deres service og har advaret alle jeg kender mod dem, og vil aldrig anbefale dem til nogen.

5 de marzo de 2024

Kære Frederikke,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager, at rengøringen ikke har levet op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet og professionel service.

Du må undskylde for den fejl, der måtte have været i forhold til tidsrummet for din rengøring, og den ulejlighed det har forårsaget.

Vi tager din anmeldelse til os og vil arbejde på at forbedre håndteringen af forsinkelser samt kommunikationen med vores team.

Disappointing Experience: Overpriced and Underwhelming

I had a really disappointing experience with Housekeepr.dk and feel the need to share. They charged me 724 kr for each cleaning session, which might not sound too bad until you realize they were never here for more than an hour. This means I was paying over 700 kr per hour for a cleaning job that was barely passable. Considering my home is 100 m^2, it's unrealistic to think it could be properly cleaned in such a short time. Every time they left, my place still didn’t feel clean, and things were often left out of place, adding to the feeling of messiness.

What bothered me even more was the lack of basic hygiene. The cleaners wore their shoes inside my house during every visit, which just doesn't sit right with me. It's unsanitary and not what you'd expect from a professional service.

The cleaning staff always seemed in a hurry, which I think points to issues with how Housekeepr.dk is managed rather than the workers themselves. The support team was no help either, often seeming just as confused as I was. But perhaps the most frustrating aspect was the unpredictability of their service. They give you a four-hour window, but you won’t know exactly when they’ll arrive until the morning they’re supposed to come. And there were several times they didn’t show up as planned, without any update in the app or notification. When we called to ask, we’d get some excuse without a hint of apology for the inconvenience.

For anyone thinking about using Housekeepr.dk, I’d strongly recommend looking elsewhere. The combination of high costs, mediocre cleaning, disrespect for personal space, and unreliable scheduling makes it not worth the hassle.

18 de enero de 2024

Dear Lisa,

We apologize that your experience did not meet your expectations. We understand your frustration with both the quality of the cleaning and the lack of updates, as well as your belongings being left in the wrong places. We will take your feedback into account as part of our ongoing efforts to improve our service.

We apologize for the delay of our staff – this can happen due to traffic or other circumstances. We also apologize for the lack of reminders in the app, and we will take this into consideration for future planning.

We wish you a very good day!

Best regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En stjerne er også for meget at give

En stjerne er også for meget at give.
De trækker ekstra penge fra kontoen ved “ en fejl”
De har stadig ikke tilbagebetalt dem efter en 1 måned. Har aldrig oplevet noget ligende.

1 de febrero de 2024

Kære,

Jeg har desværre ikke mulighed for at tjekke op på, hvad der er sket, da dit navn ikke fremgår her.
Men vi beklager virkelig denne fejl og undskylder mange gange for det. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejl i opkrævning og manglende tilbagebetaling

Jeg har egentligt været udmærket tilfreds med rengøringen fra Housekeepr. Men efter min opsigelse, blev der fejlagtigt trukket et ekstra beløb fra min konto på lidt over 1000 kr. Jeg gjorde opmærksom på fejlen for over en måned siden. Fejlen blev erkendt og jeg blev lovet refussion. Trods dette har jeg endnu ikke modtaget pengene. Jeg kan derfor kun udtrykke min største mistillid til dette firma.

23 de febrero de 2024

Kære Line,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været udmærket tilfreds med rengøringen. Vi er dog kede af at høre om den situation, du har oplevet, og kan godt forstå din frustration over den fejlagtige opkrævning og den manglende tilbagebetaling, som har trukket ud.

Vi beklager den ulejlighed, du har haft.

Dukkede ikke op 2 gange

Jeg havde booket en rengøring til mine forældre i gave, min mor havde ryddet alt væk og gjort klart og så blev aftalen desværre aflyst på dagen grundet sygdom, selvfølgeligt ærgeligt når det var vores første oplevelse, men det kan jo ske.

Vi fik derefter en ny aftale 3 dage efter, hvor jeg bad om at booke en af deres mest pålidelige medarbejdere så vi kunne undgå en aflysning nu hvor vi havde haft en aflysning allerede.

På dagen for anden booking ryttede min mor igen alt væk og gjorde klar, rengøringen dukkede bare aldrig op og vi fik denne gang ikke engang besked, vi forsøgte at ringe og skrive men kom ikke igennem. Mine forældre måtte derfor sidde hjemme og vente i tilfælde af de kom.

Jeg vil stærkt fraråde at booke ved dette selskab da man ikke kan regne med om de dukker op og dermed spilder rigtig meget tid og ingen rengøring får.

6 de enero de 2024

Kære Kirsten,

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at høre om den oplevelse, du og dine forældre har haft. Vi forstår din ærgerlighed over både aflysningen på grund af sygdom og den manglende rengøring, som ikke dukkede op uden besked. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager mange gange. Vi undskylder også for, at I ikke har kunnet komme i kontakt med vores kundeservice.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De var gode dengang de var cc…

De var gode dengang de var cc rengøring. Efter de blev housekeepr kom der en person og nussede rundt i 1,5 time ..i et hus på 175 m2 med 6 personer heraf 4 børn. Før kom der 2 Pers i 1,5 timer. Der blev ikke rigtig rent og det bleyfor dyrt til den kvalitet og vi opsagde. Kan ikke anbefale desværre

12 de octubre de 2023

Kære Maja

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Vi er ærgerlige over, at rengøringen ikke levede op til dine forventninger, især efter ændringen fra CC Rengøring til Housekeepr. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at tilbyde, og vi beklager, at du føler, at kvaliteten ikke har været tilfredsstillende i forhold til prisen.

Vi håber, at vi kan få muligheden for at rette op på din oplevelse i fremtiden.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. De var meget grundige og tydeligt at se de havde gjort sig umage.

14 de noviembre de 2023

Kære Nina,

Tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at rengøringen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vores team gør sig umage, og vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Rengøring d. 1/11-23

Rengøring d. 1/11-2023: Meget grundig og nydeligt arbejde. Vi er glade og tilfredse.

1 de noviembre de 2023

Kære Anne,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med rengøringen, og at arbejdet var grundigt og nydeligt. Din tilfredshed betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overall good house keeping experience

Julia was over today to clean our apartment and did a fantastic job of cleaning our apartment. She spent a little over an hour and did a thorough job cleaning and dusting the house, especially did a good job with some stubborn stain in the bathroom.

It was also quite easy and efficient to contact and schedule the cleaning service.

The app is in Danish, but they are some standard text which can hopefully easily be translated.

2 de noviembre de 2023

Dear,

Thank you for your review! We are happy to hear that Julia did a fantastic job with the cleaning and that you are satisfied with both her efforts and the easy process of booking the service. We truly appreciate your feedback and will continue to ensure we provide a great experience every time.

We wish you a very good day!

Best regards,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

2. gang var lykkens gang.

Det var 2. gang de kom i mit hjem. Denne gang var lykkens gang. Hun var meget effektiv og grundig, så jeg er blevet glad igen. Jeg håber en oplevelse som den jeg havde, vil brede sig til mange andre kunder :-)
MVH/Kirsten

1 de noviembre de 2023

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger første gang, men vi er glade for, at vi kunne rette op på det, og at du nu er tilfreds med rengøringen. Det betyder meget for os at høre, at vores medarbejder var effektiv og grundig, og vi håber, at din gode oplevelse kan inspirere andre kunder.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.