Super tevreden over mijn besteling vlondertegels bij Houtburcht. De pretttige wijze van communiceren is een voorbeeld voor andere zaken en/of leveranciers. Dit is te danken aan Wilco Riezebos die mij... Ver más
Wat een fijn bedrijf. Hebben composietplanken bestelt, ook plinten, bleek dat we die niet nodig hadden. Gemeld, direct geld hier van terug ontvangen Bij levering bleken er 2 zwaar beschadigd, meld... Ver más
La empresa ha respondido
Ik het afgelopen jaar veel tuinhout gekocht bij Houtdirect, maar kwam toch nog wat Frake planken tekort. Kon zelf de benodigde planken komen uitzoeken. Uitstekend door Tim geholpen. in eerdere ervari... Ver más
Na een zoektocht op internet naar padoek terras planken, uitgekomen bij houtdirect. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar bij de winkels die dat wel zijn, kom je veel negatieve reactie tegen. Hulpzam... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Houthandel in Waalwijk met Nationale dekking met de website.
Emmikhovensestraat 8, 5145 PB, Waalwijk, Holanda
- 0416760800
- bas@houtdirect.nl
- houtdirect.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Op zich goede levering echter de…
Op zich goede levering echter de kwaliteit van de balken is redelijk. Sommige krom en niet allemaal aan de maat. We hebben ze met wat passen en meten kunnen gebruiken.

Prima bedrijf
Prima bedrijf, de website is duidelijk en bij het afhalen zijn de medewerkers klantvriendelijk en meedenkend. Wij waarderen de kwaliteit van de producten. Iets meer zorg voor het hout was fijner geweest, in onze 4mm eikenfineer platen bleken toch enkele krassen te zitten, vandaar de 4 sterren.

Respuesta de Houtdirect
Goed en duidelijk vindbaar!
Zeer duidelijke site, materialen goed vindbaar, makkelijk bestelbaar, snelle verwerking en op afspraak af te halen. Top geregeld! Doorgaan zo!

Respuesta de Houtdirect
Fijn bedrijf om hout te bestellen.
Fijn bedrijf om hout te bestellen.
Werd duidelijk te woord gestaan.
Mijn bestelling werd goed verwerkt en een dag van te voren werd ik door de chauffeur nog gebeld om af te spreken hoe laat hij er de volgende dag zou wezen. hij was dus precies op tijd.

Respuesta de Houtdirect
mooi bedrijf en word snel gereageerd op…
mooi bedrijf en word snel gereageerd op mailtjes
ook de optie om zelf een kleine bestelling zelf op te halen vind ik fijn.

Respuesta de Houtdirect
Keurig geregeld volgens afspraak.
Keurig geregeld volgens afspraak.
Service ook netjes geregeld.
Prima ervaring.

Netjes te woord gestaan
Netjes te woord gestaan, correcte afhandeling en goede materialen, goed bereikbaar, vlotte terugkoppeling.
Alleen maar goede ervaringen mee!!
Sinds 2019.

top service
Vrijwel alles op voorraad en zeer snel geleverd. Via klantenservice goed geholpen om een afspraak te maken voor de levering.

Respuesta de Houtdirect
Prima assortiment en goede prijs
Prima assortiment en goede prijs. Goed bereikbaar om zelf af te halen. Vlotte bediening

Respuesta de Houtdirect
De palen voor het schaduwdoek
De bestelling van het hout werd keurig op tijd geleverd.De kwaliteit is prima,Douglas houten palen, en de bezorger was heel vriendelijk.

Respuesta de Houtdirect
Het bestelde hout lag niet klaar en…
Het is mw Smit; ik had 'm online besteld en m'n man heeft m opgehaald voor me.
Iemand uit het magazijn heeft de plank uitgezocht en meegegeven.
Ik kan niet boos worden op m'n man die de plank in vertrouwen heeft meegenomen; degene die m bij jullie uitzocht kan beter letten op welke kwaliteit hij iets meegeeft, toch?
Mvg, Yvonne
Het bestelde hout lag niet klaar en toen het werd opgehaald was de plank zo krom dat ik van 27mm er 18 overhield (

Goede communicatie
Goede communicatie, zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Top.
Verkeerd materiaal geleverd, volgende dag gelijk opgelost. Snel en vriendelijk personeel.. Top

Respuesta de Houtdirect
Snelle levering, goed overleg over extra hoeveelheid was prima verlopen.