Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben de van Howat leren kennen via mijn vader. Zowel uitstraling, functionaliteit en prijs/kwaliteitverhouding vinden wij geweldig. Wij hadden een probleem met de kookplaat waarbij wij snel en v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend blij met onze kookplaat 90cm met afzuiging, er was een probleem en dit werd meteen opgelost.Hun klantenservice en aftersales zijn echt top, complimenten!Daar kunnen veel bedrijven nog wat v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na installatie bleek dat het verwarmingselement niet werkte. Hoogstwaarschijnlijk doorgebrand omdat ik de boiler niet goed had afgevuld voordat ik het aansloot op netstroom. 2 dagen later al een ver... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina

Escrito por la empresa

Een duurzame oplossing in huis.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Fantastisch!

Fantastisch! De kraan al een paar jaar in gebruik en nu ook de kookplaat besteld. Ziet er fantastisch uit met het krasvrije glas.

9 de marzo de 2026

Gewoon top!

Gewoon top!
De kraan gekocht in de actie, echt verbaast over de kwaliteit. Aansluiten is een fluitje van een cent.

11 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

De howat nu ongeveer een half jaar in…

De howat nu ongeveer een half jaar in gebruik, de kraan zelf is oké maar is sinds kort hebben we last van een lekkage elke keer als de boiler opwarmt. Dit zou niet mogen na pas een half jaar...

12 de marzo de 2026

Respuesta de Kokendwaterkranen

Na 7 dagen nog geen contact gehad.. Indien er echt iets niet juist is dan kunnen we je altijd helpen.

--------------------------------------------

HI Emma,

Neem even contact met ons op via de mail of telefoon, dan kunnen we je helpen. Op basis van bovenstaande kan ik zo geen advies geven dus we hebben iets meer info nodig.

Alvast bedankt!

Groet en een fijne avond.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg ontevreden

Erg ontevreden. Mijn kraan doet het niet meer en ik krijg al sinds januari geen contact met howat. Erg vervelend met een pasbegoren baby...

11 de marzo de 2026

Respuesta de Kokendwaterkranen

Na 8 dagen nog geen contact gehad.. We trekken deze beoordeling erg in twijfel.

--------------------------------------------

Hi Peter,

Bedankt voor jouw reactie. Dat is vervelend, apart en eigenlijk onmogelijk. Via ons telefoonnummer 0499700274 kun je ons elke dag (zelfs op zaterdag) bereken!

Neem even contact met ons op. De naam Peter geeft helaas onvoldoende info. Dan kunnen we je helpen.

Groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de kokend…

Ik ben zeer tevreden over de kokend heet waterkraan van Howat, de mooie uitstraling en het gemakkelijk installeren. Daarna verdient de service die ze bieden ook een compliment! Bij vragen zijn ze heel gemakkelijk te bereiken.

18 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Howat

On hold in onderhandeling

21 de febrero de 2026

Hi Ron,

Wil je even je 06 nummer mailen? Want ik denk dat er een misverstand is en ik zie geen mailverkeer met 'Ron Staal' noch een order. Tevens hebben wij geen onderdelen van 50 euro...

ik hoor je

Kraan

Een collega van Howat heeft mij gebeld naar aanleiding van een oude review.
Ze hebben mij snel en vriendelijk geholpen TOP! en ik heb een nieuwe kraan gekregen.
Heel erg bedankt!

Nu nog installeren 😊

19 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie kokendwater kraan voor weinig geld

Veel goedkoper dan 1 van de bekende concurrent. Bevalt prima na een maand in gebruik. Boiler neemt niet teveel ruimte in. Ook handig om de temperatuur in te stellen op iets minder warm. Installatie verliep vlot en was vrij eenvoudig. Gekozen voor een kortere hendel ivm muur, handig. Bediening kokend water is even wennen, straal compact. Warm water duurt nog wel lang, had verwacht dat dat gelijk uit de kraan komt.

Duurzaamheid en energieverbruik is nog even afwachten.

16 de febrero de 2026

Goed opgelost!

Na 3 jaar met plezier de warmwater kraan gebruikt te hebben bleek er een storing in onze boiler te zitten. Ik kreeg snel tips en tricks van de klantenservice om te proberen de storing te verhelpen. Dit was helaas niet gelukt maar na telefonisch contact heeft Howat ons een vervangende boiler aangeboden.

Kortom, goed opgelost en blij met de verleende service.

9 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Howat is echt een Topbedrijf!

Ontzettend blij met onze kookplaat 90cm met afzuiging, er was een probleem en dit werd meteen opgelost.Hun klantenservice en aftersales zijn echt top, complimenten!Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

5 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.