Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Prima ! snel geleverd goed verpakt aansluiten was 20 minuten werk , werkt perfect Prima alternatief voor de 2,5 x dure concurrenten Spettert helemaal niet ! onzin !
Kraan is erg stijlvol en voelt als goede kwaliteit. Installeren was makkelijk. De knop voor kokend moest je vasthouden dus op aanraden van de klantenservice nu een andere knop zonder veer nu blijft hi... Ver más
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Zware bediening kokend waterkraan
Snelle levering, makkelijk te installeren.
- Veel kracht in hand nodig om de kokend waterkraan om te draaien.
Ging goed het bestellen maar de kraan…
Ging goed het bestellen maar de kraan was uit verkocht. Dat was hammer moest er 3 weken op wachten.
Was ook jammet dat ze niet een bericht stuurde dat de kraan er aan kwam.
Maar ze antwoorde wel snel op een mail.
Dus al bij al goed!!!
Netjes op tijd geleverd en waar voor je…
Netjes op tijd geleverd en waar voor je geld
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering, duidelijke handleiding en kraan werkt perfect.
Voldoet prima aan onze verwachting.
We hebben eind november / begin oktober…
We hebben eind november / begin oktober een kraan besteld. De levering duurde erg lang. Uiteindelijk is ons een gratis filter ten compensatie beloofd voor de lange wachttijd. Nu moet de filter vervangen worden en laat ik de belofte graag verzilveren, maar wordt er niet gereageerd op hun bedrijfwhatsapp.

Respuesta de FlexTap kokend water kranen
Prima alternatief voor de 2,5 x zo dure merken
Prima ! snel geleverd goed verpakt
aansluiten was 20 minuten werk , werkt perfect
Prima alternatief voor de 2,5 x dure concurrenten
Spettert helemaal niet ! onzin !
Eenvoudige montage
Overzichtelijke website , nette prijs en een hele heldere montage handleiding, installatie zeer eenvoudig erg goed stap voor stap uitgelegd.
Super snel geleverd
Super snel geleverd, binnen een dag alles binnen. Netjes verpakt en vrij vlot in gebruik kunnen nemen. Het warmwater reservoir is wel vrij snel ''op'' bij bijvoorbeeld afwassen, omdat mengen met warm en koud water niet zo vloeiend gaat. Het is dus of meteen erg warm of weer koud. Maar overal erg tevreden en fijn dat we nu gefilterd water drinken. We proeven verschil!
Mooie stevige kraan
Mooie stevige kraan. Makkelijk aan te sluiten. Werkt zoals het hoort. Heetwater kraan is wel iets strak om te gebruiken. Maar hierdoor ook wat veiliger voor kinderen.
Top kwaliteit
Precies volgens website de geleverde kraan geleverd zeer uitmuntende beschrijving en zeer snelle levering..de kraan werkt perfect en Iet er mooi uit
Snelle levering.
Fijn bedrijf om bij te bestellen
Fijn bedrijf om bij te bestellen. We kregen duidelijk andwoord op onze vragen en voelden ons goed geholpen.
bij een klein defect werd er netjes…
bij een klein defect werd er netjes meegedacht over een oplossing, dat gaf vertrouwen in de service.
Levering was snel en het product zelf…
Levering was snel en het product zelf bevalt goed
Vlotte levering. Niet volgens afbeelding.
Bestelling werd vlot geleverd. De enige reden voor het niet geven van 5 sterren is dat de foto van het bestelde onderdeel een messing variant toont, terwijl er een kunststof variant geleverd wordt. Al moet gezegd dat met deze het probleem (voorlopig) wel is opgelost.

Respuesta de FlexTap kokend water kranen
We zijn erg tevreden met de kraan
We zijn erg tevreden met de kraan. het design is mooi, hij voelt degelijk aan en werkt precies zoals verwacht
Prima product, snel geleverd
Prima spullen, snel geleverd en makkelijk te installeren. 1 borgingsclipje ontbrak. Deze werd na mail contact snel nageleverd. Prima service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.